Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Benitezs: "Spēlējām slikti"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Benitezs: "Spēlējām slikti"
Rafaels Benitezs
Foto: AP

"Spēlējām slikti," pēc piedzīvotā zaudējuma savā laukumā UEFA Čempionu līgas pirmajā ceturtdaļfināla spēlē pret "Chelsea" (1:3) kritisks bija "Liverpool" galvenais treneris Rafaels Benitezs.

"Liverpool" spēli uzsāka ļoti veiksmīgi, ātri izvirzoties vadībā, bet turpinājumā iniciatīvu pārņēma "Chelsea", beigās uzvarot visai pārliecinoši - 3:1. Divus vārtus pēc stūra sitienu izpildēm guva Branislavs Ivanovičs. Pēc spēles abu komandu treneri sniedza savus komentārus.

"Liverpool" galvenais treneris Rafaels Benitezs: "Spēli sākām labi, taču tad sākām spēlēt krietni sliktāk, ļaujot pretiniekam vairāk kontrolēt bumbu. Viņi ļoti labi saspēlējās. Zaudējām spēcīgam pretiniekam, jo viņi nospēlēja labi, bet mēs nospēlējām slikti. Standartsituācijās sedzām cilvēks - cilvēku. Bieži redzam, ka šādā veidā tiek gūti vārti, bet šoreiz tās bija tikai mūsu kļūdas. Mēs vēl neesam izstājušies, bet būs grūti. Mūsu mērķis ir nospēlēt ļoti labi, kā arī gūt trīs vārtus. Ceru, ka šīs zaudējums neietekmēs komandas sniegumu atlikušajā sezonā."

"Chelsea" galvenais treneris Gūss Hidinks: "Man ir jāizsaka milzīgi komplimenti savai komandai. Mēs nevēlējāmies iesēsties aizsardzībā, lai neitralizētu Džerardu un Toresu, mēs vēlējāmies likt viņu aizsardzībai pasvīst. Tas ir liels panākums, gūt vārtus izbraukumā. Tas ir liels bonuss, bet ir aizvadīts tikai puslaiks. "Liverpool" jau iepriekš ir pierādījusi, ka spēj paveikt neticamas lietas."

Izmantotie resursi:
skysports.com
news.bbc.co.uk

  +3 [+] [-]

, 2009-04-09 01:13, pirms 15 gadiem
Liverpool vēl nav norakstīta.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2009-04-09 08:07, pirms 15 gadiem
lai ari kura komanda tiktu talak pusfinala ari apstasies ta domaju, jo abas koandas spele parak statiski pec vakardienas speles spriezot!!! nav ipasi daudz improvizacijas no speletaju puses!!!!

     [+] [-]

, 2009-04-09 09:13, pirms 15 gadiem
"Spēlējām slikti," pēc piedzīvotā zaudējuma savā laukumā UEFA Čempionu līgas pirmajā ceturtdaļfināla spēlē pret "Chelsea" (1:3) kritisks bija "Liverpool" galvenais treneris Rafaels Benitezs.

Naakamajaa speelee Liverpool ir jaacenšas un jaaciinaas lidz galam !!

  +2 [+] [-]

, 2009-04-09 10:20, pirms 15 gadiem
Londona bus interesanti.

     [+] [-]

, 2009-04-09 10:27, pirms 15 gadiem
"bet ir aizvadīts tikai puslaiks. "Liverpool" jau iepriekš ir pierādījusi, ka spēj paveikt neticamas lietas."

Taisnība Hidingam, Live, es ļoti ceru, ka parādīs, ko spēj, bet viegli nebūs

     [+] [-]

, 2009-04-09 13:18, pirms 15 gadiem
tā notiek kad Benitezs pirms spēlēm sadoma atkal gudri runāt!!!

     [+] [-]

, 2009-04-09 16:36, pirms 15 gadiem
Spēlējām slikti nav īstais vārds,vienkārši zoss Tevi Benitezz apspēlēja taktiski.Jāizdara secinājumi un janospēlē atbildes spēle,to ka Laiverpūl to var izdarīt nav nekādu šaubu,tālu nav jāmeklē,jāatceras spēle Madridē.Sarauj Laiverpūl.