Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Valmierai" veiksmīga izloze, "Liepājai" uzvaras gadījumā būs jādodas uz Šveici

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

"Valmierai" veiksmīga izloze, "Liepājai" uzvaras gadījumā būs jādodas uz Šveici
"Valmieras" futbolisti. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC

Šodien tika noskaidrotas arī Latvijas klubu iespējamās sāncenses UEFA Eiropas Konferences līgas kvalifikācijas otrajā kārtā, "Valmierai" pretī saņemot Armēnijas un Ziemeļmaķedonijas vienību pāra uzvarētāju, savukārt "Liepājai" panākuma gadījumā būs jācīnās pret Bernes "Young Boys".

• Latvijas vicečempionei un pašreizējai Virslīgas līderei "Valmierai" jūlija izskaņā stāsies pretī Tetovas "Shkëndija" un Erevānas "Ararat" dueļa uzvarētāja. "Shkëndija" klubs Latvijā spēlēja jau pagājušajā gadā, kad Konferences līgas kvalifikācijas otrajā kārtā divu spēļu summā kapitulēja (0:3) "Riga" priekšā.

Izlozes rezultāts valmieriešiem uzskatāms par veiksmīgu, jo iespējamo pretinieču lokā bija tādi klubi kā Prāgas "Sparta", Kazahstānas "Astana", Poltavas "Vorskla" no Ukrainas, kā arī Latvijas izlases futbolista Jāņa Ikaunieka pārstāvētā Somijas meistarsacīkšu līdere Kuopio KuPS, kam gan pirms tam jāpieveic Gruzijas vienību Gori "Dila".

• "Liepājai" Kosovas "Gjilani" barjeras pārvarēšanas gadījumā būs iespēja cīnīties pret 15-kārtējo Šveices čempionvienību "Young Boys", kas iepriekšējo četru sezonu laikā divreiz piedalījusies UEFA Čempionu līgas grupu turnīrā, pa reizei uzveicot tādus Eiropas grandus kā Turīnas "Juventus" un Mančestras "United". Tāpat "Young Boys" kopš 2010. gada septiņas reizes spēlējusi UEFA Eiropas līgas grupu turnīrā, pagājušajā gadā tiekot līdz astotdaļfināla kārtai.

• Savukārt "Riga" un ziemeļīru "Derry City" pāra uzvarētāja kvalifikāciju turpinās ar divkauju pret Slovākijas "Ružomberok" un Kauņas "Žalgira" pāra spēcīgāko vienību.

• Latvijas valstsvienības uzbrucēja Vladislava Gutkovska pārstāvētā Polijas vicečempione un kausa īpašniece "Raków" kvalifikācijas otrajā kārtā spēkosies pret "Astana".

Eiropas Konferences līgas pirmās kārtas cīņas norisināsies 21. un 28. jūlijā.

Izmantotie avoti:
https://www.uefa.com/uefaeuropaconf...

     [+] [-]

, 2022-06-15 14:54, pirms 2 gadiem
Jāpiemin, ka Valmiera spēlēs Daugavas stadionā...

  +1 [+] [-]

, 2022-06-15 15:14, pirms 2 gadiem
Izskatās, šis ir Valmieras gads, jāmāk tik izmantot, lai veicās

  +2 [+] [-]

, 2022-06-15 15:40, pirms 2 gadiem
Rīga, RFS un Valmierā var būt apmierinātas ar izlozi. Liepājai viss beigsies 2. Kārtā. Diemžēl, bet bez variantiem

     [+] [-]

, 2022-06-15 19:22, pirms 2 gadiem
T.G.H. rakstīja: Rīga, RFS un Valmierā var būt apmierinātas ar izlozi. Liepājai viss beigsies 2. Kārtā. Diemžēl, bet bez variantiem
RFS varēja dabū arī vājākus par somiem. Un nākamajā kārtā tāds ptas bezceris, kā Liepājai Un Riga - pēc pērnā gada aplauziena un nebū ne izcilā šīs sezonas sākuma arī nav pamata pārpriecāties. Un Liepājai līdz puikām vēl jātiek.

     [+] [-]

, 2022-06-15 19:38, pirms 2 gadiem
tak pirmo kārtu vēl jāpārvar..

     [+] [-]

, 2022-06-15 19:49, pirms 2 gadiem
Rfs somi būtu jāuzvar, nekas īpašs tajā HJK nav. Viņi ne tuvu nav tik dominējoši Somijā, kā tas bija pāris gadus iepriekš. Pēc spēlētāju vērtībām RFS ir spēcīgāka komanda. Riga dueli pret somiem varēja uzvarēt daudz vieglāk, ja pirmajā spēlē Daugavas stadionā būtu labāka momentu realizācija.
Plzen, protams, būs visai izteikti dueļa favorīti pret Rfs. Bet mēģināt cīnīties var.