Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Shakhtar" nākamās sezonas mājas spēles neaizvadīs Doņeckā

Rolands Eliņš

"Shakhtar" nākamās sezonas mājas spēles neaizvadīs Doņeckā
Doņeckas "Shakhtar" galvenais treneris Mirča Lučesku
Foto: AP/Scanpix

Doņeckas futbola klubs "Shakhtar" paziņojis, ka nespēs šajā sezonā aizvadīt spēles mājas stadionā, tādēļ aicina sezonas abonamentu īpašniekus par brīvu apmeklēt spēles citās pilsētās vai arī atgūt iztērēto naudu.

"Shakhtar" savā mājaslapā norādījis, ka "Donbass Arēnā" šosezon spēles neaizvadīs, tā vietā izmantojot stadionus citās pilsētās (neminot kurās). Preses dienests gan nenorāda, kāds iemesls šādai rīcībai, taču visnotaļ droši pieļaujams, ka galvenais iemesls ir saspīlētā politiskā situācija Ukrainas austrumu daļā.

Ukrainas pašreizējā čempionvienība "Shakhtar", kuras galvenais treneris jau vairāk nekā desmit gadus ir rumānis Mirča Lučesku, jau garantējusi vietu Čempionu līgas grupu turnīrā, taču tā mājas spēles būs spiesta aizvadīt citā vietā. Jau nopirktos sezonas abonamentus gan varot nodot atpakaļ, ka arī kā ieejas biļetes citos stadionos, kur "Shakhtar" aizvadīs mājas spēles. Pagaidām gan šo "citu stadionu" klāsts nav oficiāli nosaukts, bet pagaidām klubs gatavojas nākamajai sezonai ierastajā grafikā, aizvadot pārbaudes spēles Šveicē.

Jāatgādina, ka nemieri Ukrainā piespieduši no Kontinentālās Hokeja līgas šajā sezonā izstāties arī hokeja klubu Doņeckas "Donbass", kurš nu piedalīsies vietējā čempionātā. Problēmu gan netrūkst arī tajā, jo bijusi vēlme organizēt profesionālu līgu (Ukrainas Hokeja līgu), taču atsaucību izrādījuši vien pieci hokeja klubi, līdz ar to šī ideja izjukusi, un Ukrainas čempionātu organizēs Hokeja federācija, tiesa, tā paziņojusi, ka pagaidām trūkst līdzekļu un notiek sponsoru meklējumi, lai nodrošinātu turnīra norisi.

Izmantotie resursi:
Новости спорта: футбол, хоккей, бокс,...
Информация для владельцев абонементов |...

  +1 [+] [-]

, 2014-07-15 20:38, pirms 10 gadiem
Baigie brīnumi....

  +5 [+] [-]

, 2014-07-15 20:57, pirms 10 gadiem
Lai izmanto Skonto stadionu tāpat drīz jau Skonto komandu klapēs ciet !

  -1 [+] [-]

, 2014-07-15 21:49, pirms 10 gadiem
lai spēlē citā valstī kopā ar opolčenciem, nezinu kā viņi iedomājas sevi UKR gaisa telpā

  +3 [+] [-]

, 2014-07-15 21:53, pirms 10 gadiem
Bet domāju, ka situācija var mainīties atkarībā no tā - cik veiksmīgi un ātri izdosies Ukrainas armijai apsist teroristus!!!

  -2 [+] [-]

, 2014-07-15 22:36, pirms 10 gadiem
eu baigais jaunums :d

     [+] [-]

, 2014-07-16 04:09, pirms 10 gadiem
Tak Harkova esot izvēlēta Šakhtar mājas spēlēm
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja