Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Dāmām pirmajā spēlē neizšķirts

Andrejs Siliņš

Dāmām pirmajā spēlē neizšķirts
"Umea" futboliste Marta cīņā ar pretinieci
Foto: Scanpix

UEFA kausa izcīņā futbolā dāmām fināla pirmajā spēlē Zviedrijā vietējais "Umea IK" nospēlēja neizšķirti 1:1 pret vācu "Frankfurt" futbolistēm. Atbildes spēle pēc nedēļas Frankfurtē.

Mača sākums izdevās patiesi rezultatīvs. Jau pirmajā spēles minūtē Marta, kura tikai nesen atriezās ierindā pēc savainojuma izārstēšanas, atklāja spēles rezultātu, izvirzot mājinieces vadībā ar 1:0. Nepagāja ne piecas minūtes, kad vācietes spēja atspēlēties – Petra Vimberskija uzsāka uzbrukuma saasinājumu, atdeva piespēli Konijai Polerei, kura savukārt raidīja bumbu vārtu tīklā.

Spēles turpinājumā nevienai no komandām nozīmīgs bumbas kontroles pārsvars nebija. Lai arī mājinieces izdarīja par sešiem sitieniem vairāk nekā pretinieces, vārtus gūt par prieku sanākušajiem līdzjutējiem tām neizdevās.

Līdz ar to pirmā finālspēle beigusies neizšķirti – 1:1, kas it kā nedaudz par labu runā "Frankfurt" vienībai, jo tai izdevās gūt vārtus izbraukumā. Atbildes spēle jau pēc nedēļas Frankfurtē. Tad arī noskaidrosies, vai "Umea" trešo reizi savā kluba vēsturē izcīnīs trofeju, vai arī "Frankfurt" spēs izmantot nosacītās priekšrocības un pirmo reizi aizvedīs kausu uz Frankfurti.

UEFA kauss dāmām.
Fināls. 17. maijs.
Umea IK – Frankfurt 1:1 (1:1)

Vārti: Marta 1' – Polere 5'
Brīdinājumi: Friska 92' - Garfreke 37', Vēbere 87', Princa 90'

Izmantotie resursi:
uefa.com

  -2 [+] [-]

, 2008-05-18 00:17, pirms 16 gadiem
Spēle bija laba... Pa Eurosport rādīja... Vislabāk nospēlēja katrā komandā tieši līderes... Marta Umē, Brigita Princa- Frankfurtē... Spēle bija smuka, Marta spēlēja labi, šad tad fintus demonstrēja bija labs sitiens pēc 2 pretinieču apvešanas otrā puslaika sākumā... Brigita Princa pret viņu vēlāk pārkāpa rupji noteikumus par ko saņēma dzelteno... Ūme uzbruka vairāk, bet es par Frankfurti... Pēctam bija labs pretuzbrukums Vācietēm, bet aizsardze viņu nopļāva rupji pie centra... Nebūtu nopļāvusi un dabūjusi dzelteno, būtu izgājiens 2 pret 1... Iespējams arī ka gols būtu. Nu jāskatās arī atbildes spēle... Frankfurtei iesaku uzmanīgāk spēlēt flangos... Marta tiešām bija bīstama... Intriga būs..

  +1 [+] [-]

, 2008-05-18 00:21, pirms 16 gadiem
varti gan bijusi atrai abaam komandaam...