Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Udinese" treneris: "Biju apmierināts ar 0:0"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Udinese" treneris: "Biju apmierināts ar 0:0"
Paskuale Marino
Foto: AFP

"Udinese" galvenais treneris Paskuale Marino pēc vakar spēles galotnē izcīnītās uzvaras UEFA kausa izcīņas astotdaļfināla pirmajā spēlē pret "Zenit" (2:0) atzinis, ka viņu būtu apmierinājis arī bezvārtu neizšķirts.

Vakar "Udinese" savā laukumā pirmajā UEFA kausa izcīņas astotdaļfināla spēlē uzņēma Sanktpēterburgas "Zenit". Līdz pat spēles 85. minūtei rezultāts bija 0:0, bet tad mājinieki guva divus vārtus pēc kārtas, sperot platu soli pretī ceturtdaļfinālam. Komandas galvenais treneris Paskuale Marino pēc spēles bija ļoti apmierināts, atzīstot, ka viņu būtu apmierinājis arī neizšķirts:

"Esmu apmierināts ar mūsu sniegumu un ar pelnīto uzvaru. Šajā spēlē mēs izveidojām ne mazums momentu, pie tam nodemonstrējām raksturu. Es biju apmierināts ar 0:0, bet esmu priecīgs, ka komandai pietika spēka pašām spēles beigām. Atbildes spēlē mums ir jāsaglabā aukstasinība un jāspēlē ar tādu pašu pašatdevi kā šodien."

Ļoti noskumis pēc spēles bija Sankpēterburgas "Zenit" galvenais treneris Diks Advokāts: "Esmu sarūgtināts par rezultātu. Mums bija vismaz četras piecas simtprocentīgas vārtu gūšanas epizodes, bija jārealizē vismaz divas no tām. "Udinese" šodien bija vairāk motivēti, tādēļ pelnīti uzvarēja. Atbildes spēlē mums neklāsies viegli, bet darīsim visu, lai tiktu tālāk, pie tam mēs jau iepriekš līdzīgās situācijās esam atspēlējušies. "Zenit" darīs visu, lai Sankpēterburgā savu skatītāju priekšā uzvarētu."

Nepārāk apmierināts ar izveidoto vārtu gūšanas momentu realizāciju bijis "Manchester City" galvenais treneris Marks Hjūzs", kura vadītā komanda vakar ar 2:0 savā laukumā pieveica "Aalborg": "Ideālajā variantā mums jau šodien bija iespēja izšķirt kārtas likteni. Mums bija iespējas iesist krietni vairāk nekā iesitām. Bet mēs sasniedzām labu rezultātu, pie tam neielaidām nevienus vārtus, tādēļ kopumā tas ir labs sniegums. "Aalborg" tagad būs jāuzbrūk, kas mums dos labas iespējas pretuzbrukumiem. Ja mēs spēlēsim tikpat labi nākamnedēļ, viņiem klāsies ļoti grūti."

Izmantotie resursi:
channel4.com
fc-zenit.ru
skysports.com

     [+] [-]

, 2009-03-13 14:00, pirms 15 gadiem
kā jau visi, bet tā pendele so so