Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Trīs vārtu trilleris kompensācijas laikā Madridē, 19 gadīgais Silla varonis Brigē

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Trīs vārtu trilleris kompensācijas laikā Madridē, 19 gadīgais Silla varonis Brigē
"Club Brugge" vārtu guvējs Abakārs Silla. Foto: Olivier Matthys/AP/Scanpix

UEFA Čempionu līgas B grupas līderpozīcijās pēc pirmās spēļu kārtas izvirzījusies Beļģijas spēcīgākā vienība "Club Brugge", kas savā laukumā pieveica (1:0) Leverkūzenes "Bayer", kā arī Madrides "Atletico", kas dramatiskā kompensācijas laikā ieguva un pamanījās izlaist pārsvaru, tomēr vēlāk izrāva uzvaru (2:1) pār "Porto".

• "Atletico" un Portugāles čempionvienības "Porto" duelī intriģējošākos notikumus bija jāgaida līdz pat pamatlaika izskaņai, kad 81. minūtē otro dzelteno kartīti izpelnījās "Porto" irāņu uzbrucējs Mehdi Taremi, atstājot viesus skaitliskajā mazākumā.

• Tiesnesis kompensācijas laikam piešķīra deviņas minūtes, kuras bija sakrājušās otrā puslaika "tīrajā" laikā. Būtisku lomu šādā lēmumā spēlēja tas, ka pēc 50. minūtē Kokē izdarīta precīza un netverama sitiena vārtu apakšējā stūrī tika izmantots VAR atkārtojums, lai noteiktu, ka uzbrukuma laikā "Atletico" komandai fiksējama aizmugure.

• Jau sākumā vienam visu laiku galvu reibinošākajiem kompensācijas laikiem Čempionu līgas sacensību vēsturē "Atletico" izdevās šoreiz jau legāli izvirzīties priekšgalā (1:0), kad pēc Mario Hermoso sitiena bumba rikošetā mainīja lidojuma virzienu, pārlecot pāri vārtsargam.

• Tomēr tieši pirmo vārtu guvējs Hermoso pēc dažām minūtēm kļuva par savas komandas grēkāzi, savā soda laukumā nospēlējot ar roku. Piespriesto 11 metru soda sitienu realizēja (1:1) "Porto" kolumbiešu pussargs Mateuss Uribe, šķietami izglābjot viesus no zaudējuma.

Pēdējo vārdu gan izdevās teikt "Atletico" līderim Antuānam Grīzmanam, kurš kompensācijas laika 11. (!) minūtē bumbu ar a galvu trieca vārtos (2:1), sniedzot Madrides kluba futbolistiem un līdzjutējiem neatkārtojamas emocijas.

• "Atletico" komandas nākamā pretiniece (spēle notiks 13. septembrī) "Bayer" nedaudz muļķīgā veidā zaudēja vienīgos vārtus spēlē Beļģijā, 42. minūtē "Club Brugge" futbolistiem rezultātā pārvēršot vienu no savām pirmajām vārtu gūšanas iespējām.

• Stūra sitienu izpildīja dānis Andreass Skovs Olsens, savukārt "Bayer" vārtos šajā epizodē nepārliecinoši darbojās Somijas valstsvienības vārtsargs Lukāšs Hradeckis, kurš bumbu izlaida sev priekšā, tai nonākot līdz 19 gadus vecajam kotdivuārietim Abakāram Sillam.

UEFA Čempionu līgas spēles šosezon būs pieejamas Viaplay platformā.

UEFA Čempionu līgas spēles 7. septembrī

Gr.SpēleRezultātsVārtu guvēji
AAjax - Rangers4:0 (3:0)Alvaress 17' Bergheiss 32' Kuduss 33' Bergveins 80'
DEintract Frankfurt - Sporting0:3 (0:0)Edvardss 65' Trinkau 67' Santušs 82'
ANapoli - Liverpool4:1 (3:0)Zeļinskis 5' (11m) 47' Angissa 31' Simeone 44' - Diass 49'
BAtletico Madrid - Porto2:1 (0:0)Hermoso 90'+2 Grīzmans 90'+11 - Uribe 90'+6
BClub Brugge - Bayer Leverkusen1:0 (1:0)Silla 42'
CBarcelona - Viktoria Plzeň5:1 (3:1)Kesī 13' Levandovskis 34' 45'+3 67' Toress 71' - Sikora 44'
CInter Milan - Bayern0:2 (0:1)Sanē 25' D'Ambrozio 66' (s.v.)
DTottenham - Marseille2:0 (0:0)Rišarlisons 76' 81'

Izmantotie avoti:
https://www.uefa.com/uefachampionsl...

     [+] [-]

, 2022-09-08 21:52, pirms 2 gadiem
..man bija uzlikts uz niču. diezgan stulbi bija jau pēc tam, kad atlēti iesita. bet gaviles bija pie porto vēlajiem vārtiem, kas izrādījās nav pēdējie