Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Fergusons: "Vajadzēja uzvarēt"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Fergusons: "Vajadzēja uzvarēt"
Sers Alekss Fergusons
Foto: AFP

Ļoti dažādos noskaņojumos pēc vakardienas Čempionu līgas E grupas pirmā mača stadionu atstāja "Manchester United" un "Villareal" komandu galvenie treneri. Atgādināsim, ka mačs noslēdzās ar bezvārtu neizšķirtu.

Šī bija jau trešā savstarpējā Čempionu līgas grupu turnīra spēle pēc kārtas, kurā ne vienai, ne otrai komandai neizdodas gūt vārtus. Sers Alekss Fergusons uzsvēra, ka viņa komanda bija pelnījusi uzvarēt:

"Šovakar mēs redzējām lielisku futbolu, vairākas labas izdevības. Mums vajadzēja uzvarēt. Šodien laukumā nolēmu sūtīt Hārgrīvzu un Nani, kuri aizvadīja savas pirmās spēles. "Villareal" ir laba un pieredzējusi komanda, kura spēlēja tieši tā, kā biju gaidījis. Šis nav slikts rezultāts, bet biju cerējis uz trīs punktiem. Labi, ka arī otrajā mūsu grupas spēlē tika fiksēts neizšķirts. Krištianu Ronaldu savu pirmo spēli aizvadīja labi. Skatītāji ļoti labi uzņēma viņu. Mums ir lieliski līdzjūtēji, kuri neaizmirst ko šis puika kluba labā ir darījis. Es domāju, ka mēs uzlabosim savu sniegumu."

"Nākamo 27 dienu laikā mums ir jāaizvada vairākas svarīgas spēles, tādēļ šodien nolēmu atpūtināt daļu no saviem līderiem. Es gribu būt pārliecināts, ka visi komandas spēlētāji gan tiek laukumā, gan arī saņem atpūtu. Otrajā puslaikā spēlējām daudz labāk, pie tam, izveidojām bīstamus momentus. Man ir trīs uzbrucēji, kuri nebija pilnībā veseli, tādēļ, labprāt, spēlētu pret "United" tad, kad mums būs spēcīgāks uzbrukums. Centīsimies uzvarēt nākamajā spēlē un kvalificēties nākamajai kārtai, bet šodien "Manchester United" spēlēja savā laukumā, tādēļ punktus tiem vajadzēja vairāk nekā mums. Ronaldu mums sagādāja daudz problēmu, bet tas bija izskaidrojams ar to, ka viņš bija daudz svaigāks. Jau nākamnedēļ sastāvā atgriezīsies Rosi un Nihats," situāciju skaidroja "Villareal" galvenais treneris Manuels Pelegrini.

Izmantotie resursi:
uefa.com