Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

G grupa: "Fenerbahce" iekļūst astotdaļfinālā

Šodien UEFA Čempionu līgas G grupā tiks aizvadītas divas spēles, no kurām "PSV" savās mājās ar 0:1 piekāpās Milānas "Inter" komandai, bet Stambulas "Fenerbahce" savās mājās ar 3:1 uzvarēja Maskavas "CSKA".

Spēle Eindhovenā iesākās straujā tempā, kur mājinieki centās iegūt spēles iniciatīvu. Taču iesāka viņi pārāk aktīvi, jo spēles otrajā minūtē viņi gandrīz zaudēja vārtus, kad pēc Julio Kruza sitiena bumba lidoja gar pašu vārtu stabu. Lai arī mājinieki turpināja vairāk uzbrukt, līdz drošam sitienam viņi netika, jo acīgi bija viesu komandas uzbrucēji, kas izmantoja mājinieku komandas aizsargu kļūdas. Pēc vienas kļūdas ātrajā uzbrukumā aizskrēja Santjago Solari un Dāvids Suazo, kur abi izveidoja ļoti skaistu saspēli, taču sitiens izdevās tieši virsū "PSV" komandas vārtsargam Gomesam, kurš šo sitienu atvairīja. Burtiski jau nākamajā uzbrukumā laba situācija bija tam pašam Suazo, taču šoreiz bumba lidoja pāri vārtiem. Mājinieki turpināja uzbrukt un kārtējo reizi iekrita, kad Milānas "Inter" aizsargs ar tālu piespēli uzbrukuma smailē izvirzīja Suazo, taču viņu ar pēdējās cerības sodu apturēja Edisons Mendezs, par ko no galvenā tiesneša uzreiz saņēma sarkano kartīti.

Pēc šī incidenta vairāk bumbu sāka kontrolēt viesi, kas vairākas reizes bija tuvu tam, lai atklātu šīs spēles rezultātu. Vispirms laba izdevība bija aizsargam Maksvelam, bet pēc tam Kruzam. Spēles turpinājumā mājinieki neiesēdās aizsardzībā, bet gan centās uzbrukt, kas arī viņiem sanāca. Aktīvs uzbrukumā bija gan Lazovičs, gan Farfans, taču pretinieku komandas vārtsargu viņiem pārspēt neizdevās un pirmais puslaiks noslēdzās neizšķirti 0:0.

Arī otro puslaiku aktīvāk iesāka mājinieki, kuri pretinieku laukumā vērpa vienu uzbrukumu pēc otra. Pēc pārlieku aizraušanās ar uzbrukumiem, mājinieki atkal iekrita aizsardzībā, kur gandrīz viņus sodīja Kruzs. Taču jau burtiski nākamajā uzbrukumā atkal kļūdu pieļāva mājinieku komandas aizsargi, kur šoreiz pēc Suazo teicamas piespēles (tika apspēlēti divi aizsargi) vārtus guva jau pieminētais Kruzs.

Lai arī kā vēlāk mājinieki centās atspēlēties, tas viņiem neizdevās, jo spēlēt mazākumā pret tādu klubu kā "Inter" ir ļoti grūti. Spēles beigās vēl pāris labas izdevības bija viesiem, taču šoreiz tās palika neizmantotas.

Spēli Turcijā aktīvāk iesāka mājinieki, kas vairāk kontrolēja bumbu. Spēles 17.minūtē divas reizes pēc kārtas bīstami uzbruka Semihs Senturks un brazīlietis Aleks, taču abas reizes vārtus glāba Maskavas "CSKA" komandas vārtsargs Igors Akinfejevs. Taču 30.minūtē pēc Kanera Erkina centrējuma, bumbu neveiksmīgi savos vārtos raidīja Edu. Taču turki nekrita panikā, un jau pēc divām minūtēm Aleks panāca 1:1.

Spēles turpinājumā abas komandas apmainījās ar pāris bīstamiem uzbrukumiem, taču, ritot jau pirmā puslaika kompensācijas laikam, otros vārtus "Fenerbahce" komandas labā guva Ugurs Borals, kuram šie bija pirmie vārti Čempionu līgā.

Otrajā puslaikā sākumā vairāk uzbruka mājinieki, taču tad iniciatīva pārgāja viesu pusē, bet panākt izlīdzinājumu viņiem neizdevās. Spēles 65.minūtē Borals varēja gūt savos otros vārtus, taču viņa sitiens trāpīja pa vārtu stabu. Kas neizdevās vienreiz, tas izdevās otrreiz, un spēles 90.minūtē savus otros vārtus šajā vakarā guva Borals.

Līdz ar to pirmo vietu šajā grupā izcīnīja Milānas "Inter", otrie palika "Fenerbahce", bet trešie, kas turpinās cīņas UEFA kausā, "PSV".

UEFA Čempionu līga.
G grupa. (12. decembris).

PSV - Inter Milan 0:1 (0:0) (Kruzs 64')
Fenerbahce - CSKA Moskva 3:1 (2:1) (Aleks 32', Borals 45'+1', 90'- Edu 30' (s.v.) )

G grupas tabula.
1. Inter Milan 6 5-0-1 12:4 15*
2. Fenerbahce 6 3-2-1 8:6 11
3. PSV 6 2-1-3 3:6 7
4. CSKA Moskva 6 0-1-5 7:14 1
* - vieta, komanda, spēles, uzvaras, neizšķirti, zaudējumi, gūtie/zaudētie vārti, punkti.

Izmantotie resursi:
www.uefa.com
Foto: AP

  +1 [+] [-]

, 2007-12-12 23:44, pirms 16 gadiem
Fenerbahce malaci,laba komanda!Ta turpinat!
Zel CSKA,nevar salidzinat pagajusa gada speles,un saja!
Bet Inter vienkarsi atrodas,kur jabut!

  +1 [+] [-]

, 2007-12-12 23:44, pirms 16 gadiem
Nevajag tik traki "uzbraukt" autoram.
Informācija tiks papildināta ... un izlabota.

  +1 [+] [-]

, 2007-12-12 23:45, pirms 16 gadiem
Niki, ja tu domā Olympiacos, tad tie ir grieķi. Otri turki - Besiktas palika A grupā pēdējie.

     [+] [-]

, 2007-12-12 23:45, pirms 16 gadiem
ok ok,bet tādas kļūdas nav pieļaujamas!

  +1 [+] [-]

, 2007-12-12 23:45, pirms 16 gadiem
nu jaa kursh gan nekluudas, tas kursh neko nedara!!! bet tas bij nesaprotami smiekliigi!!! jaa turki celjo peec zelta, ka tik ne arii

  -2 [+] [-]

, 2007-12-12 23:46, pirms 16 gadiem
ha ha

  +2 [+] [-]

, 2007-12-12 23:47, pirms 16 gadiem
to Homer:
Bāc ! Es pats nesaprotu, ko tikko uzrakstīju - vienkārši aizmigu, skatoties Roma:MU
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2007-12-13 00:26, pirms 16 gadiem
Nu "Inter" malači, deva iespēju jaunajiem un rezervistiem un tik un tā spēja izcīnīt uzvaru. Jāatdzīst Suazo šovakar bija labākais un redzamākais spēlētājs laukumā- Kruzam gols pateicoties Suazo, sarkanā kartiņa pateicoties Suazo un vēl ļoti daudzas pozitīvas darbības no viņa. Iespējams labākā spēle viņam "Inter" sastāvā, žēl tikai, ka pats neiesita, jo momenti bija.
Subjektīvi turku vietā gribētu "CSKA"

  +2 [+] [-]

, 2007-12-13 03:05, pirms 16 gadiem
Главный тренер ЦСКА Валерий Газзаев, команда которого уступила в среду в гостях в матче последнего тура группового этапа Лиги чемпионов (1:3), признал, что его подопечным не хватило опыта в противостоянии с «Фенербахче».
Мы представляли силу «Фенербахче», но, узнав результаты жеребьевки, надеялись, что сможем выйти из группы вместе с «Интером», – сказал Газзаев на пресс-конференции после матча.
«И все же нельзя сказать, что я сильно удивлен тому, что у нас не получилось. Эта кампания в Лиге чемпионов получилось для нас тяжелой, но я бы хотел пожелать удачи «Фенербахче», – приводит слова главного тренера ЦСКА официальный сайт УЕФА.

=============== =============== =============== =======

oficiaala presskonferencija gazzajevs bija lielisks!
zaudets viss,kas bija iespeejams un izradas,ka veel ceriibas bija...
man arii buutu prieks par acsk 2.vietu,bet nu gan smiekliigi...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-12-13 06:26, pirms 16 gadiem
noteikti,ka ceresim!
bet ja ta spele musu lideri,tad varbut mums nav vajadzigs paplashinashanu eirokausos???...

     [+] [-]

, 2007-12-13 12:25, pirms 16 gadiem
turkiem gan tīri sakarīga komanda..varetu kadu sensaciju sagadat..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja