Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Metallist" treneris: "Centīsimies nospēlēt cienīgi"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Metallist" treneris: "Centīsimies nospēlēt cienīgi"
"Metallist" futbolisti
Foto: www.soccer.ru

Viens no šīs sezonas lielākajiem UEFA kausa izcīņas pārsteigumiem ir Harkovas "Metallist" futbola kluba iekļūšana grupu turnīrā. Komandas galvenais treneris Mirons Markevičs cer, ka viņa komanda cienīgi startēs šaja turnīrā arī turpmāk.

Šodien notikušajā grupu turnīra izlozē noskaidrojās, ka Ukrainas klubs spēlēs vienā grupā ar turku "Galatasaray", grieķu "Olympiakos", Berlīnes "Hertha", kā arī "Benfica". "Metallist" komandas galvenais treneris apzinās, ka viņa vadītajai komandai klāsies grūti, taču cer, ka komanda tik spēcīgā kompānijā nostartēs cienīgi:

"Izlozes rezultātus varētu novērtēt kā diezgan normālus. Tas būtu naivi cerēt, ka grupu turnīrā mums klāsies viegli – šajā stadijā vājas komandas nemēdz būt," iesāk Markevičs.

"Izteikta favorīta mūsu grupā nav. "Olympiakos" šobrīd ieņem pirmo vietu Grieķijas čempionātā. "Galatasaray", lai arī atrodas Turcijas čempionāta vidusdaļā, vienalga ir viens no stiprākajiem turku klubiem. To pašu var teikt gan par "Benfica", gan par "Hertha" komandām. Lai gūtu pilnīgu priekšstatu par šīm komandām, tās ir jāredz darbībā. Mums, salīdzinot ar pretiniekiem, nav bagātīgas Eirokausu pieredzes, taču centīsimies izskatīties pieklājīgi uz šīs kompānijas fona. Esmu drošs, ka būs interesanti," uzskata Mirons Markevičs.

B grupa

KomandaValsts
Benfica Portugāle
Olympiacos Grieķija
Galatasaray Turcija
Hertha Vācija
Metalist Ukraina

UEFA kausa izcīņas nolikums

1) Grupu turnīrs

Spēlēs pamatturnīra 1. kārtas 40 pāru uzvarētājas, kas būs sadalītas 8 grupās pa 5 komandām.

2) 1/16 fināli

- No grupu turnīra 24 komandas (no katras grupas trīs labākās komandas)
- 8 komandas, kas Čempionu līgas grupu turnīrā ieņems 3. vietu

3) Tālāk turnīrs norisināsies pēc tradicionālās play-off sistēmas

Izmantotie resursi:
uefa.com