Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Čempionu līgu nesekmīgi sākusī "Young Boys" atbrīvo galveno treneri Rāmenu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Čempionu līgu nesekmīgi sākusī "Young Boys" atbrīvo galveno treneri Rāmenu
Patriks Rāmens. Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix

LETA--AP. UEFA Čempionu līgas un Šveices superlīgas sezonu neveiksmīgi iesākusī Bernes "Young Boys" futbola komanda no galvenā trenera amata atbrīvojusi Patriku Rāmenu, otrdien paziņoja klubs.

UEFA Čempionu līgas kvalifikācijas "play-off" kārtā Bernes futbolisti apturēja Stambulas "Galatasaray" un iekļuva pamatturnīrā, taču sezonas turpinājums izvērties diametrāli pretējs.

Šveices meistarsacīkstēs 17 titulus izcīnījušie "Young Boys" futbolisti, kuri par čempioniem kļuva arī iepriekšējā sezonā, šobrīd pēc deviņām kārtām ir pēdējā, 12. pozīcijā. UEFA Čempionu līgā piedzīvoti divi smagi zaudējumu - 0:3 pret Birmingemas "Aston Villa" un 0:5 pret "Barcelona" komandu.

Rāmens par Bernes komandas galveno treneri kļuva maija vidū. Dzimtenē viņš vadījis arī "Winterthur", "Basel", "Aarau" un "Biel-Bienne" komandas, kā arī Šveices U-21 izlasi.

"Young Boys" galvenā trenera amata vietas izpildītājs būs kluba U-21 vienības stūrmanis Joels Manjins, kura vadībā bernieši kļuva par Šveices čempioniem. Iepriekšējās sezonas nogalē viņš galvenā trenera amatā aizvietoja martā atlaisto Rafaēlu Vikī.