Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

A grupa: Ko pirmajā spēlē parādīs debitanti ''CFR Cluj''?

A grupa: Ko pirmajā spēlē parādīs debitanti ''CFR Cluj''?
Vieni no "Chelsea" komandas līderiem
Džons Terijs un Frenks Lampards
Foto: AFP

Šodien plkst. 21:45 pēc Latvijas laika sāksies UEFA Čempionu līgas grupu turnīra pirmās spēles, kur A grupā Londonas ''Chelsea'' savā laukumā uzņems franču ''Bordeaux'', bet ''AS Roma'' futbolisti savā stadionā uzņems rumāņu ''CFR Cluj''.

Chelsea - Bordeaux

Šīs apakšgrupas centrālā spēle šovakar noteikti būs Londonā, kur vietējais ''Chelsea'' uzņems ''Bordeaux''. Ar katru spēli ''Chelsea'' rāda aizvien saturīgāku sniegumu, tāpēc ''Bordeaux'', kuri Francijas čempionātā pagaidām ir 10. vietā, būs grūti.

''Bordeaux'' kopš 2007. gada trenē Lorāns Blāns, kurš atzīst, ka komanda vēl nav sasniegusi sportisko formu. ''Iespējams, ka mēs vēl neesam tajā labākajā sportiskajā formā. Pašlaik mēs ejam cauri grūtam periodam.''

Viesiem šodien, iespējams, nevarēs palīdzēt brazīliešu aizsargs Henriks, kā arī divi diskvalificētie spēlētāji – Metjū Kalms un Benoits Tremulinas. Mājiniekiem šodien sastāvā atgriezīsies Mihaels Ballaks, kā arī Didjē Drogbā. ''Ballaks spēlēs, tikai nezinu cik ilgi – 45, 60 vai 70 minūtes,'' saka ''Chelsea'' komandas treneris Luišs Felipe Skolari.

AS Roma - CFR Cluj

Otrajā pārī šodien debiju Čempionu līgā piedzīvos ''CFR Cluj'', kas viesos tiksies ar Roma futbolistiem. Jāatzīmē fakts, ka ''CFR Cluj'' pirms sešiem gadiem spēlēja Rumānijas trešajā divīzijā, bet pagājušajā gadā pirmo reizi kluba vēsturē tika uzvarēts Rumānijas futbola čempionātā.

Mājiniekiem šodien nevarēs palīdzēt Perrotta, Huans, Meksess un De Rossi. Arī Totti gatavs iziet laukumā, taču, iespējams, ka viņš laukumā dosies tikai uz maiņu. Jāatzīmē, ka pēdējās divās līgas spēles ''Roma'' vienreiz savās mājās nospēlēja neizšķirti 1:1 ar ''Napoli'', bet pēdējā kārtā viesos ar 1:3 piekāpās ''Palermo'' futbolistiem.

Viesi šovakar laukumā varēs sūtīt visus savus labākos spēlētājus, jo komandā nav ne savainoto, ne diskvalificēto spēlētāju. Arī uz Itāliju komanda devās pacilātā noskaņojumā, jo pēdējā Rumānijas čempionāta spēlē viesos tika izcīnīta uzvara ar 2:1.

Spēli starp "Chelsea" un "Bordeaux" komandām plkst. 21:40 varēs vērot Viasat Sport 2 kanālā.

betway.com prognozes

Chelsea uzvara 1.25
Neizšķirts 5.00
Bordeaux uzvara 11.00

As Roma uzvara 1.25
Neizšķirts 5.00
Cfr Cluj uzvara 11.00

Izmantotie resursi:
goal.com
betway.com
bbc.co.uk