Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Maksims Soļankins

Benitezs norūpējies par Džerarda veselības stāvokli

Benitezs norūpējies par Džerarda veselības stāvokli
Stīvens Džerards (no labās)
Foto: AFP

Futbola kluba ''Liverpool'' galvenais treneris Rafaels Benitezs norūpējies par Stīvena Džerarda veselības stāvokli. Bažas rada atsvaidzināta cirkšņa trauma, kas atkal likusi sevi manīt pēc trešdienas Čempionu līgas ceturtdaļfināla spēles pret ''Chelsea''.

Džerards, kurš šosezon jau ir mocījies ar cirkšņa un paceles cīpslas savainojumiem, ceturtdien ieradies komandas bāzē uz pārbaudēm. Bažīties liek arī potītes trauma, kas lika pussargu priekšlaicīgi nomainīt svētdien uzvarētajā Premjerlīgas spēlē pret ''Fulham''. Ja pārbaudes noteiks, ka savainojumi ir nopietni, tad Džerardam var nākties izlaist svarīgo Premjerlīgas spēli pret ''Blackburn'', kā arī otrdien paredzēto Čempionu līgas ceturtdaļfināla atbildes spēli pret ''Chelsea''.

Intervijā ''Liverpool'' galvenais treneris apstiprināja, ka Džerards ir traumu nomocīts: ''Stīvens nebija simtprocentīgi gatavs, to varēja manīt. Arī ar Fernando Toresu viss nebija kārtībā, jūs varējāt redzēt, ka viņi abi izskatījās paguruši, un ''Chelsea'' varēja viņus viegli neitralizēt'', stāsta Benitezs, piebilstot, ka pieminētā potītes trauma nebija tik liela problēma, lai neļautu spēlēt. Veiktās pārbaudes atklās cik gatavs spēlēšanai būs Stīvens.

Savukārt ''Liverpool'' vārtsargs Reina izteicies, ka neskatoties uz zaudējumu mājās ''Chelsea'' komandai ar 1:3, viņa komanda vēl var iekļūt Čempionu līgas nākamajā kārtā: ''Mums būs grūti, bet ja ''Chelsea'' prata uzvarēt mūsu laukumā ar 3:1, tad mēs varam uzvarēt viņu mājās ar tādu pašu rezultātu''.

Izmantotie resursi:
goltv.tv


, 2009-04-10 12:41, pirms 15 gadiem
cErams ka nekas nopietns!
kluba simbols ka neka!
, 2009-04-10 12:45, pirms 15 gadiem
Jātur īkši, tik vienkārši Live Chelsea ceļazīmi neatdos!
, 2009-04-10 12:55, pirms 15 gadiem
Zarinsh rakstīja: Jātur īkši, tik vienkārši Live Chelsea ceļazīmi neatdos!
Tā jau sen atdota!
, 2009-04-10 13:11, pirms 15 gadiem
Rumbish rakstīja: Tā jau sen atdota!
nesaki hop pirms neesi pārlēcis
Tik viegli neviens nepadosies...
, 2009-04-10 13:12, pirms 15 gadiem
Rumbish rakstīja: Tā jau sen atdota!
Nu tu beidz liet ja patiešam tā notiek ted noteikti tev birs asaras..
, 2009-04-10 14:04, pirms 15 gadiem
Nu "Liverpool" tas būtu liels zaudējums, ja Džerards nevarētu spēlēt. Pret "Blackburn" vēl var iztikt, ielikt Lukasu vietā kaut vai var. Bet Lukass nav tik labs kā Stīvens. Tāpēc, ja viņš nespēlēs Londonā, Poolei ar uzvaru tā būs kā būs. Toress un Džerards ir "Liverpool" galvenie spēki cīņā par trofejām. Cerams, ka nebūs nekas nopietns un abi varēs spēlēt un palīdzēs savai komandai vinnēt. Ceru, ka "Liverpool" pārspēs "Chelsea" un "United" sagraus "Porto".
, 2009-04-10 14:40, pirms 15 gadiem
Vajadzētu to cirksni izoperēt ārā.

, 2009-04-10 18:47, pirms 15 gadiem
reikons rakstīja: Pret "Blackburn" vēl var iztikt, ielikt Lukasu vietā kaut vai var. Bet Lukass nav tik labs kā Stīvens.
Tas ir vispār nesalīdzināmi!
Atceries, cik grūti Liverpool gāja periodā, kad nācās iztikt bez Džerarda un Torresa. Milzīgs zaudējums Pūlei.
, 2009-04-10 22:46, pirms 15 gadiem
reikons rakstīja: Nu "Liverpool" tas būtu liels zaudējums, ja Džerards nevarētu spēlēt. Pret "Blackburn" vēl var iztikt, ielikt Lukasu vietā kaut vai var.
Oh, come on..
Lukass ir aizsardzības pussargs, bet Džerārs spēlē kā uzbrūkošais pussargs/atvirzītais uzbrucējs zem Toresa (box-to-box spēlētājs viņš jau labu laiku nav, citādi komandā nevajadzētu 2 DM, kas piesedz midu, kamēr Džerārs piedalās uzbrukumā)
Pie tam Lukass Pūlei ir vismaz 2 spēles noracis, fani viņu vispār sastāvā redzēt negrib...
kā jau artuurs.k rakstīja, to nevar vispār salīdzināt.
"Atalanta" futbolisti. Foto: Sipa/Scanpix
16

Lukmenam hat-trick, ''Atalanta'' pārtrauc ''Bayer'' sēriju un triumfē Eiropas līgā

Par 2023./2024. gada UEFA Eiropas līgas čempioni kļuvusi Itālijas A sērijas vienība Bergamo ''Atalanta'', kas Dublinā notikušajā finālspēlē ar 3:0 sakāva Leverkūzenes ''Bayer'', sagādājot vāciešiem pirmo zaudējumu sezonā. Ar hat-trick uzvarētāju rindās izcēlās Ademola Lukmens.
"Puskas Arena". Foto: AP/Scanpix
2

2026. gadā Budapešta uzņems UEFA Čempionu līgas finālu

LETA--AP. Eiropas Futbola asociāciju savienība (UEFA) trešdien izraudzījās Budapeštu kā pilsētu, kas 2026.gadā uzņems Čempionu līgas finālu.
Kluba prezidents Uldis Pūcītis sveic Maksimu Toņiševu ar 100 spēļu jubileju. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
16

Arī Apelāciju padome lemj par sliktu "Valmierai", klubam vēl atliek Lozanna

Latvijas Futbola federācijas Klubu licencēšanas Apelāciju padome noraidījusi Latvijas ceturtā spēcīgākā kluba "Valmieras" apelāciju, tādējādi vidzemnieki joprojām paliek bez Eirokausu licences un iepriekšējā sezonā sportiski rezervētās ceļazīmes uz Konferences līgas pirmo kārtu.