Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Gazajevs: "Izloze ir normāla"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Gazajevs: "Izloze ir normāla"
Valērijs Gazajevs
Foto: AP

Krievijas futbola kluba Maskavas "CSKA" galvenais treneris Valērijs Gazajevs pēc UEFA kausa izcīņas grupu turnīru izlozes atzinis, ka izlozes rezultāti ir normāli.

Atgādināsim, ka Maskavas klubs tika ielozēts H grupā kopā ar vairākām citām spēcīgām komandām kā Lakoruņjas "Deportivo", "Feyenoord", "Nancy", kā arī poļu "Lech". Gazajevs uzskata, ka izloze ir bijusi normāla:

"Izlozes iznākumu vērtēju kā normālu. "Feyenoord" un "Deportivo" dažādos laikos ir ieņēmuši vadošās pozīcijas savu valstu čempionātos. "Nancy" un "Lech" pēdējos gados arī startējuši veiksmīgi. Šobrīd nezinu citu grupu sastāvus, bet tam arī nav nozīmes. Mums ir gadījusies tāda izloze, kāda tā ir - spēlēsim.

Pirms izlozes nemaz nedomāju par tās iznākumu, jo tam nav nozīmes. Jebkurā gadījumā mūsu uzdevums ir iekļūt šī turnīra pavasara stadijā [pārvarēt grupu turnīra stadiju – aut.]. Tuvākajā laikā ievāksim detalizētu informāciju par visiem pretiniekiem, lai pienācīgi sagatavotos mačiem ar tiem."

H grupa

KomandaValsts
CSKA Krievija
Deportivo Spānija
Feyenoord Holande
Nancy Francija
Lech Polija

UEFA kausa izcīņas nolikums

1) Grupu turnīrs

Spēlēs pamatturnīra 1. kārtas 40 pāru uzvarētājas, kas būs sadalītas 8 grupās pa 5 komandām.

2) 1/16 fināli

- No grupu turnīra 24 komandas (no katras grupas trīs labākās komandas)
- 8 komandas, kas Čempionu līgas grupu turnīrā ieņems 3. vietu

3) Tālāk turnīrs norisināsies pēc tradicionālās play-off sistēmas

Izmantotie resursi:
uefa.com