Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Ronaldu: "Tie bija labākie vārti, ko esmu iesitis"

Ronaldu: "Tie bija labākie vārti, ko esmu iesitis"
Krištianu Ronaldu
Foto: AP

Anglijas futbola Premjerlīgas kluba "Manchester United" zvaigzne Krištianu Ronaldu atzinis, ka vakardienas gūtie vārti pret "Porto" UEFA Čempionu Līgas ceturdaļfinālā bijuši labākie viņa karjerā. Tāpat savā viedoklī par atlikušajām spēlēm Eiropā dalījās Ronaldu komandas biedrs Veins Rūnijs.

Ronaldu jau atbildes spēles sākumā pārsteidza viesu vārtsargu ar ārkārtīgi spēcīgu un precīzu sitienu no aptuveni 35-40 metru attāluma, kā vēlāk izrādījās, šie vārti "United" nodrošināja uzvaru divu spēļu summā ar 3:2 un vietu pusfinālā, kur Sera Aleksa Fergusona trenētie vīri mērosies spēkiem ar citu angļu klubu - "Arsenal".

"United" ir iespēja uzstādīt nebijušu rekordu - vienas sezonas laikā uzvarēt piecos turnīros. Mančestriešu kontā jau ir Anglijas Līgas kauss un Pasaules klubu kauss, bet cīņa par Anglijas Premjerlīgas titulu, Čempionu līgas uzvarētāju trofeju un Anglijas kausu FA Cup - ang.v. joprojām turpinās. Ronaldu cer, ka viņa vārtu guvums iedvesmos komandu sezonu nobeigt izcili.

"Mums ir iespēja uzvarēt visos turnīros, kur piedalāmies, un mēs ticam, ka spēsim to paveikt," tā Ronaldu. "Pēdējās piecas vai sešas spēles mēs nerādām fantastisku sniegumu, bet cerams, ka turpmāk spēlēsim labāk, guvuši pārliecību no panākuma pret "Porto". Uzskatu, ka vakardien gūtie vārti bija labākie, ko esmu iesitis. Tas bija fantastisks sitiens, un nespēju sagaidīt, līdz to varēšu noskatīties vēlreiz uz sava DVD atskaņotāja. Esmu ļoti priecīgs par panākumu."

Tikmēr Ronaldu komandas biedrs Veins Rūnijs bija vairāk koncentrējies uz vienu no turnīriem, jo tiek uzskatīts, ka "Arsenal", līdzīgi kā "Porto", ir paveicies ar izlozi - pusfināla atbildes mačs tiks aizvadīts Londonā. "Mači pret "Arsenal" noteikti būs grūti, protams, ka viņi ir laba komanda. Cerams aizvadīsim divas aizraujošas spēles. Saglabāt Čempionu Līgas trofeju savā īpašumā ir viens no mūsu galvenajiem uzdevumiem. Iekļūšana pusfinālos mums paver lielisku iespēju to paveikt."

Izmantotie resursi:
news.yahoo.com