Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Lučesku: ""CSKA" spēlēja pragmatiskāk"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Lučesku: ""CSKA" spēlēja pragmatiskāk"
Mirča Lučesku
Foto: ITAR-TASS

Pēc vakar piedzīvotas neveiksmes izbraukumā pret CSKA" (0:1) neapmierināts ar rezultātu bijis Doņeckas "Shakhtar" galvenais treneris Mirča Lučesku, kurš uzskatīja, ka viņa komanda nebija pelnījusi zaudējumu.

Mirča Lučesku: "Nebijām pelnījuši zaudējumu, jo nespēlējām sliktāk par pretinieku. "CSKA" spēlēja krietni pragmatiskāk. Arī 11 metru soda sitienu nopelnījām tukšā vietā... Vēl neesmu vērojis šīs epizodes atkārtojumu, bet skaidrs, ka aizsargs rupji kļūdījās. Gribētos atsevišķi izcelt Vāgneru Lavu, kurš atkal pierādīja, ka ir augstākās klases futbolists. Doņeckā mūs sagaida ļoti smaga spēle, bet cerības tikt tālāk mums ir. Centīsimies tās realizēt. Kaut arī 1:0 priekšrocība šādā līmenī ir vērā ņemama."

Maskavas "CSKA" galvenais treneris Ziko: "Spēle izvērtās ļoti smaga, tādēļ īpašs prieks, ka tā noslēdzās mūsu labā. Svarīgākais, ka neielaidām savā laukumā. Jau iepriekš teicu, ka pretinieks ir ļoti spēcīgs. Īpaši smagi bija spēles sākumā, kas ir tikai "Shakhtar" nopelns. Negribu ogļračus salīdzināt ar "Aston Villa", bet Lučesku komanda vienmēr spēlē tikai uz uzvaru."

Vakar ļoti interesanta spēle tika aizvadīta arī Kijevā, kur vietējais "Dynamo" ar 1:0 pieveica lielāko UEFA kausa izcīņas pārsteigumu autoru "Metalist". Uzvarētāju galvenais treneris Jurijs Sjomins: "Uzskatu, ka spēle bija ļoti interesanta un saspringta. Tas liecina, ka Ukrainas čempionātā ir komandas, kuras pilnībā atbilst Eiropas standartiem. Spēle ritēja līdz pirmajam vārtu guvumam, abas komandas labi aizsargājās. Manuprāt, rezultāts 1:0 atbilst spēles gaitai."

"Metalist" galvenais treneris Mirons Markevičs: "Pēc spēles ir divejādas izjūtas. Spēle ritēja līdz pirmajam vārtu guvumam, bet neliela priekšrocība bija "Dynamo". Ielaidām vārtus pēc standartsituācijas, kaut arī nekā bīstama tur nebija. Pēc tā iniciatīva jau bija mūsu pusē, bet savas iespējas nerealizējām. Viss izšķirsies Harkovā. "Dynamo" ir vienu vārtu priekšrocība, bet mums šis handikaps ir jālikvidē."

Izmantotie resursi:
championat.ru
fcdynamo.kiev.ua

     [+] [-]

, 2009-03-13 16:27, pirms 15 gadiem
Nekreņķējies, tāpat Doņeckā vinnēsiet to zirgu stalli.