Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Varšavas "Legia" saņem naudas sodu par līdzjutēju vardarbīgu uzvedību

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Varšavas "Legia" saņem naudas sodu par līdzjutēju vardarbīgu uzvedību
''Legia'' fani sadursmē ar Anglijas policiju. Foto: Reuters/Scanpix

LETA--AP. Polijas futbola klubs Varšavas "Legia" par komandas fanu vardarbības izturēšanos ārpus stadiona pēc UEFA Konferences līgas spēles saņēma naudas sodu, trešdien pavēstīja Eiropas Futbola asociāciju savienība (UEFA).

30.novembrī "Legia" viesos ar 1:2 piekāpās Birmingemas "Aston Villa", un pēc mača Varšavas vienības atbalstītāji uzvedušies vardarbīgi arī ārpus stadiona.

UEFA par līdzjutēju uzvedību Varšavas klubam piešķīta 100 000 eiro lielu naudas sodu, kā arī uz nākamajām piecām izbraukuma spēlēm liedza doties "Legia" atbalstītājiem par iepriekšējām "nekārtībām, postījumiem, priekšmetu mešanu un uguņošanu".

Tāpat Polijas klubam arī vajadzēs sazināties ar "Aston Villa" un nosegt izdevumus par līdzjutēju nodarītajiem zaudējumiem.

"Legia", lai iekļūtu UEFA Konferences līgas izslēgšanas spēlēs, nākamajā mačā pret "AZ Alkmaar" pietiks ar neizšķirtu rezultātu.

UEFA Eiropas Konferences līga ir Eiropā trešā līmeņa klubu turnīrs aiz Čempionu līgas un Eiropas līgas.

Izmantotie resursi:
LETA

  +1 [+] [-]

, 2023-12-14 16:26, pirms 5 mēnešiem
Rakstus pirms publicēšanas pārlasām?
"par komandas fanu vardarbības izturēšanos ārpus stadiona";
"par līdzjutēju uzvedību Varšavas klubam piešķīta 100 000 eiro lielu naudas sodu"

     [+] [-]

, 2023-12-15 17:57, pirms 5 mēnešiem
normāls vārds - piešķīt