Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Feyenoord" fani uz Nansī nebrauks

Agris Suveizda

"Feyenoord" fani uz Nansī nebrauks
"Feyenoord" fani
Foto: AP

Nīderlandes futbola kluba "Feyenoord" vadība izlēmusi netirgot biļetes uz UEFA kausa izcīņas spēli, kurā Francijas ziemeļaustrumu pilsētā Nansī tiksies vietējais "Nancy" un jau pieminētā Roterdamas vienība. Spēle paredzēta pēc divām nedēļām.

Atceroties divus gadus senus notikumus, Roterdamas "Feyenoord" futbola kluba vadība izlēmusi maksimāli ierobežot savas komandas fanu došanos uz visai netālo Francijas pilsētu Nansī, kur pēc divām nedēļām paredzēta UEFA kausa izcīņas grupu turnīra spēle starp Francijas "Nancy" un "Feyenoord". Šādu lēmumu "Feyenoord" bosi pieņēma, lai nepieļautu incidentus, kas ļoti iespējams izceltos starp abu vienību atbalstītājiem, jo pirms abu klubu iepriekšējā savstarpējā spēlē, arī Nansī, Roterdamas kluba fanu pulciņš stadionā izraisīja nekārtības, kā dēļ tika pat pārtraukta spēle. Pēc mača kautiņi starp komandu līdzjutējiem notika arī pilsētas ielās.

"Mēs nepārdosim biļetes uz šo spēli un mēs ļoti lūdzam savus fanus nedoties uz Nansī pašu spēkiem. Mēs, protams, nevēlāmies notikušo nekārtību atkārtojumu, bet arī pat mazākais incidents var radīt ļoti nopietnas problēmas visai komandai. Tāpēc mēs nevēlamies riskēt, jo kluba nākotne ir daudz svarīgāka par šo vienu spēli," kluba mājaslapā izplatītajā paziņojumā saka "Feyenoord" pārstāvis.

Izmantotie resursi:
frenchleague.com