Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Porto" uzvar B grupā un izslēdz Madrides "Atletico" no Eiropas cīņām

Emils Ozerinskis

"Porto" uzvar B grupā un izslēdz Madrides "Atletico" no Eiropas cīņām
Mehdi Taremi guvis piecus vārtus pēdējās trīs ČL spēlēs. Foto: AFP/Scanpix

UEFA Čempionu līgas agrajās spēlēs tika noskaidrots B apakšgrupas vietu sadalījums. Par grupas uzvarētāju kļuva "Porto", kura ar 2:1 apspēlēja Madrides "Atletico", izslēdzot Spānijas trešo spēcīgāko komandu no Eiropas kausu cīņām.

• B grupā jau pirms pēdējās kārtas bija zināmas abas izslēgšanas spēļu kārtu sasniegušās komandas. Beļģiem un portugāļiem atlika vien neklātienes cīņā noskaidrot kura komanda tiks izsēto zarā. Tikmēr spāņiem un vāciešiem bija augstas likmes, lai turpinātu Eirokausu sezonu vismaz Eiropas līgā.

• "Porto" savās mājās nolēma ilgi nevilkt garumā pirmo vārtu gūšanu pret Madrides "Atletico". Jau piektajā minūtē pēc rikošeta vārtu priekšā pie bumbas nonāca Mehdi Taremi, kurš viegli ievirzīja to vārtos, veicot savu piekto rezultatīvo sitienu pēdējās trīs Čempionu līgas spēlēs.

• Puslaika vidū Portugāles vienība otro reizi sarūgtināja Janu Oblau, starp vārtu stabiem bumbu iešķeļot "Porto" pussargam Stīvenam Eustakju. Nonākot deficītā ar 0:2, madridiešiem nācās likt cerības uz labvēlīgu iznākumu otrā spēlē, jo punktu iegūšana pret "Porto" cerīga vairs neizskatījās.

• Madrides "Atletico" prieka brīdis 66. minūtē pēc Antuāna Grīzmana sitiena zem vārtu pārliktņa bija pavisam īss. Spēles soģis nosvilpa ļoti strīdīgu noteikumu pārkāpumu Rodrigo De Paulam un anulēja Spānijas komandas gūtos vārtus.

• Portugāļu vārtsargam Djego Kostam nosargāt savu cietoksni neieņemtu ceturtajā Čempionu līgas spēlē pēc kārtas neizdevās. Kompensācijas laika pēdējā minūtē savas komandas spēlētājs izleca priekšā vārtsargam un pamainīja bumbas lidojumu pietiekami, lai tā iesvilptu vārtos. Tas gan neliedza "Porto" tikt pie panākuma ar 2:1.

• Vācijā vārtu guvums nevienai no komandām nenāca. 80. minūtē pie stūra sitiena Lēverkūzenes "Bayer" nodārdināja vārtu stabu, tomēr sitiena autoram Robertam Andričam tika piešķirts pārkāpums pret "Brugge" vārtu vīru.

• "Bayer" un "Brugge" spēles tiesnesim ziņojot par spēles laika beigām, uz rezultāta tablo dega divas nulles. Vācijas komanda par to varēja priecāties, jo ar šovakar gūto punktu pietika, lai tabulā apsteigtu "Atletico". Tādējādi "Bayer" vēl varēs pacīnīties Eiropas līgas turnīrā.

• UEFA Čempionu līgas spēles šosezon pieejamas Viaplay platformā.

UEFA Čempionu līga, 1. novembris

Gr.SpēleRez.Vārtu guvēji
BBayer – Club Brugge0:0
BPorto – Atletico2:1 (2:0)Taremi 5' Eustakju 24' Marčano 90'+4 (s.v.)
ALiverpool – Napoli
ARangers – Ajax
CBayern – Inter
CPlzen – Barcelona
DMarseille – Tottenham
DSporting – Eintracht

B grupa

VKomandaSUNZVārtiP
1.Porto640212:712
2.Club Brugge63217:411
3.Bayer61234:85
4.Atletico61235:95

Izmantotie resursi:
https://www.uefa.com/uefachampionsl...

     [+] [-]

, 2022-11-01 22:02, pirms gada
..atlēti tādi nabagi tāpat kā Kopenhāgena, kas vēl nevienus vārtus nav iesituši.

     [+] [-]

, 2022-11-01 22:03, pirms gada
..ja Liverpūle uzvar ar 4:0, tad viņi pirmie grupā?

  -2 [+] [-]

, 2022-11-01 22:11, pirms gada
Diez cik ilgi Simeoni tur vēl turēs.Apmaksātākais futbola treneris btw
Viņiem ir pilna pakaļa spēlētāju uzbrukuma futbolam,bet liek spēlēt itkā joprojām būtu 2015

  +3 [+] [-]

, 2022-11-01 22:28, pirms gada
GreenBoston#7 rakstīja: Diez cik ilgi Simeoni tur vēl turēs.Apmaksātākais futbola treneris btw
Viņiem ir pilna pakaļa spēlētāju uzbrukuma futbolam,bet liek spēlēt itkā joprojām būtu 2015
Nebur drāmu. Arī Fergusons ir palicis ar MU pēdējā vietā grupā, bet pagāja daži gadi un bija fināli. Nav iemesla atlaist Simeoni jo atkal būs top 4 Spānija. Tie 2 la līgas tituli vispār ir kosmoss.

  +1 [+] [-]

, 2022-11-01 23:30, pirms gada
Tabula pilnīgi pēc di..sas!!!Neko saprast nevar!

     [+] [-]

, 2022-11-02 14:24, pirms gada
Tas ir psc stundu spēlēt ar iešķeltu bumbu... (citējot autoru - Puslaika vidū Portugāles vienība otro reizi sarūgtināja Janu Oblau, starp vārtu stabiem bumbu iešķeļot "Porto" pussargam Stīvenam Eustakju). Tas čalis par spēles inventāra bojāšanu kartiņu nedabūja?