Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Šūmahers un Romario tomēr nespēlēs Čempionu līgā

Šūmahers un Romario tomēr nespēlēs Čempionu līgā
Mihaels Šūmahers.
Foto: AFP

Sanmarīno čempionvienība futbolā "S.S. Murata", kas bija izteikusi vēlēšanos uz Čempionu līgas kvalifikācijas spēlēm savā sastāvā iesaistīt bijušo Brazīlijas izlases zvaigzni Romario un karjeru beigušo F-1 pilotu Mihaelu Šūmaheru, no abiem uzaicinātajiem saņēmusi atteikumu.

eSports.lv jau ziņoja, ka šogad papildus minētajam Aldairam Sanmarīno čempioni publiski atklāja, ka plāno uz Čempionu līgas spēlēm nolīgt leģendāro Brazīlijas izlases uzbrucēju Romario un septiņkārtējo F-1 pasaules čempionu Mihaelu Šūmaheru, tomēr nu kļuvis zināms, ka abi bijušie sportisti piedāvājumu noraidījuši.

Kā Itālijas medijiem paziņojis Sanmarīno kluba sporta direktors, Romario atteicies no šī piedāvājuma, jo maija beigās nomiris sportista tēvs un šādā brīdī Romario nav vēlējies doties uz Eiropu spēlēt futbolu. Par to, kādēļ "nē" pateicis Šūmahers, sīkākas informācijas nav.

"S.S. Murata", kas nākamnedēļ ar pirmo spēli pret Zviedrijas "IFK Göteborg" uzsāks savu dalību šī gada UEFA Čempionu līgā, jau pērn "izcēlās" ar diezgan negaidītu gājienu, iesaistot sastāvā 42 gadus veco 1994. gada Pasaules kausa ieguvēju brazīlieti Aldairu (viņš sastāvā būšot arī šogad), kuru uz "S.S. Murata" uzaicināja cits futbola veterāns - Masimo Agostīni no Itālijas. Komandai gan neizdevās pārvarēt pirmo Čempionu līgas kārtu, jo pārāk augsta izrādījās somu "Tampere United" barjera. Ziemeļnieki divu spēļu summā uzvarēja ar 4:1.

Izmantotie resursi:
reuters.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-07-09 00:05, pirms 16 gadiem
Bet tomer meginaja. Es jau neticu, ka Shumis profesionali gribetu ko spelet, bet drizak gan turpinat darbu ar Ferrari. Tas tomer ir tuvak.

  +3 [+] [-]

, 2008-07-09 09:17, pirms 16 gadiem
vel tak ir varianti - Dunga

  +4 [+] [-]

, 2008-07-09 09:22, pirms 16 gadiem
Sviests! Vai tad trūkst perspektīvu spēlētāju, vai tas kkāds PR triks, lai piķi nosmeltu!

  +1 [+] [-]

, 2008-07-09 20:32, pirms 16 gadiem
Šumahers ir 7 kārtejais F1 čempions