Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Rudņevs neglābj "ZTE" no izstāšanās

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Rudņevs neglābj "ZTE" no izstāšanās
Artjoms Rudņevs bija aktīvs, bet līdz vārtu guvumam mazliet pietrūka
Foto: www.ztefc.hu

Eiropas līgas 1. kvalifikācijas kārtas atbildes spēlē neveiksmi piedzīvoja Artjoma Rudņeva pārstāvētais "ZTE", kas pagarinājumā ar 0:1 piekāpās "Tirana", ar šādu pašu rezultātu zaudējot divu spēļu summā. "ZTE" visa mača garumā uzbruka ļoti daudz, bet Rudņevs bija viens no aktīvākajiem savas komandas rindās.

"ZTE" uzbrūk, "Tirana" neiesit pendeli, bet tomēr uzvar

Kā arī šodienas sarunā ar portālu Sportacentrs.com solīja Artjoms Rudņevs, maču pret albāņu "Tirana" viņš uzsāka komandas pamatsastāvā. Uzbrukuma smailē viņš darbojās ar savu ierasto partneri Darko Pavičeviču, kuru starpsezonā gribēja iegādāties Nīderlandes vadošie klubi. Pirmā spēle viesos pret Albānijas komandu noslēdzās ar 0:0, tādēļ šodien "ZTE" nedrīkstēja neiesist vairāk par pretinieku.

Ungāru klubam visa mača garumā piederēja diezgan izteikts pārsvars, taču ieņemt pretinieku cietoksni bija ļoti smagi. Uzbrūkot bīstami praktiski visa mača garumā, kompensācijas laika otrajā minūtē mājinieki iekrita uz pretuzbrukumu, kuru izdevās apturēt vien ar noteikumu pārkāpumu savā soda laukumā. Par laimi, pendeli viesi nerealizēja - 0:0. Pirmajā pagarinājumā ungāriem joprojām piederēja milzīgs pārsvars, bet to neizdevās pārvērst vārtu guvumā. Viss beidzās ar to, ka otrā pagarinājuma sākumā viesi no 16 metriem guva uzvaras vārtus. Nepatīkams zaudējums gan šajā spēlē, gan divu spēļu summā - 0:1.

Artjoms Rudņevs laukumā pavadīja visu maču, izceļoties ar vairākiem bīstamiem sitieniem. Pirmajā puslaikā viņš varēja izcelties divreiz (tie gan ne tuvu nebija simtprocentīgi momenti), bet otrajā krietni vairāk. Jau pirmajās otrā puslaika minūtēs pretinieku vārtsargs bija spiests demonstrēt savu meistarību pēc Artjoma sitieniem, kā arī pārkāpumiem. Puslaika vidū Rudņevs labi ierāvās soda laukumā, iedeva izcilu piespēli partnerim, bet tas nespēja trāpīt no 14 metriem. Vēl pēc brīža Rudņevs atkal labi iespēlēja partnerim, pēc kura sitiena glāba vārtsargs. Saprotot, ka partneri neiesitīs, Latvijas futbolists ķērās pie lietas pats, bet arī viņš pamatlaikā nespēja pārspēt albāņu vārtu vīru, kurš šajā mačā bija uzdevumu augstumos. Pagarinājuma piektajā minūtē Artjoms bija ļoti tuvu vārtu guvumam, bet viņa sitienu no 15 metriem fantastiskā veidā atvairīja vārtsargs Lika. Otrajā pagarinājumā Rudņeva aktivitāte, tāpat kā visas komandas, noplaka.

Vaitkus ar "Tauras" tiek tālāk, Abramenko un "Trans" sagrāve Somijā

Šodienas mačus mūsu kaimiņvalstu klubos aizvadīja divi citi Latvijas leģionāri. Jānis Vaitkus Lietuvas kluba "Tauras" rindās pavadīja visas 120 minūtes, bet viņa klubs pagarinājumā ar 3:2 pieveica Velsas "Llaneli". Gan pirmā, gan otrā spēle noslēdzās ar rezultātu 2:2, tādēļ uzvarētājs izšķīrās pagarinājumā, kurā vienīgos vārtus guva Latvijā labi pazīstamais Darius Regeļskis. Pirmos divus leišu vārtus guva Sergejs Irha. Apsveicam Jāni un "Tauras" ar iekļūšanu otrajā kārtā.

Krietni smagāk klājās Narvas "Trans", kura rindās visas 90 minūtes aizvadīja Aleksandrs Abramenko. Pēc zaudējuma savā laukumā somu "MYPA" ar 0:2, šodien sekoja sagrāve viesos - 0:5. Divu spēļu summā 7:0 somu labā.

Izmantotie resursi:
uefa.com

  +4 [+] [-]

, 2010-07-08 22:38, pirms 14 gadiem
pedeja teikuma dala man vislabak patik pasa raksta sakuma
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2010-07-08 22:40, pirms 14 gadiem
Tagad domajams.. labak nebutu lidis EL spelee un kads cits butu panjemis

  +6 [+] [-]

, 2010-07-08 22:43, pirms 14 gadiem
nu Rudņev, un bija jēga?

  +3 [+] [-]

, 2010-07-08 22:44, pirms 14 gadiem
nu neko darit cerams ka ta bija pedeja spele sha kluba rindās

  -2 [+] [-]

, 2010-07-08 22:55, pirms 14 gadiem
es nu teiktu godiigi...ludi chalis nolaidis nepajokam...
ja vinju neviens tgd nenopirks..kas ir diezgan reali..jo eirokausos speeleet nevar..vai arii paardos leetaak nekaa sakauma gribeeja....
un ja shajaa sezonaa nespiidees tik daudz kaa pagjushajaa tad chiks vien buus...bet nu dziivosim redzeesim...
domaju ka shaja sezonaa nekas vairs tik iespaidiigs no vinja puses nebuus...realitate...

  +3 [+] [-]

, 2010-07-08 23:02, pirms 14 gadiem
Vismaz Vaitkum kāds prieciņš. Žēl Rudņeva - nevarēs šogad vairs spēlēt Eirokausos un neizdevās arī izglābt komandu!

  +6 [+] [-]

, 2010-07-08 23:32, pirms 14 gadiem
nav ta labaka diena Latvijas futbolam

     [+] [-]

, 2010-07-09 01:27, pirms 14 gadiem
Un ko gan viņš gribēja pierādīt, lienot šajā spēlē?! Tagad game over... Domāt vajag!
Eh, Latvijas futbolam šodien īsta melnā diena...