Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

''Atletico'' pret ''Liverpool'' tomēr savā stadionā

''Atletico'' pret ''Liverpool'' tomēr savā stadionā
Nekārtības ''Atletico'' stadionā
Foto: AFP

UEFA paziņojusi, ka UEFA Čempionu līgas spēle 22. oktobrī starp Madrides "Atletico'' un Anglijas ''Liverpool'' tomēr notiks Visentes Kalderona stadionā Madridē.

UEFA bija sākotnēji ''Atletico'' aizliegusi aizvadīt divas nākamās Čempionu līgas mājas spēles savā stadionā pēc nekārtībām 1. oktobra spēlē pret Marseļas ''Olympique''. Taču šodien UEFA izplatīja paziņojumu, ka 22. oktobrī paredzētā spēle pret ''Liverpool'' tomēr varēs notikt ''Atletico'' stadionā, jo līdz spēlei esot atlicis pārāk maz laika, lai noorganizētu tās norisi citā vietā.

Par notikušo protestēja ne tikai cietušais - Madrides klubs, bet arī ''Liverpool'', jo liela daļa komandas atbalstītāju jau bija saplānojuši braucienu uz Madridi, rezervējot sev viesnīcas.

UEFA gan uzsver, ka spēles norises vietas saglābāšana nenozīmē ''Atletico'' uzliktā soda atcelšanu vai piekāpšanos Madrides klubam. Piešķirtais trīs spēļu aizliegums paliek spēkā, tikai tas tiek pārcelts uz nenoteiktu laiku. Lielāka skaidrība šajā lietā varētu būt zināma pēc 31. oktobrī paredzētās UEFA disciplinārās komitejas sēdes, kurā citu jautājumu starpā tiks izskatīta arī ''Atletico''iesniegtā apelācija par piešķirto trīs spēļu aizliegumu.

Izmantotie resursi:
uefa.com


LNK Sporta parks. Foto: FK RFS
26

RFS Čempionu līgas kvalifikācijas mājas spēli pret ''Larne'' aizvadīs ''LNK Sporta parkā''

Latvijas čempione futbolā RFS pavēstījusi, ka UEFA Čempionu līgas kvalifikācijas pirmās kārtas mājas spēli aizvadīs savās mājās – ''LNK Sporta parkā''.
Vroclavas "Śląsk" kluba līdzjutēji. Foto: WKS Śląsk Wrocław
21

"Riga" būs smags pārbaudījums Vroclavā, "Liepājas" pāra uzvarētājai ielozē "Gent"

Šodien UEFA mītnē Šveices pilsētā Nionā tika izlozēti arī Eiropas līgas un Eiropas Konferences līgas kvalifikācijas otrās kārtas pāri. "Riga" mērosies spēkiem ar Polijas vicečempioni Vroclavas "Śląsk", savukārt gadījumā, ja "Liepāja" un "Auda" pieveiks Fēru Salu vienības, tām pretī stāsies attiecīgi Beļģijas "Gent" un Ziemeļīrijas "Cliftonville".
Mirklis pirms "Bodø"/"Glimt" un "Roma" kaujas Eiropas Konferences līgas ceturtdaļfinālā 2022. gadā. Foto: UEFA
4

Uzvaras pār ziemeļīriem gadījumā RFS ceļos pie Mourinju tracinājušā kluba

UEFA Čempionu līgas kvalifikācijas otrās kārtas izlozē RFS un Ziemeļīrijas "Larne" pāra uzvarētājai ielozēta Norvēģijas spēcīgākā vienība "Bodø"/"Glimt".