Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Laudrups: Mums ir labas izredzes tikt tālāk"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Laudrups: Mums ir labas izredzes tikt tālāk"
Mikaels Laudrups
Foto: AFP

Maskavas "Spartak" futbola kluba galvenais treneris Mikaels Laudrups šodien notikušo UEFA kausa izcīņas grupu turnīra izlozi novērtējis kā diezgan veiksmīgu.

"Spartak" Šveices pilsētiņā Nionā notikušajā izlozē tika salozēts kopā ar angļu "Tottenham Hotspur", holandiešu "NEC", Zagrebas "Dinamo", kā arī ar itāļu "Udinese". Mikaels Laudrups uzskata, ka viņa vadītajai komandai ir labas izredzes tikt tālāk:

"Mēs esam tikuši ļoti interesantā grupā. Mēs spēlēsim ar divām futbola lielvalstu komandām – angļu "Tottenham" un itāļu "Udinese". Pie tam, mūs gaida ļoti interesanta un smaga spēle ar Zagrebas "Dinamo", kā arī ar holandiešu "NEC". Mūs gaida smaga un aizraujoša cīņa. Domāju, ka mums ir nesliktas izredzes tikt tālāk.

Šogad visās grupās ir savākušās ļoti spēcīgas komandas, tādēļ tas būs skatāms un interesants turnīrs. Starp citu, pagājušajā gadā manis vadītais "Getafe" tikās ar "Tottenham" Londonā šajā pašā turnīra stadijā. Tad mēs uzvarējām ar 2:1. Labprāt tikšos ar Londonas klubu vēlreiz.”

D grupa

KomandaValsts
Tottenham Anglija
Spartak Krievija
Udinese Itālija
Dinamo Horvātija
NEC Njimegen Holande

UEFA kausa izcīņas nolikums

1) Grupu turnīrs

Spēlēs pamatturnīra 1. kārtas 40 pāru uzvarētājas, kas būs sadalītas 8 grupās pa 5 komandām.

2) 1/16 fināli

- No grupu turnīra 24 komandas (no katras grupas trīs labākās komandas)
- 8 komandas, kas Čempionu līgas grupu turnīrā ieņems 3. vietu

3) Tālāk turnīrs norisināsies pēc tradicionālās play-off sistēmas

Izmantotie resursi:
uefa.com