Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Rabotnički" treneris: "Ar Jelgavu nav jāielaižas divcīņās, jāspēlē ātrs piespēļu futbols"

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

"Rabotnički" treneris: "Ar Jelgavu nav jāielaižas divcīņās, jāspēlē ātrs piespēļu futbols"
"Jelgavas" futbolisti
Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Portāls jelgavasvestnesis.lv piedāvā "Jelgavas" trenera Vitālija Astafjeva un spēlētāja Mārča Oša komentārus pirms ceturtdien gaidāmā mača UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas turnīra 2.kārtas ietvaros. Tāpat jūsu uzmanībai "Rabotnički" analītiskais redzējums pirms cīņas Jelgavā.

Mārcis Ošs: "Pirmais iespaids ir, ka pretinieki būs tikpat spēcīga komanda kā bulgāru "Litex", ar ko tikāmies kvalifikācijas 1.kārtā. Mēs savā spēlē parasti necenšamies kaut ko stipri mainīt, jo mūsu komanda izceļas ar lielu neatlaidību un cīņassparu. Protams, treneris izdomās, kā pārsteigt pretiniekus. Ceturtdien mūs sagaida aizraujoša spēle, kas skatītājiem varētu patikt.".

Komandas treneris Vitālijs Astafjevs lēš, ka gaidāmie pretinieki nebūs īpaši spēcīgāki par bulgāriem, tomēr tā ir gana stipra un pieredzējusi komanda, kas ir, piemēram, cīnījusies neizšķirti ar Maskavas "Lokomotiv", ir apspēlējusi "Skonto". Astafjevs: "Mēs esam sezonas vidū, esam labā formā, tāpēc baidīties vajag pretiniekiem, ne mums."

Maķedonijas "Rabotnički" treneris Igors Angelovskis portālam sportmedia.mk norādījis, ka pēdējās dienas veltījis "Jelgavas" izpētei un galvenais secinājums ir: jelgavnieki ir fiziski ļoti labi sagatavota komanda, kura lielāko uzsvaru liek uz standartsituācijām. Angelovskis: "Lai pārspētu jelgavniekus, mums jāspēlē tehnisks futbols ar lielu skaitu ātru piespēļu. Nevaram ielaisties asās divcīņās. 90 procenti no jelgavnieku gūtajiem vārtiem ir pēc stūru, soda sitienu vai autu izspēles. Viņiem ir spēlētāji, kuri prot ļoti bīstami izpildīt auta iemetienus. Mums jābūt tam gataviem, jāspēlē pa zemi un jāizmanto tas, ka tehniski esam pārāki par pretiniekiem."

Biļetes uz spēli iepriekšpārdošanā varēs iegādāties kafejnīcā "Tami Tami" no trešdienas plkst.11. Spēles dienā – stadionā. Cena – pieci eiro. Bērniem līdz septiņu gadu vecumam ieeja – bez maksas. Maču tiešraidē translēs Sportacentrs.com.

Izmantotie resursi:
Ziņas | Jelgavas Vēstnesis - portāls katram...
Sportmedia

     [+] [-]

, 2015-07-14 21:24, pirms 9 gadiem
vajag darīt visu , lai iekļūtu nakamajā kārta , tādu iespēju nedrīkst laist garām, jo kad vēl jelgavai var būs tada izdevība!?

     [+] [-]

, 2015-07-15 21:05, pirms 9 gadiem
Vai Skonto spēli sportacentrs.com transleeees"?