Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

H grupa: favorītiem vieglas uzvaras

Šovakar UEFA Čempionu līgā futbolā H grupas spēlēs Londonas "Arsenal" savā laukumā ar 2:1 pieveica Bukarestes "Steaua", bet Spānijas "Sevilla" izbraukumā ar 3:0 apspēlēja Prāgas "Sparta" un izcīnīja pirmo vietu grupā.

Šajā grupā viss bija izšķirts jau pirms šīvakara spēlēm. Atlika tikai noskaidrot, kura komanda ieņems pirmo vietu H grupā. Lai to paveiktu "Arsenal", tad Londonas klubam bija nepieciešama tikai uzvara. Mērķis tika izpildīts godam, taču arī "Sevilla" uzvarēja, nodrošinot sev pirmo vietu grupā.

"Arsenal" jau ar mača pirmajām minūtēm pārņēma iniciatīvu un pilnībā dominēja visos spēles elementos. Līdz pirmajiem vārtiem nebija ilgi jāgaida. 8. minūtē Bakarija Sanjas centrējumu vārtu guvumā pārvērta Abu Diabī. Pēc gūtajiem vārtiem, laukuma saimnieki nomierinājās, taču turpināja turēt mača pavedienu savās rokās. Pirmā puslaika izskaņā Niklass Bendtners raidīja bumbu vārtu tālajā stūrī un dubultoja "Arsenal" pārsvaru. Otrais puslaiks aizritēja līdzīgā stilā kā pirmais. Londonas klubs savu darbiņu bija jau padarījis un ļāva uzspēlēt saviem pretiniekiem, kuri savu iespēju izmantoja un guva goda vārtus. Samērā viegla "Arsenal" uzvara – 2:1.

"Sevilla" klubs Prāgā mazliet panervozēja vien pirmā puslaika sākumā. Visi jautājumi par uzvarētāju tika noņemti otrajā puslaikā, kad piecu minūšu laikā "Sevilla" guva divus vārtus, un mača beigu svilpi sagaidīja bez lieka stresa.

UEFA Čempionu līga.
H grupa. (12. decembris).

Arsenal – Steaua 2:1 (2:0) (Diabī 8', Bendtners 42' – Zaharija 68')
Slavia – Sevilla 0:3 (0:0) (Luiss Fabiano 66', Kanutē 69', Alvešs 87')

H grupas noslēguma tabula.
1. "Sevilla" 6 5-1-0 14:7 15*
2. "Arsenal" 6 4-1-1 14:4 13
3. "Slavia" 6 1-2-3 5:16 5
4. "Steaua" 6 0-1-5 4:10 1
* - vieta, komanda, spēles, uzvaras, neizšķirti, zaudējumi, gūtie/zaudētie vārti, punkti.

Izmantotie resursi:
www.uefa.com
Foto: AP

  +2 [+] [-]

, 2007-12-12 23:41, pirms 16 gadiem
Apsveicu Sevilla!Malaci!
Ta turpinat,neiet cempionata,bet cempionu liga viss labi!
Ko nevar pateikt par Arsenal!Bija jauzvar saja grupa!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2007-12-13 00:07, pirms 16 gadiem
Nemazs tik viegla uzvara Arsenālam nebija, 2 puslaikā bija vairāki bīstami momenti uz Gunners vārtiem, lēmans baigi skaisti apspēlēja Steaua uzbrucēju pie pašiem vārtiem
ja godīgi Sevilla ir pelnītā pirmajā vietā, ar to arī viņus apsveicu, Arsenāls zaudēja punktus 2 spēlēs pelnīti, tādēļ arī pelnīta 2. vieta ...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2007-12-13 09:27, pirms 16 gadiem
piekrītu tiem, kas redzējuši spēli, ka nemaz tik viegla Arsenal uzvara nebija raksta autors, acīmredzot, neskatījās... manuprāt jāuzteic Steaua centība 2. puslaikā. Kolīdz viņi guva vārtus, tā spēle no garlaicīgas pārvērtās par ļoti interesantu un momentiem bagātu uz abiem vārtiem. Arī komentatori teica:"How one goal can change the match!"