Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Maklārens: "Izloze ir lieliska"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Maklārens: "Izloze ir lieliska"
Stīvs Maklārens
Foto: AFP

Ļoti sajūsmināts par iespēju spēlēt pret tādām komandām kā "Schalke 04" un "Manchester City" pēc UEFA kausa izcīņas grupu turnīra izlozes bijis futbola kluba "Twente" galvenais treneris Stīvs Maklārens.

"Twente" šodien notikušajā izlozē tika salozēta kopā ar visu futbola lielvalstu klubiem – Anglijas "Manchester City", Vācijas "Schalke 04", Francijas "Paris St.Germain", kā arī ar Spānijas "Racing". Stīvs Maklārens par šādu izlozi neskumst, tieši otrādi, viņš uzskata, ka tā būs lieliska pieredze viņa komandas jaunajiem futbolistiem:

"Šī ir lieliska izloze gan klubam, gan spēlētājiem, gan faniem. Šī ir viena no smagākajām grupām, bet tā ir lieliska, mēs esam sajūsmā. "Manchester City" veiktie darījumi ir vienkārši fantastiski, tādēļ daudzi viņiem paredz ļoti labus rezultātus. Tas būs liels notikums manai komandai. Būšu priecīgs atkal spēlēt pret Anglijas klubu.

Mēs uzvarējām "Rennes", iekļūstot tik tālu, cik tālu klubs vēl nekad nebija bijis. Cerams, ka lietas turpinās iet tikai uz augšu. Mēs esam jauna, mazpieredzējusi komanda, īpaši jau Eirokausos, bet mēs izbaudīsim šīs spēles. Šīs spēles būs svarīgas visu šo jauno futbolistu nākotnei. Spēles pret tik augsta līmeņa pretiniekiem var tikai uzlabot kluba atpazīstamību, kā arī veicināt futbolistu izaugsmi."

A grupa

KomandaValsts
Schalke Vācija
PSG Francija
Manchester City Anglija
Racing Spānija
Twente Holande

UEFA kausa izcīņas nolikums

1) Grupu turnīrs

Spēlēs pamatturnīra 1. kārtas 40 pāru uzvarētājas, kas būs sadalītas 8 grupās pa 5 komandām.

2) 1/16 fināli

- No grupu turnīra 24 komandas (no katras grupas trīs labākās komandas)
- 8 komandas, kas Čempionu līgas grupu turnīrā ieņems 3. vietu

3) Tālāk turnīrs norisināsies pēc tradicionālās play-off sistēmas

Izmantotie resursi:
skysports.com