Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Šveices tiesa noraida "Sion" apelāciju

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Šveices tiesa noraida "Sion" apelāciju
Kristians Konstantīns
Foto: AP/Scanpix

Šveices tiesa noraidījusi Andra Vaņina pārstāvētā Šveices futbola kluba "Sion" centienus atgūt vietu UEFA Eiropas līgā.

"Sion" prezidents Kristians Konstantīns lūdzis viņa klubu provizoriski iecelt atpakaļ Eiropas līgā, kuras grupu turnīrs sāksies tieši pēc nedēļas – 15. septembrī. Valē reģionālā tiesa "Sion" apelāciju noraidījusi, pamatojoties uz to, ka tai nav jurisdikcijas par šo lietu.

Šveices kausa ieguvēja no Eiropas līgas grupu turnīra tika izmesta, jo tā kvalifikācijas mačos pret Glāzgovas "Celtic" izmantojusi piecus futbolistus, kuri iegādāti laikā, kad "Sion" bijis aizliegts pirkt jaunus spēlētājus.

"Sion" sākotnēji tika ielozēta vienā grupā ar "Atletico", "Udinese" un "Rennes" komandām. Vaņina pārstāvētajam klubam ir laiks līdz šodienas plkst. 23:00, lai iesniegtu UEFA apelāciju par "Sion" izslēgšanu no Eiropas līgas.

Izmantotie resursi:
AP

  -2 [+] [-]

, 2011-09-08 17:19, pirms 13 gadiem
Varbūt beidzot nomierināsies.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-09-09 18:48, pirms 13 gadiem
žēl Andra un komandas. dēļ vadības vīriem nebūs iespējas sevi parādīt uz tādu komandu fona kā "Atletico"un "Udinese". (vismaz šosezon)