Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

''Rubin'' treneris Berdijevs: ''Varam uzvarēt Eiropas līgā''

''Rubin'' treneris Berdijevs: ''Varam uzvarēt Eiropas līgā''
Kurbans Berdijevs
Foto: ITAR-TASS

Krievijas čempionu Kazaņas ''Rubin'' komandas galvenais treneris Kurbans Berdijevs ekskluzīvā intervijā portālam uefa.com atzinis, ka komandai ir pa spēkam triumfēt Eiropas līgā.

Kā zināms, divkārtējie Krievijas čempioni šajā sezonā UEFA Čempionu līgā bija debitantu lomā, taču, neskatoties uz to, Kazaņas kluba spēlētāji pierādīja, ka var cīnīties arī ar Eiropas futbola grandiem. Grupu turnīrā ''Rubin'' tika ielozēta kopā ar ''Barcelona'', ''Inter'', kā arī Kijevas ''Dynamo'', un, lai arī noslēgumā komanda palika 3. vietā, tomēr Eiropā sevi parādīja ļoti labi – no ''Barcelona'' vien tika paņemti četri punkti. 3. vieta komandai dod iespēju Eirokausu sezonu turpināt Eiropas līgā, kur dalību ''Rubin'' uzsāks no 1/16 fināla.

Komandas galvenais treneris Kurbans Berdijevs atzinis, ka komandai ir pa spēkam triumfēt šajā turnīrā: ''Ja iekļūtu Čempionu līgas astotdaļfinālā, tad sezonu varētu nosaukt par veiksmīgu. Tomēr ir nedaudz jūtams arī sarūgtinājums, un kā galvenais iemesls tam ir zaudējums pēdējā mačā pret ''Inter''. Taču, nenoliedzami, komanda ieguva milzu pieredzi, kura, esmu pārliecināts, palīdzēs tai nākotnē,'' sacīja Berdijevs, kurš tika atzīts par aizvadītās sezonas labāko treneri Krievijā.

Neskatoties uz to, ka ''Rubin'' 1/16 fināla izlozē nebūs izsēto vidū un pretī var trāpīties diezgan spēcīgas komandas, Berdijevs ir noskaņots optimistiski: ''Mums ir pa spēkam triumfēt Eiropas līgā. Tiesa, pagaidām vēl nav zināms, cik ļoti uz februāra sākumu izmainīsies komandas sastāvs (komandu jau pametis viens no līderiem, uzbrucējs Alehandro Domingezs, kurš pievienojies ''Valencia'' – R.Z.). Ir ļoti liels pieprasījums pēc mūsu spēlētājiem, taču šobrīd grūti pateikt, kurš pametīs komandu, tāpēc nevaru arī pateikt, kurās pozīcijās vajadzētu pastiprinājumu.''

Jāatzīmē, ka rīt un parīt Eiropas līgā tiks aizvadīti pēdējie grupu turnīra mači. Latvijas klubs FK ''Ventspils'', kurš jau zaudējis cerības iekļūt nākamajā kārtā, rīt izbraukumā tiksies ar Nīderlandes klubu ''SC Heerenveen''. Pirmajā abu komandu cīņā Rīgā fiksēts neizšķirts 0:0.

Izmantotie resursi:
uefa.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-12-15 15:28, pirms 15 gadiem
Var tur 10 komandas vismaz, bet cik reāli, cita runa

  +4 [+] [-]

, 2009-12-15 15:47, pirms 15 gadiem
tapec gan ne, CSKA un Zenit to pieradija

     [+] [-]

, 2009-12-15 15:51, pirms 15 gadiem
Nu nevajag uzreiz saspņoties,ja vienreiz uzvar barsu!!!

     [+] [-]

, 2009-12-15 16:12, pirms 15 gadiem
Būtu labāk sācis ar to, ka iespējams izkritīs jau 1/16 finālā, nevis lidinājies vēljoprojām mākoņos !

  +1 [+] [-]

, 2009-12-15 16:44, pirms 15 gadiem
Bez Domingesa būs grūti.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja