Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Šovakar UEFA kausa izcīņas atbildes spēles

Šovakar UEFA kausa izcīņas atbildes spēles
Benoī Šeirū izvairās no "Ajax" spēlētājiem
Foto: AP

Šovakar tiks aizvadītas divas UEFA kausa izcīņas 1/8 fināla atbildes spēles, kur savā starpā tiksies franču ''Saint-Etienne'' ar "Werder" futbolistiem, bet otrajā spēlē Amsterdamas "Ajax" uzņem franču "Marseille".

''Saint-Etienne'' - "Werder"

Pirmajā spēlē, kura pirms nedēļas norisinājās Brēmenē, minimālu uzvaru izcīnīja "Werder" futbolisti. Toreiz vienīgos vārtus spēles 20. minūtē guva Naldo. Jāatzīst, ka mājiniekiem bija labas iespējas gūt vēl vārtus, taču tās netika izmantotas. Jāatzīst, ka ''Saint-Etienne'' pēdējā kārtā savā nacionālajā čempionātā piedzīvoja zaudējumu ar 0:1, un tagad komanda turnīra tabulā atrodas izkrišanas zonā - 18. vietā. Taču komandas treneris cer, ka spēlētāji aizmirsīs šo pēdējās kārtas neveiksmi un pilnībā koncentrēsies šī vakara spēlei. ''''Werder'' ir spēcīga komanda. Būs smaga spēle, taču darīsim visu, lai tiktu tālāk,'' saka komandas treneris.

''Komandas galvenais treneris Tomass Šāfs pirms laika mums pateica, ka mums kopā jāstrādā kā komandai. Mēs to sākām darīt, un, lūk, arī rezultāts,'' saka "Werder" spēlētājs Djego. Atgādināsim, ka pēdējā Vācijas Bundeslīgas spēlē "Werder" pārliecinoši ar 4:0 uzvarēja "Stuttgart" komandu.

"Ajax" - "Marseille"

Pirms nedēļas Marseļā vietējais "Olympique" uzņēma Amsterdamas "Ajax" komandu. Viesi spēli zaudēja ar 1:2, kā arī pabeidza to mazākumā, jo pirmā puslaika beigās sarkano kartīti par rupju pārkāpumu, ielecot no aizmugures kājās Valbuenam, nopelnīja de Vīls. "Ajax" futbola komandai šajās dienās aprit 109 gadi, tāpēc Marko van Bastens cer, ka komandai izdosies sarūpēt svētkus sev un līdzjutējiem.

"Liels izaicinājums mūs šodien sagaida," saka van Bastens. ""Marseille" ir lieliska komanda, kura ātri pāriet no aizsardzības uz uzbrukumu. Mums jāatrod pareizais risinājums, lai apturētu viņu pretuzbrukumus. Tas nebūs viegli. Jāatzīmē, ka mājiniekiem šovakar būs lielas problēmas ar aizsardzību, jo daudzi spēlētāji ir savainoti, kā arī diskvalificēti." Lai uzvarētu un tiktu tālāk, "Ajax" komandai pietiek izcīnīt uzvaru ar 1:0.

Izmantotie resursi:
uefa.com

  +2 [+] [-]

, 2009-03-18 17:09, pirms 15 gadiem
Ajax - Marseille būs daudz interesantāk.

  +3 [+] [-]

, 2009-03-18 17:15, pirms 15 gadiem
Barca7 rakstīja: Ajax - Marseille būs daudz interesantāk.
Siii tiesaam vareetu buut laba speele!

  +1 [+] [-]

, 2009-03-18 17:21, pirms 15 gadiem
par WERDER !!!

  +1 [+] [-]

, 2009-03-18 19:42, pirms 15 gadiem
Werder & Ajax