Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Puriņš glābj, "Twente" nospiež rīdziniekus un uz "Skonto" stadionu vedīs +2

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Puriņš glābj, "Twente" nospiež rīdziniekus un uz "Skonto" stadionu vedīs +2
Foto: Zigismunds Zālmanis/Riga FC

UEFA Eiropas Konferences līgas kvalifikācijas trešajā kārtā šovakar zaudējumu piedzīvoja arī Latvijas vicečempione "Riga", izbraukumā Nīderlandē atzīstot Enshedes "Twente" pārākumu (0:2).

Pirmajā puslaikā "Twente", ar neilgiem izņēmumiem, dominēja laukumā. Jau pirmajās minūtēs mājinieki izspēlēja līdz sitienam no neliela attāluma, vārtsargam Nilam Tomam Puriņam bez lielām grūtībām tiekot galā ar pretinieka sitienu ar galvu.

11. minūtē "Twente" filigrānā izspēlē uzlauza rīdzinieku aizsardzību, Muzingam Ngondā nespējot izsekot savam pretspēlētājam un Islandes valstsvienības aizsargam Alfonsam Sampstedam panākot 1:0.

Cīņas pirmajā cēlienā "Twente" bija milzu pārsvars (77:23 (%)) bumbas kontrolē, tomēr Nīderlandes klubam neizdevās izveidot spilgtus vārtu gūšanas momentus. Turpretim laukuma pretējā pusē ātrajā pretuzbrukumā brīvajā zonā atklājās Kostarikas izlases uzbrucējs Antonijs Kontrerass, kurš izrāvās teju vienatnē pret vārtsargu, "Twente" vārtu vīram Larsam Unnerstalam ar lielām pūlēm neitralizējot "Riga" futbolista sitienu.

Pēc pārtraukuma "Riga" nebaidījās spēli virzīt augstāk, tomēr par uzdrīkstēšanos vairāk samaksāja ar bīstamiem pretinieku momentiem nekā iespējām izlīdzināt rezultātu.

50. minūtē pēc Mihela Vlapa tālsitiena bumbu no ielidošanas vārtu augšējā stūra izvilka Puriņš. Pēc piecām minūtēm Puriņš komandu glāba pēc Robina Propera spēcīga šāviena. Pēcāk Puriņš atvairīja vēl vienu sitienu, savukārt 67. minūtē Latvijas valstsvienības vārtsargs bija bezspēcīgs, kad Dans Rotss no soda laukuma iekšienes bumbu spēcīgi trieca pa pārliktni uz vārtos, divkāršojot "Twente" pārsvaru. Mirkli pirms tam pretinieka sitienu bloķēja Muameds Ngoms.

Spēles pēdējās minūtēs "Riga" izšķērdēja divas iespējas samazināt rezultāta starpību: iepriekšējās kārtas varonis Gotjē Mankendā pretinieku soda laukumā ar māņkustību noguldīja divus pretinieku futbolistus un izvēlējās sist tālajā stūrī, tomēr netrāpīja. Pēdējās sekundēs tālu standartsituāciju ar sitienu debesīs sabojāja Mikaels Soisalo.

Atbildes spēle nākamajā ceturtdienā pulksten 20.00 sāksies "Skonto" stadionā.

Enshedes "Twente" – "Riga" 2:0 (1:0)
Vārti: Sampsteds 11', D. Rotss 67'.
Brīdinājumi: Inivars 70' – Ngondā 41', Kontrerass 44', Musā 84', Černomordijs 86'.
Twente: Unnerstals – Hilgerss, Propers, Sampsteds (M. Rotss 84'), Brenets – Kjele (Regers 64'), Sadīleks – D. Rotss, van Volfsvinkels (Beselinks 84'), Vlaps (Inivars 64') – Ugalde.
Riga: Puriņš – Černomordijs, Bosančičs (Jurkovskis 73'), Musā, Ngondā – Ngoms, Mankendā, Kontrerass (Soisalo 73') – Jojičs (Peņa 56'), Aureliu (Babecs 73') – M. Regža (Taivo 46').
Galvenais tiesnesis: Roberts Šrēders (Vācija)

Izmantotie avoti:
https://www.uefa.com/uefaeuropaconf...

1 2 40 komentāri

  -4 [+] [-]

, 2023-08-10 22:58, pirms 10 mēnešiem
tikko no stadiona.. Juris kalniņš, tiešām, smird:
onlyjuris.com

  +4 [+] [-]

, 2023-08-10 23:00, pirms 10 mēnešiem
Nu teiksim tā - komanda cīnījās. Pretinieks tomēr ir krietni meistarīgāks.

  -2 [+] [-]

, 2023-08-10 23:01, pirms 10 mēnešiem
Nu Valmierai pagaidām naudas pelnīšanas laiks💰

     [+] [-]

, 2023-08-10 23:03, pirms 10 mēnešiem
Malači! Rīgā būs interesanti,lai izdodas 💪😊🐝

  +4 [+] [-]

, 2023-08-10 23:03, pirms 10 mēnešiem
Nokia5030 rakstīja: Nu teiksim tā - komanda cīnījās. Pretinieks tomēr ir krietni meistarīgāks.
Jā cepuri nost vārtsargam. Varēja būt 0-4
Tas moments Makendā vai tiešām bija grūti atdot Sousulo piespēli. Viņš jau prasīja. Bet nē individuālistam pašam vajadzēja uzsist. Eh.

  +1 [+] [-]

, 2023-08-10 23:04, pirms 10 mēnešiem
kaut kādas iespējas bija, tāpēc žēl, ka neizdevās iesist, bet prasījās vairāk mēģināt pie pirmās iespējas dabūt bumbu soda laukumā, jo caur piespēlēm pozicionālā uzbrukumā maz ko sanāca izveidot. pēdējā epizodē arī Soisalo blieza it kā būtu Mesi uz steroīdiem. atliek vien cerēt, ka izdosies mājās sarūpēt vismaz kaut kādu intrigu, kā tas bija pret Kopenhāgenu

  +2 [+] [-]

, 2023-08-10 23:10, pirms 10 mēnešiem
Sākumā izraustīja pamatīgi, līmenis bija jūtams, bet 2. puslaiks jau bija skatāms. Žēl, ka tomēr 0:2, nevis viena gola spēle...

     [+] [-]

, 2023-08-10 23:11, pirms 10 mēnešiem
Bumbas kontrolē un piespēļu kvalitātē, jāatzīst dažādi līmeņi, nevar noliegt cīņassparu Rigai, bet neprecizās piespēles, individuālās meistarības trūkums liedza gūt vismaz 1 vārtus, lai atbildes spēlē būtu intriga. Rigai trūkst prasmīga uzbrucēja, kurš var gūt vārtus, ar čuju atrasties vajadzīgā vietā un iesist. Puriņš vārtos bija līmenī, glāba cik varēja, jo aizsargi nespēja nosegt sedzamos. Nu tāds ir mūsu klubu līmenis, atbilstoši finansiālām iespējām. Cerēsim, ka Rīgā vismaz izdosies gūt kādus vārtus.

  +3 [+] [-]

, 2023-08-10 23:12, pirms 10 mēnešiem
OTELO rakstīja: Nu Valmierai pagaidām naudas pelnīšanas laiks💰
Precīzi teikts! Ja abiem kluba bonzām acīs nespīdētu eiro monētas, Mena un Želizko šovakar spēlētu Skonto stadionā. Ar to pietiktu, lai Veips un Olsess varētu gulēt savos posteņos, jo visa spēle ietu uz Partizani vārtiem visas 90, ne tikai pirmās 45 minūtes. Un rēķins būtu kādi 3 pret 0 Valmieras labā. Jo bez Menas valmieriešu uzbrukums ir kā tups koka zobens, ar ko var durt tikai vecā ķirbī...

  +4 [+] [-]

, 2023-08-10 23:12, pirms 10 mēnešiem
Paldies Riga FC pirmām kārtām, ka samaksāja naudu, lai mēs šo spēli redzētu tiešraidē. Riga FC atbrauks uz Rīgu ar rezultātu, kas mūs neapmierina, bet nav arī sagrāve. Uzbrukumā mūsējiem dažas iespējas bija, bet nu ir ok ņemot vērā, ka esam izbraukumā, vidējā līnija bija pat ļoti ok, lai arī mājiniekiem tur bija pārsvars, bet nebija tā, ka pretinieks bez problēmām šķerso vidējo līniju, kas ir raksturīgi LV izlasei, ka tur ir pilnīgs caurums aizsardzībā. Un aizsardzība gan ir klupšanas akmens, kur vārtsargs arī epizodiski glāba no reāliem vārtu gūšanas momentiem - FC Twente uzbrucējiem ir asas piespēles un killera instinkts priekšējā līnijā un ar to mūsu aizsargi galā diemžēl ne pārāk veiksmīgi tiek galā!
Ceru uz Riga FC uzvaru Rīgā!

     [+] [-]

, 2023-08-10 23:12, pirms 10 mēnešiem
Stipičam vajadzētu pievērst uzmanību spēles sākumiem. Pret ungāriem pirmās 35 min bija ļoti nervozas un te 1. puslaiks bija bez pretspēles.

  +7 [+] [-]

, 2023-08-10 23:14, pirms 10 mēnešiem
Rīgai budžets 15 miljoni, kā lēš Tventei 2 pārdoti purni par 15 miljomiem un katrā spēlē 25k cilvēku, kuri ne par piemaksu nāk. Par ko diskutēt, viņiem ir daudz labāki apstākļi. Cīnījās godam, nav ko pārmest. Ļoti ceru ka neizmetīs Stipiču un dos viņam pacīnīties par VL titulu. Diemžēl caur Līgu zaru mēs ar doto reitingu izlīst nevaram. Negribu būt pesimists, bet neticu ka mājās paņems Tventi ar 2+ vārtiem.

  +1 [+] [-]

, 2023-08-10 23:15, pirms 10 mēnešiem
wolmar rakstīja: Precīzi teikts! Ja abiem kluba bonzām acīs nespīdētu eiro monētas, Mena un Želizko šovakar spēlētu Skonto stadionā. Ar to pietiktu, lai Veips un Olsess varētu gulēt savos posteņos, jo visa spēle ietu uz Partizani vārtiem visas 90, ne tikai pirmās 45 minūtes. Un rēķins būtu kādi 3 pret 0 Valmieras labā. Jo bez Menas valmieriešu uzbrukums ir kā tups koka zobens, ar ko var durt tikai vecā ķirbī...
100% Piekrītu - Žileiko un Menas pārdošana pirms vēl beigušies EKL kvalifikācijas spēle ir atklāta Valmiera FC un Virslīgas sabotāža!!!

     [+] [-]

, 2023-08-10 23:16, pirms 10 mēnešiem
Garais1606 rakstīja: Rīgai budžets 15 miljoni, kā lēš Tventei 2 pārdoti purni par 15 miljomiem un katrā spēlē 25k cilvēku, kuri ne par piemaksu nāk. Par ko diskutēt, viņiem ir daudz labāki apstākļi. Cīnījās godam, nav ko pārmest. Ļoti ceru ka neizmetīs Stipiču un dos viņam pacīnīties par VL titulu. Diemžēl caur Līgu zaru mēs ar doto reitingu izlīst nevaram. Negribu būt pesimists, bet neticu ka mājās paņems Tventi ar 2+ vārtiem.
Cik mums punkti reitingā trūkst, lai uzlabojam savas pozīcijas nākamgad Eirokausos? Nesanāk tā, ka teju vajag vienu uzvaru un ar to arī pietiek?

  +1 [+] [-]

, 2023-08-10 23:16, pirms 10 mēnešiem
adrenalin8 rakstīja: Jā cepuri nost vārtsargam. Varēja būt 0-4
Tas moments Makendā vai tiešām bija grūti atdot Sousulo piespēli. Viņš jau prasīja. Bet nē individuālistam pašam vajadzēja uzsist. Eh.
Gluži manas domas, lielāks rez. drīzāk būtu taisnīgs kā mazāks
Soisolo atdeva parādu spēles beigās ar debesskrāpja skūpstu sitiena vai piespēles vietā

  +1 [+] [-]

, 2023-08-10 23:21, pirms 10 mēnešiem
Savā vārtu priekšā ļoti caurā aizsardzība par to arī samaksājām, cerams kļūdas tiks labotas.

     [+] [-]

, 2023-08-10 23:21, pirms 10 mēnešiem
Lielas izredzes uz pozitīvu iznākumu divu spēļu nav, bet tai pat laikā nav arī bezcerīgi. Bumba ir apaļa, varbūt kaut kas iegrozās. Rīgas spēlē nedrīkstēs atdot iniciatīvu Twentei tik lielā mērā kā to redzējām šodien. Cerēt, ka realizēsiem vienīgos dažus momentus pa visu spēli, bet tai pat laikā Puriņš visu izvilks, ir mazliet naivi. Pašiem jābūt daudz aktīvākiem un jārada savas iespējas.

  +1 [+] [-]

, 2023-08-10 23:24, pirms 10 mēnešiem
jeepis59 rakstīja: Bumbas kontrolē un piespēļu kvalitātē, jāatzīst dažādi līmeņi, nevar noliegt cīņassparu Rigai, bet neprecizās piespēles, individuālās meistarības trūkums liedza gūt vismaz 1 vārtus, lai atbildes spēlē būtu intriga. Rigai trūkst prasmīga uzbrucēja, kurš var gūt vārtus, ar čuju atrasties vajadzīgā vietā un iesist. Puriņš vārtos bija līmenī, glāba cik varēja, jo aizsargi nespēja nosegt sedzamos. Nu tāds ir mūsu klubu līmenis, atbilstoši finansiālām iespējām. Cerēsim, ka Rīgā vismaz izdosies gūt kādus vārtus.
Ja tu visu sezonu esi pieradis spēlēt kā pirmais numurs, tad ļoti grūti pārkārtoties uz autobusu. Tā ir lielākā Rīgas problēma. Tādeļ pazūd Aurelio, Jojičs, Regža utt. Kad bija kādas 15 minūtes Rīgas ofensīvas, bija redzams, ka Tvente arī īsti nesaprot kā spēlēt, bet tad sanāca 2:0 un atkal viss iegāja savās sliedēs. Būtu 1:0 paliktu ļoti reālas iespējas nolauzt viņus Skonto, tagad tikai teorētiskas.

     [+] [-]

, 2023-08-10 23:26, pirms 10 mēnešiem
Ambrē rakstīja: Cik mums punkti reitingā trūkst, lai uzlabojam savas pozīcijas nākamgad Eirokausos? Nesanāk tā, ka teju vajag vienu uzvaru un ar to arī pietiek?
Cik es noprotu mums nekas netrūkst, bet pārējie vēl spēlē un mums, ja nenotiks brīnums Rīgā ir dziesma izdziedāta.

  +3 [+] [-]

, 2023-08-10 23:45, pirms 10 mēnešiem
jeepis59 rakstīja: Bumbas kontrolē un piespēļu kvalitātē, jāatzīst dažādi līmeņi, nevar noliegt cīņassparu Rigai, bet neprecizās piespēles, individuālās meistarības trūkums liedza gūt vismaz 1 vārtus, lai atbildes spēlē būtu intriga. Rigai trūkst prasmīga uzbrucēja, kurš var gūt vārtus, ar čuju atrasties vajadzīgā vietā un iesist. Puriņš vārtos bija līmenī, glāba cik varēja, jo aizsargi nespēja nosegt sedzamos. Nu tāds ir mūsu klubu līmenis, atbilstoši finansiālām iespējām. Cerēsim, ka Rīgā vismaz izdosies gūt kādus vārtus.
Viens uzbrucējs, vai virkne spēlētāju ar izciliem CV neglābs Rīgu no zaudējuma komandai, kurai līgas ietvaros ik nedēļu pretī stājas komanda, kura piedāvā augstu spēles tempu. Pirmajā puslaikā Kontraress lieliski atvērās brīvā pozīcijā un izdarīja pieklājīgu sitienu. No komandas gan nevar gaidīt rezultātu, ja sezonas gaitā ievērojumu pretsparu izrāda tikai RFS. Protams, uzskatāmi var redzēt gan Kontraresa, Ngondas, Jojiča kvalitātes, tomēr intensitāti virslīgas apstākļos nevar uzturēt līmenī, lai konkurētu ar Nīderlandes TOP komandu. Lai vai kā, spēle bija interesanta un galvenais, ka vēl pastāv kaut neliels cerību stariņš.

  -1 [+] [-]

, 2023-08-10 23:59, pirms 10 mēnešiem
Nesaprotu, kāpēc Riga kapteinis ir Jojičs, kurš jau otro eirokausu spēli, ko redzu, nevar noskriet visu spēles laiku? Būtu atstājuši to pašu Černomordiju, kurš iemieso cīnītāju abos laukuma galos un neprasās mainīt.

  +2 [+] [-]

, 2023-08-11 00:00, pirms 10 mēnešiem
Mūsu līmeņa komandām ir ļoti sarežģīti tikt grupu turnīrā pa līgas zaru. Pat ja izdotos tagad uzvarēt Twenti, nākamajā kārtā pretī būtu Fenerbače. Vaduz pag. paveica brīnumu, bet arī izloze bija daudz vieglākā nekā tagad Riga. Objektīvi ir jāuzvar virslīgā, 1.kārtā ČL Riga būs izsētā un tikt grupā būs reāli izpildāms uzdevums

     [+] [-]

, 2023-08-11 00:03, pirms 10 mēnešiem
Garais1606 rakstīja: Cik es noprotu mums nekas netrūkst, bet pārējie vēl spēlē un mums, ja nenotiks brīnums Rīgā ir dziesma izdziedāta.
Ja Valmiera būtu uzvarējusi, tad laikam mēs apsteigtu Armēniju. Bet tagad mums pakausī elpo Somija - par laimi HJK šodien zaudēja pret Qarabag!

  +1 [+] [-]

, 2023-08-11 00:09, pirms 10 mēnešiem
fkscd rakstīja: Mūsu līmeņa komandām ir ļoti sarežģīti tikt grupu turnīrā pa līgas zaru. Pat ja izdotos tagad uzvarēt Twenti, nākamajā kārtā pretī būtu Fenerbače. Vaduz pag. paveica brīnumu, bet arī izloze bija daudz vieglākā nekā tagad Riga. Objektīvi ir jāuzvar virslīgā, 1.kārtā ČL Riga būs izsētā un tikt grupā būs reāli izpildāms uzdevums
Man šķiet, ka Fenerbahce ir relatīvi vājāka nekā FC Twente, jo Nīderlandes līga pēc spēka Eiropā esot 7.vietā, bet Turcijas skaitās vājāka + Turcijas līga ir vecākā līga spēlētāju vecuma ziņā cik zinu. FC Twente ir laba prakse spēlēt regulāri pret tādiem klubiem kā Amsterdam Ajax, Feyenoord, PSV Eindhoven, AZ Alkamaar utt. man šķiet, ka Turcijā tā konkurence starp klubiem ir zemāka - ir izteikti top 5 klubi un tad ir tāda krietni zemāka līmeņa bedre!

  +1 [+] [-]

, 2023-08-11 00:16, pirms 10 mēnešiem
Pirmais puslaiks sarūgtināja,lai arī radās lieliskākā iespēja Kontrerasam.Otrā puslaikā jau skatāmāka spēle no Riga FC,bet diemžēl rezultāts tāds pats.Tvente ir labs vidusmēra Eiropas klubs un nekas vairāk.
Pārāk maza pieredze Riga FC spēlēs ar tādiem pretiniekiem un tādēļ tāda nevajadzīga bijība.Uz revanšu ar triju vārtu starpību ir nereāli,jo arī Rīgā Tvente savus vārtus gūs,bet šaubos vai daudz ielaidīs,tāpēc visticamākais Latvijas klubi nākošnedēļ Eirokausu cīņas izbeigs un varēsim pievērsties virslīgas finišam,kur par laimi tikai vienu spēli paspēja atcelt.

     [+] [-]

, 2023-08-11 00:25, pirms 10 mēnešiem
alguns rakstīja: Pirmais puslaiks sarūgtināja,lai arī radās lieliskākā iespēja Kontrerasam.Otrā puslaikā jau skatāmāka spēle no Riga FC,bet diemžēl rezultāts tāds pats.Tvente ir labs vidusmēra Eiropas klubs un nekas vairāk.
Pārāk maza pieredze Riga FC spēlēs ar tādiem pretiniekiem un tādēļ tāda nevajadzīga bijība.Uz revanšu ar triju vārtu starpību ir nereāli,jo arī Rīgā Tvente savus vārtus gūs,bet šaubos vai daudz ielaidīs,tāpēc visticamākais Latvijas klubi nākošnedēļ Eirokausu cīņas izbeigs un varēsim pievērsties virslīgas finišam,kur par laimi tikai vienu spēli paspēja atcelt.
ja tu sauc tventi par labu vidusmēra klubu, tad rīga ir slikts apakšgala klubs. Nevajag noniecināt Eiropas TOP5 līgu (jā viņi ir priekšā Francijai tagad!) un/vai iedomāties, ka Virslīga ir kaut tuvu tam "vidusmēram".

     [+] [-]

, 2023-08-11 00:35, pirms 9 mēnešiem
varenais_eksperts rakstīja: ja tu sauc tventi par labu vidusmēra klubu, tad rīga ir slikts apakšgala klubs. Nevajag noniecināt Eiropas TOP5 līgu (jā viņi ir priekšā Francijai tagad!) un/vai iedomāties, ka Virslīga ir kaut tuvu tam "vidusmēram".
Es neko nenoniecinu,bet saucu lietas īstajā vārdā.Pērn Tvente pat netika grupu turnīrā un nav nekāda garantija,ka viņa tur tiks arī šosezon.Un atgādināšu,ka Konferences līga ir trešās šķiras Eirokausu turnīrs,ja esi aizmirsis.Riga FC nav slikts apakšgala klubs,bet gan pēc spēlētāju meistarības tuvu labākajiem apakšgala klubiem,tikai viņu spēle pagaidām vēl nav tik pārliecinoša,ko varētu norakstīt uz pieredzes trūkumu spēlejot pret tādām komandām.Diemžēl Latvijā konkurenci viņiem var izrādīt tikai RFS,bet ar to ir par maz.Apmēram tā.

     [+] [-]

, 2023-08-11 00:42, pirms 9 mēnešiem
Un vēl varenais ekspertNezinu,kur izrāvi,ka Nīderlande ir priekšā Francijai.Uefa mājas lapā redzu,ka Francija 5.vietā ar 61.164 punktiem,bet Nīderlande sestā ar 59.900 punktiem.Un šaubos vai sezonas gaitā viņi Franciju apsteigs.Franču klubi pat vēl nav sākuši spēlēt Atvainojos,Marseļa sākusi.

     [+] [-]

, 2023-08-11 01:18, pirms 9 mēnešiem
Viss pa gostiem
RFS grupu turnīrs pērn bij pārsteigims
Vēl 10 gadus gaidīsim nākamo

     [+] [-]

, 2023-08-11 03:20, pirms 9 mēnešiem
alguns rakstīja: Es neko nenoniecinu,bet saucu lietas īstajā vārdā.Pērn Tvente pat netika grupu turnīrā un nav nekāda garantija,ka viņa tur tiks arī šosezon.Un atgādināšu,ka Konferences līga ir trešās šķiras Eirokausu turnīrs,ja esi aizmirsis.Riga FC nav slikts apakšgala klubs,bet gan pēc spēlētāju meistarības tuvu labākajiem apakšgala klubiem,tikai viņu spēle pagaidām vēl nav tik pārliecinoša,ko varētu norakstīt uz pieredzes trūkumu spēlejot pret tādām komandām.Diemžēl Latvijā konkurenci viņiem var izrādīt tikai RFS,bet ar to ir par maz.Apmēram tā.
Tikai ieteiktu paskatīties, kam Twente pagājušajā sezonā zaudēja un netika KL grupu turnīrā. Zaudēja play-off kārtā vēlākajai turnīra finalistei Itālijas Fiorentina ar 1:2 divu spēļu summā. Tāpēc pilnīgi nevietā Tavs "pat netika grupu turnīrā".

     [+] [-]

, 2023-08-11 03:27, pirms 9 mēnešiem
alguns rakstīja: Un vēl varenais ekspertNezinu,kur izrāvi,ka Nīderlande ir priekšā Francijai.Uefa mājas lapā redzu,ka Francija 5.vietā ar 61.164 punktiem,bet Nīderlande sestā ar 59.900 punktiem.Un šaubos vai sezonas gaitā viņi Franciju apsteigs.Franču klubi pat vēl nav sākuši spēlēt Atvainojos,Marseļa sākusi.
Tas ir reitings pirms šīs sezonas. Jaunajā, kurā ir 2019./20. - 2023./24. sezonas rezultāti, Nīderlande šobrīd ir priekšā Francijai.

     [+] [-]

, 2023-08-11 04:04, pirms 9 mēnešiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Tas ir reitings pirms šīs sezonas. Jaunajā, kurā ir 2019./20. - 2023./24. sezonas rezultāti, Nīderlande šobrīd ir priekšā Francijai.
reitingu skaita 5 gadu periodā. Priekšā vēl nav, bet iepriekšējos 3 gados bija. Franciju augstāk notur pirms 4 un 5 gadiem iespētais.

     [+] [-]

, 2023-08-11 08:00, pirms 9 mēnešiem
erred rakstīja: Viss pa gostiem
RFS grupu turnīrs pērn bij pārsteigims
Vēl 10 gadus gaidīsim nākamo

Iepriekšējā gadā bija pārsteigums ka RFS tā nomuļļājās ar Maltiešiem un Ziemeļīriem. Vēl pirms gada Rīga pati uzdāvināja grupu turnīru sarkanajiem pimpjiem. Šogad iegāza tas, ka Valmiera sarīkoja izpārdošanu pat pirms EK kampaņas un nedabūja vietā kaut ko puslīdz lādzīgu. Abi Rīgas grandi tomēr ir spēcīgāki par pārējiem čempionu zara censoņiem un no negaidīti izkritušiem Ferencvarošveidīgiem viņus paglābj reitings. Ja Valmiera nomuļļātos pagājušā čempja beigās un par čempi kļūtu Rīga, tad izredzes uz grupām šogad būtu krietni lielākas. Lai neapvainojās citu Latvijas klubu līdzjutēji, bet uz doto brīdi mums vajag, lai par čempioniem kļūtu viens no Rīgas grandiem, tad grupu turnīrus mēs redzēsim salīdzinoši bieži, ne tā ka reizi 10 gados. Vēl jo vairāk ka neskatoties uz to, kurš kļūs par čempionu, grupas notiks Skontikā.
Un ja mēs kaut kā izlīdīsim uz to sasodīto 33 vietu, tad tas būs izdevīgi visam Latvijas futbolam. Čempions mīcīsies pa Čempionu zaru, 2 vietai būs vairāk piķa, jo viņi sāks ar EL kvali, kur naudiņas ir lielākas un kā noprotu pat zaudējot atgriezīsies KL kvalī un kausa ieguvējs saņems 300k par baltu velti jo sāks ar 2 kārtu. Visiem izdevīgi.

     [+] [-]

, 2023-08-11 08:14, pirms 9 mēnešiem
Pēdējās minūtes parādīja kāpēc bija 0:2, tik prasti izniekot pat mazākās izdevībās ... Un tas 0:2 par laimi vēl tikai tāpēc, ka Riga ļoti paveicās daudzās epizodēs pirms tam

     [+] [-]

, 2023-08-11 09:13, pirms 9 mēnešiem
puslaiks rakstīja: reitingu skaita 5 gadu periodā. Priekšā vēl nav, bet iepriekšējos 3 gados bija. Franciju augstāk notur pirms 4 un 5 gadiem iespētais.
Es arī rakstīju par 5 gadu reitingu. 2019./20. - 2023./24.
1 2 40 komentāri