Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Pertija: "Mūsu pārākums jāpierāda laukumā"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Pertija: "Mūsu pārākums jāpierāda laukumā"
Pēc pirmās spēles Tamazs Pertija varēja līksmot
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Daugavpils futbola kluba "Dinaburg" galvenais treneris Tamazs Pertija portālam eSports.lv pastāstījis, kā komanda gatavojas rītdienas Eiropas līgas 1. kvalifikācijas kārtas atbildes spēlei pret "Nomme Kalju", uzsverot, ka viņa komanda ir pārāka, taču tas būs jāpierāda uz laukuma.

Atgādināsim, ka 2. jūlijā Daugavpils "Dinaburg" ļoti interesantā spēlē ar 2:1 pieveica Igaunijas klubu "Nomme Kalju". Ilgu laiku mūsu vienība atradās vadībā ar 1:0, taču kompensācijas laikā viesi panāca izlīdzinājumu. Par prieku Latvijas līdzjutējiem, "Dinaburg" ātri atbildēja ar vārtu guvumu, izraujot uzvaru ar 2:1. Jau rīt Tallinā komandas tiksies atkārtoti, pie tam spēle notiks nevis "Nomme Kalju" stadionā, bet lielākajā Igaunijas stadionā - "A le Coq".

Portāls eSports.lv nolēma sazināties ar "Dinaburg" galveno treneri Tamazu Pertiju, lai sīkāk uzzinātu par to, kā komanda gatavojas rītdienas spēlei: "Gatavojamies kā ierasti, nekas pārdabisks netiek darīts. Noskaņojums komandā, kā parasti, ir ļoti labs, jau dodamies uz Igauniju, pavisam drīz būsim Tallinā. Visa galvenā gatavošanās notiks rītdien, tieši tad arī noskaņosim komandu spēlei. Tāpat aizvadīsim arī treniņu spēles laukumā. Priecē tas, ka visi spēlētāji ir veseli un kaujinieciski noskaņoti.

Mūsu taktiku ietekmēs spēles ritējums. Es nevaru teikt, ka mēs noteikti spēlēsim no aizsardzības, tas būs lielā mērā atkarīgs arī no pretiniekiem, kuri centīsies uzbrukt. Mums ir vairāki varianti, kā spēlēt."

Uz jautājumu, kuras komandas izredzes tikt nākamajā kārta ir lielākas, Tamazs atbildēja, ka "Dinaburg" izredzes būtu jāvērtē augstāk: "Man grūti teikt, kādas ir komandu izredzes, taču domāju, ka mums iespēju tikt tālāk ir vairāk. Paši redzējāt iepriekšējo spēli, kurā bijām labāki. Visu izšķirs tas, vai spēsim savu pārākumu pierādīt laukumā."

Atgādināsim, ka rīt daugavpiliešiem nevarēs palīdzēt Pāvels Koļcovs, kurš iepriekšējā spēlē tika noraidīts no laukuma.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2009-07-08 13:15, pirms 15 gadiem
spēli kaut kur varēs redzēt?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2009-07-08 13:20, pirms 15 gadiem
dimex rakstīja: spēli kaut kur varēs redzēt?
njaa labs jautaajums..bet visticamaak ka nee......ja buutu treknie gadi...teiktu ka pa ltv7 vareetu raadiit..bet kriizes laikos..sporta zinjas buus jaaskataas vai te esporta speles apskatu..

  +3 [+] [-]

, 2009-07-08 13:27, pirms 15 gadiem
dimex rakstīja: spēli kaut kur varēs redzēt?
Igaunijas TV
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2009-07-08 14:18, pirms 15 gadiem
vai tad ne 2.jūlijā bija spēle, nevis jūnijā?

  +1 [+] [-]

, 2009-07-08 14:36, pirms 15 gadiem
nu cerams, ka Pertija zin labāk ar kādu taktiku spēlēt, bet man jau liekas, ka aizsardzībā iesēsties nevajag - jau pašā sākumā bija informācija, ka igauņu klubam labāk patīk spēlēt uzbrūkošu futbolu, un tas nozīmē, ka pret šādu komandu spēlējot no aizsardzības var uzrauties.
Vajadzētu vairāk likt igauņiem spēlēt aizsardzībā (bez bumbas), tad visam vajadzētu būt ok, jo jau spēle Latvijā parādīja, ka igauņu kluba aizsardzība ir diezgan caura..

  +3 [+] [-]

, 2009-07-08 16:42, pirms 15 gadiem
relouder rakstīja: Igaunijas TV
Ceru, ka komentēs tas azartiskais latgalis.