Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Aragoness: "Zaudējām spēli 13 minūtēs"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Aragoness: "Zaudējām spēli 13 minūtēs"
Luiss Aragoness
Foto: AP

Sajūsmināts par izcīnīto uzvaru Čempionu līgas pirmajā spēlē pret "Fenerbache" (3:1) bijis "Porto" komandas galvenais treneris Hesualdo Fereira, kurš nebeidza slavēt savu komandu pēc lieliskās uzvaras.

Izcīnītā uzvara grupu turnīra pirmajā spēlē ir pirmā portugāļu klubam pēdējo gadu laikā. "Porto" jau mača pirmajās 13 minūtēs guva divus vārtus, pārliecinoši izvirzoties vadībā. Komandas galvenais treneris Hesualdo Fereira tieši šo faktoru uzsvēra visvairāk:

"Mēs lieliski zinājām, kas mums ir jāizdara, lai uzvarētu, tādēļ mēs pirmās 20-25 minūtes spēlējām vienkārši fantastiski. Mēs iesitām divus vārtus, bet varējām iesist arī trešos. Manuprāt, bija divi vai trīs iemesli, kādēļ "Fenerbache" atguvās: pirmkārt, mēs bijām šokā par viņu vājo sniegumu, otrkārt, mazliet paši nobijāmies no sava divu vārtu pārsvara, treškārt, pēc pirmajām 25 minūtēm daļa no maniem futbolistiem jau bija noguruši. Mani spēlētāji nospēlēja vienkārši fantastiski."

"Mēs zaudējām spēli mača pirmajās 13 minūtēs. Pirms spēles brīdināju, ka "Porto" jau no paša mača sākuma spēlēs ļoti ātri. Es biju šokēts, ieraugot, ka tik pieredzējusi komanda kā "Fenerbache" pirmajās 13 minūtēs tik daudz pazaudēja bumbas kontroli, domāju, ka tas arī izšķīra mača iznākumu. Otrajā puslaikā varējām izglābt spēli, bet, ja neiesit tu, tad iesit tev – tā tas notika arī šoreiz. Komandā ir vairāki savainoti futbolisti, kas ietekmēja mūsu sniegumu, taču es gribu nomierināt fanus, jo mēs darbojamies pareizajā virzienā," izteicās "Fenerbache" galvenais treneris Luiss Aragoness.

Izmantotie resursi:
uefa.com