Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

B grupa: "Panathinaikos" un "Anorthosis" sadalīs ceļazīmi

Jānis Pārums

B grupa: "Panathinaikos" un "Anorthosis" sadalīs ceļazīmi
Savio (Anorthosis) laužas uzbrukumā abu
komandu pirmajā spēlē. Foto: AFP

Šovakar 21:45 pēc Latvijas laika savas pēdējās Čempionu līgas grupu turnīra spēles aizvadīs visas četras B grupas komandas. "Werder" tiksies ar "Inter", savukārt "Panathinaikos" mērosies spēkiem ar "Anorthosis".

"Anorthosis" nepieciešama uzvara

Vienu ceļazīmi uz "play-off" šajā grupā sev jau rezervējusi "Inter". Par vēl vienu vietu uz astotdaļfinālu savā starpā sacentīsies "Panathinaikos" un "Anorthosis". Labākā situācijā ir grieķu klubs, kam pietiks ar neizšķirtu, turklāt spēle notiks tā laukumā Grieķijā. Varēja būt arī savādāk, ja vien "Anorthosis" iepriekšējā kārtā būtu nosargājis uzvaru spēlē pret "Werder" (bija vadībā ar 2:0, bet spēle noslēdzās neizšķirti – 2:2). Taču ir tā, kā ir - "Anorthosis" vajadzīgs vēl viens neliels brīnums, lai izsistos tālāk.

Abu komandu pirmajā spēlē Kipras klubs savā laukumā bija pārāks ar 3:1 un, lai iekļūtu astotdaļfinālā, būs jāuzvar vēlreiz, jo ar neizšķirtu vien nepietiks. Jāņem gan vērā, ka "Panathinaikos" aizvadījuši lielisku otro apli, izbraukumā apspēlējot gan "Werder" (3:0), gan "Inter" (1:0).

Grieķijas kluba galvenais treneris Henks Ten Kante atgādina: "Paskatieties uz mūsu rezultātiem kopš spēles Kiprā – tie runā paši par sevi. Esam izcīnījuši septiņus punktus un esam pārliecināti par sevi. Tagad vajadzīgs tikai punkts. "Anorthosis" ir pelnījuši cieņu, viņi pirmo reizi spēlē Čempionu līgas grupu turnīrā un dara to patiešām labi. Taču mēs no viņiem nebaidāmies."

Savukārt "Anorthosis" galvenais treneris Temuri Ketsbaja uzsver, ka iepriekš neviens viņa vadītās komandas panākumiem neticēja, taču ar katru spēli arī pašu spēlētāju ticība saviem spēkiem ir tikai augusi: "Turnīra sākumā neviens nedomāja, ka mēs paveiksim to, ko esam paveikuši. Tagad cīnāmies par izkļūšanu no grupas. Mēs esam ieradušies Atēnās, lai to paveiktu un, lai gan zinām, ka tas nebūs viegli, mēs sev ticam."

Pastarītis pret līderi Brēmenē

Brēmenē šovakar tiksies B grupas pastarīte "Werder" un līdere "Inter". Šai spēlei būtiskas nozīmes nav, jo "Inter" jau iekļuvusi astotdaļfinālā, savukārt "Werder" cerības tikt nākamajā kārtā ir jau zaudējusi. Tomēr komandas nometnē tik un tā nav zudusi vēlme uzvarēt pēdējo grupu turnīra spēli. Īpaši ņemot vērā apstākli, ka, izcīnot 3. vietu (ko vācieši vēl var paveikt), "Werder" kvalificēsies UEFA kausa izcīņai.

"Mēs pavisam noteikti vēlamies uzvarēt, taču zinot, kāda sezona mums ir bijusi, vēl svarīgāks ir komandas parādītais sniegums laukumā," pirms spēles atzīst "Werder" galvenais treneris Tomass Šāfs.

"Inter" galvenais treneris Žozē Mourinju par Brēmenes kluba neveiksmīgo sniegumu ir pārsteigts: "Kad notika izloze, domāju, ka tālāk tiks "Inter" un "Werder", taču realitātē izrādījās savādāk. Mums ir tikai astoņi punkti, un es ar to neesmu apmierināts. Mēs gribam uzvarēt šo spēli un būt pirmie grupā." Pirmā vieta dotu "Inter" zināmas priekšrocības astotdaļfinālu izlozē.

B grupa

VKomandaSUNZVārtiP
1.Inter52217:58
2.Panathinaikos52127:77
3.Anorthosis51318:76
4.Werder50415:84

Izmantotie resursi:
uefa.com

  -2 [+] [-]

, 2008-12-09 16:39, pirms 16 gadiem
Maurinjo arii nebuutu arii apmierinaats ja vinjam jau buutu 15.punkti..
vai arii vinjsh vnk noliktu pretinieku.

  +1 [+] [-]

, 2008-12-09 16:56, pirms 16 gadiem
PAO jāpaņem

  +1 [+] [-]

, 2008-12-09 23:30, pirms 16 gadiem
Werder 2:0 Inter jau laikam tomēr Wērder nebūs pēdējie prieks par to pašu

  +1 [+] [-]

, 2008-12-09 23:31, pirms 16 gadiem
Griekji pirmie, kiprieshi - peedeejie Arii Werder nepaarsteidz - tikliidz Djeego nost no laukuma, taa Inter tiek uzvareeti. Jurica un Mezuts - labaakie