Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Pēc izstāšanās no ČL PSG treneris un Mbapē izvairīgi atbild par nākotni klubā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Pēc izstāšanās no ČL PSG treneris un Mbapē izvairīgi atbild par nākotni klubā
Kiljans Mbapē. Foto: EPA/Scanpix

Vakar no UEFA Čempionu līgas turnīra izstājās Parīzes ''Saint-Germain'', kas divu spēļu summā ar 0:3 piekāpās Minhenes ''Bayern''. Pēc spēles vilšanos par rezultātu pauda gan galvenais treneris Kristofs Gatjē, gan uzbrukuma līderis Kiljans Mbapē, abiem arī izvairīgi atbildot par nākotni vienībā pēc šīs sezonas beigām.

Vakar no UEFA Čempionu līgas izstājās Francijas čempione Parīzes ''Saint-Germain'', kas arī otrajā spēlē zaudēja Minhenes ''Bayern''. Divu spēļu summā tā piekāpās ar 0:3.

''Esam ļoti vīlušies. Mums šī neveiksme ir jāpieņem un jāsamierinās ar to, taču ģērbtuvē varēja just vilšanās sajūtu. Nezinu, vai šī var kļūt par mācību mums, taču, ja mēs iesistu pirmie, tad spēle varēja turpināties citādāk. Mēs gan to neizdarījām,'' pēc spēles izstāšanos no turnīra komentēja PSG galvenais treneris Kristofs Gatjē.

''Mēs neiesitām, kad mums bija iespējas. Pirmajā puslaikā spēlējām labi, un šķita, ka varam apspēlēt pretinieku, taču vienkārši nerealizējām iespējas,'' turpināja galvenais treneris. ''Šajā līmenī pirmie ielaistie vārti bija muļķīgi. Jā, ''Bayern'' izdarīja spiedienu, bet šajā gadījumā nav jābaidās izdarīt tālākas piespēles. Kad nonāc iedzinējos pēc nospēlētas stundas, ir grūti atspēlēties.'' Speciālists arī izvairīgi komentēja nākotni klubā. ''Ir pāragri par to spriest. Koncentrējos atlikušajai sezonai.''

Par savu nākotni klubā izvairīgi runāja arī kluba līderis Kiljans Mbapē. Visas pagājušās sezonas laikā baumoja par viņa iespējamo pārcelšanos uz Madrides ''Real'', bet beigās francūzis noslēdza jaunu līgumu ar PSG līdz 2025. gadam. ''Esmu mierīgs. Vienīgais, kas mani interesē, ir uzvarēt ''Ligue 1'' un tad jau pēc tam arī skatīsimies. Šobrīd runāju tikai par šo sezonu. Nekas cits mani neinteresē. Esam ļoti vīlušies,'' pauda futbolists.

''''Bayern'' ir lieliska komanda, kas izveidojusi tādu vienību, lai varētu uzvarēt Čempionu līgā. Gan pirms sezonas, gan tās sākumā teicu, ka izdarīsim visu, ko spēsim. Šis rezultāts ir pašreizējais maksimums. Mums jāveic pašvērtējums un jāatgriežas ikdienas dzīvē, kas ir ''Ligue 1'','' astotdaļfināla pretinieku cildināja futbolists.

Pagaidām zināmas četras UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfināla dalībnieces - vietu astoņu labāko vidū nodrošinājušas arī ''Benfica'', ''Chelsea'' un ''Milan''. Nākamnedēļ, 14. un 15. martā, tiks izspēlēti atlikušie četri astotdaļfināla dueļi.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/soccer/paris-s...