Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Rangers" un "Sporting" soļo tālāk

"Rangers" un "Sporting" soļo tālāk
Par bumbu cīnās Djego (pa kreisi)
un Brahims Hemdani
Foto: AP

Ceturtdien vakarā noskaidrojās pēdējās divas komandas, kuras iekļuva UEFA kausa izcīņas futbolā ceturtdaļfinālā. Par tām kļuva Glāzgovas "Rangers" un Lisabonas "Sporting".

Glāzgovas "Rangers" viesojās Brēmenē pie vietējā "Werder" kluba. Pirmā astotdaļfināla spēle Skotijā noslēdzās ar laukuma saimnieku uzvaru 2:0. Atbildes spēlē ceturtdien pirmais puslaiks aizritēja viesu zīmē, kuri izveidoja pāris labus uzbrukumus, taču īstu briesmu "Werder" vārtiem nebija.

Arī otrā puslaika sākums bija samērā garlaicīgs, līdz 58. minūtē rezultāts beidzot tika atklāts. "Werder" brazīliešu pussargs Djego izmantoja "Rangers" aizsargu nesaprašanos savā soda laukumā un ar spēcīgu sitienu raidīja bumbu vārtos – 1:0. Turpinājumā laukuma saimniekiem piederēja pārsvars, tomēr "Rangers" aizsardzība un vārtsargs Alans Makgregors bija savos uzdevumu augstumos. Spēle ar šādu rezultātu 1:0 arī noslēdzās. Šāds iznākums derēja "Rangers" klubam, kas divu spēļu summā uzvarēja ar 2:1 un iekļuva UEFA kausa ceturtdaļfinālā.

Kā pēdējais ceturtdaļfinālā iekļuva Lisabonas "Sporting" klubs, kas atbildes mačā savā laukumā ar 1:0 pieveica Anglijas Premjerlīgas komandu "Bolton Wanderers". Pirmā spēle Anglijā noslēdzās neizšķirti 1:1. Vienīgie vārti atbildes mačā tika gūti spēles izskaņā, kad precīzs sitiens izdevās pussargam Bruno Pereirinjam.

UEFA kausa izcīņas ceturtdaļfinālu pāru izloze notiks piektdien, 14. martā Šveices pilsētā Nionā. Šeit izlozēs arī Čempionu līgas ceturtdaļfināla pārus.

UEFA kausa izcīņa.
Astotdaļfināls.
Atbildes spēles (13. marts).

Sporting Lisbon - Bolton Wanderers 1:0 (0:0) (divu spēļu summā 2:1)
Weder Bremen - Rangers 1:0 (0:0) (1:2)

Izmantotie resursi:
uefa.com

Slēpts komentārs: momix
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: momix
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-03-14 00:45, pirms 16 gadiem
Vai cienījamais autora kungs vispār redzēja šo spēli?

  +2 [+] [-]

, 2008-03-14 00:45, pirms 16 gadiem
1. puslaikā dominēja Werder...

     [+] [-]

, 2008-03-14 01:11, pirms 16 gadiem
Autors gan labi uzrakstījis... Lai kā es neieredzētu Werder, bet viņi dominēja visu puslaiku... Pārsvars nospiedošs... Rangers bija maz momentu, bet kādi momenti Almeidam bija... Visu laiku McGregors glāba... Super vārtusargs... Otrajā puslaikā Werder biški piespieda Rangerus un Djēgo teicami apspēlēdams 2 aizsargus no gaisa precīzi, bet vāji[nevis spēcīgi kā rakstā minēts] ar kreileni ielika labajā apakšējā stūrī... Šeit Makgregors bija bezspēcīgs... Kā Sanogo 85. minūtē pa pārliktni uzsita... Bija golam jābūt... Bet nu Rendžeri labi turējās... Bet Pereirinja smuku uzvaras golu ielika... Pašā 9niekā...

  +1 [+] [-]

, 2008-03-14 01:12, pirms 16 gadiem
Rītdien 14:00 pāru izloze... Tiešraide pa Eurosport būs...

  +1 [+] [-]

, 2008-03-14 07:56, pirms 16 gadiem
goalsarena.com: Werder Bremen 1 - 0 Rangers UEFA...

Werder momenti... Nu veiksme vakar nebija Brēmenes pusē - tāda spēle, tāds spiediens, tādi momenti, bet tikai viens gols. Almeida nedēļas laikā divās spēlēs izčakarējis tik daudz momentu, cik viņam pietiktu mēnesim. Neko darīt, žēl, protams, bet tagad jākoncentrējas Bundeslīgai...

  +1 [+] [-]

, 2008-03-14 08:04, pirms 16 gadiem
Pirmajā puslaikā stūrsitienu attiecība 10:1 Werder labā, nu un uzrakstīt ka tas aizgājis Rangers zīmē, nu tas ir kautkas. Visa spēle aizgāja vienos Werder uzbrukumos ar retiem Rangers pretuzbrukumiem. Nja vakar tā bija Werder neizmantoto iespēju spēle.

  +1 [+] [-]

, 2008-03-14 08:19, pirms 16 gadiem
rangers malachi

  +1 [+] [-]

, 2008-03-14 09:30, pirms 16 gadiem
OFT - lūgums administrācijai pervonahus a'la momix banot bez žēlastības.

  +2 [+] [-]

, 2008-03-14 10:22, pirms 16 gadiem
Man bija prieks skatiities uz Werder speeli, jo komanda taktiski un tehniski speeleeja ideaali, vienkaarshi izcili, visas speeles garumaa izdarot milziigu spiedienu uz viesu vaartiem, radot daudz vaartu momentus un viesiem neatljaujot pilniigi neko. Fantastiska speele. Vieniigais, un patieshaam - vieniigais truukums bija mazais guuto vaartu skaits.

Taadu statistiku vispirms vajag izteeloties:

Bumbas kontrole 72.7% vs 27.3%
Sitieni vaartu virzienaa 42-4
Stuura sitieni 18-2

Kad veel kaut kas taads ir redzeets eirokausos???

Starp citu, Sanogo neuzsita pa paarliktni, Sanogo traapiija vaartos, bet Makgregors ar pirkstu galiem bishkji izmainiija bumbas trajektoriju...

Nee, par taadu speeli suudzeeties buutu nepareizi. Super, bravo, malachi! Par taadu zaudeejumu var lepoties (visi iznjemot uzbruceejus iznjemot Rozenbergu, kursh bija ljoooooti labs).

     [+] [-]

, 2008-03-14 10:26, pirms 16 gadiem
Vai taads statistisks fakts: centreejumi.

Werder 67
Rangers 7

90 minuutees 18 stuura sitieni, 42 sitieni pa vaartiem, 67 centreejumi... 90 minuutees! woooow.

Eh, kaapeec Timam Glaazgovaa bija tik slikta diena?

  +1 [+] [-]

, 2008-03-14 10:44, pirms 16 gadiem
To M
Es arī tieši gribēju rakstīt par Werder statiem..
Tas ko autors uzrakstījis ir pilnīgs absurds!!!
Un kā var pateikt, ka tā bija garlaicīga spēle???
Werder uzbrukuma visu laiku, nepārtraukti. Werder spēlēja ļoti labi, bet problēma bija tā, ka Rangeriem nebija jāuzbrūk, lai iekļūtu nākamajā kārtā. Daudzi labi sitieni nemaz netika līdz vārtiem, jo bieži kāds no 10 soda laukumā esošajiem Rangeriem tos nobloķēja. Es nemaz neatceros, kad pēdējā laikā kādai komandai būtu tik liels pārsvars. Laba spēle!

  +2 [+] [-]

, 2008-03-14 10:58, pirms 16 gadiem
Vislielaakaas probleemas skotiem bija ar Beenihu un Hantu. Vieniigais, kursh nospeeleeja shvaki (ja neskaita vienu epizodi pirmajaa puslaikaa, kad tiehsi vinjam bija jaaguust vaarti), bija vakardienas kapteinis Borovskis. Visi paareejie centaas kaa vareedami. Almeidam pirmajaa puslaikaa bija daudz izdeviibu, uzmainiitajam Sanogo - tikai viena, bet kaada! Rozenberga piespeele atkal bija filigraana!!!

Zheel, ka tikai viens no Jensena taalsitieniem sasniedza makGregoru, paareejos noblokjeeja zilo muuris, vai arii tie aizgaaja drusku paari. Naldo centaas gan ar kaaju, gan ar galvu, un vinja sitieni pat nebija slikti. Arii Beenihs, Ovomojela un Harniks vairaakkaart izmeegjinaaja savu laimi, bet vakar bija viena no taam speelem, kuraas vieniigais, kas var iesist no 35 m distances, buutu Pasanens, bet Pasanens ir savainots

Un pie tik daudzaam izdeviibaam vieniigais gols kriit no situaacijas, kuraa gols nedriiksteeja krist. Djeego bija viens pret kaadiem 5-6 skotiem, vismaz 2 sedza tieshi vinju un paareejie blokjeeja vaartus. Kaa vinsh to bumbu iemaaniija garaam makGregoram, tas bija neticami. Cepuri nost, Djeego ir gjeeniaals speeleetaajs!

Un taada speele peec tik katastrofaalas nedeeljas, turklaat savainoti bija Frics (un vinja pirmais vietnieks Pasanens) un peedeejaa laikaa ljoti labaa formaa bijushais kapteinis Baumans! Ovomojelam ar Frica aizstaashanu klaajaas gruuti, iipashi 2. puslaikaa, kad Patriks manaami pagura, toties Jensens Baumana poziiciju interpreteeja lieliski, briizhiem vienatnee aizstaajot abus (!) centra aizsargus, briizhiem dubleejot Djeego... Un Jensena klasiskajaa poziicijaa fantastisku speeli aizvadiija Hants. Peedeejo reizi vinsh taa speeleeja Breemenee pret Real un priekshpeedeejo reizi - sen, sen, pret Barcelona.

     [+] [-]

, 2008-03-14 12:01, pirms 16 gadiem
Jā... Djēgo piespēle Borovskim bija perfekta... Bet Borovski nevar vainot tajā neiesišanā, jo nebija no tām vieglākajām situācijām... Nu ko. Gaidam izlozi... Pa Eurosport...

  +1 [+] [-]

, 2008-03-14 12:01, pirms 16 gadiem
Statistika ir statistika,bet uzvar ne tas kuram ta ir labaka,vai kas domine laukuma,bet tas kurs gust vairak vartus...
Apsveicu Rangers!

  +1 [+] [-]

, 2008-03-14 16:05, pirms 16 gadiem
Nu Werder jau arī uzvarēja