Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

UEFA kausa grupu turnīru uzsāks arī "Manchester City"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

UEFA kausa grupu turnīru uzsāks arī "Manchester City"
Dalību grupu turnīrā uzsāks arī Robinju un viņa "Manchester City"
Foto: AFP

Šovakar UEFA kausa izcīņas grupu turnīrā A, B, C un D grupās kopumā tiks aizvadītas astoņas spēles. Savu dalību grupu turnīra uzsāks arī tādas komandas kā "Manchester City" un "Spartak".

A un B grupa

Pirmajā kārtā A grupā pie uzvarām tika "Twente" un "Schalke 04" komandas futbolisti. Tieši šīs abas komandas izvirzījušās vadībā A grupā. Abas šovakar aizvadīs savas otrās spēles, bet šoreiz izbraukumā. Īpaši smagi varētu klāties "Twente" futbolistiem, kuri izbraukumā tiksies ar vareno "Manchester City", kas pirmajā kārtā nespēlēja. Skaidrs, ka tieši angļu klubs ir favorīts šajā pārī. Otrajā grupas spēlē Santanderas "Racing" uzņems "Schalke 04". "Racing" pirmajā spēlē zaudēja "Twente" ar 0:1, tādēļ skaidrs, ka šovakar komanda zaudēt vēlreiz nedrīkst, jo tādējādi izredzes iekļūt nākamajā kārtā krietni samazināsies. Abas spēles sāksies plkst. 21.45 pēc Latvijas laika.

Pirmās B grupas spēles bija mazrezultatīvas, bet skatāmas. Par grupas līdervienību kļuvusi "Galatasaray", kas savā laukumā ar 1:0 pieveica "Olympiakos". Tieši grieķu klubs šajā kārtā nespēlēs, bet šovakar UEFA kausa grupu turnīrā debitēs ukraiņu "Metalist", kas 19.00 savā laukumā uzņems Berlīnes "Hertha", kas pirmajā spēlē nospēlēja neizšķirti ar "Benfica" – 1:1. Centrālā šīs kārtas spēle tiks aizvadīta Lisabonā, kur "Benfica" uzņems grupas līdervienību "Galatasaray". Par favorīti šajā spēlē vajadzētu uzskatīt portugāļu klubu, bet tikai tādēļ, ka tam ir sava laukuma priekšrocības. Šīs spēles sākums 21.30.

C un D grupa

C grupas pirmajās divās spēlēs uzvarēja komandas, kurām bija jāuzvar – "Sevilla" (2:0 pret "Stuttgart"), kā arī "Sampdoria" (2:1 pret "Partizan"). Iespēja tikt pie uzvaras šovakar būs Štutgartes klubam, kas vienā no šodienas agrākajām spēlēm savā laukumā uzņems citu pirmās kārtas neveiksminieci – "Partizan". Lieki piebilst, ka zaudējums gan vienai, gan otrai komandai nozīmētu praktiski izstāšanos no turnīra. Šī spēle sāksies 19.00. Savu pirmo spēli grupu turnīrā aizvadīs Lježas "Standard", kas varētu arī sarūpēt pārsteigumu pret "Sevilla" futbolistiem, jo līdz šim Lježā beļģu klubs spēlējis diezgan veiksmīgi. Spēles sākums 21.45.

Arī D grupā šovakar tiks aizvadītas divas spēles. Lielāku uzmanību, visticamāk, piesaistīs ambiciozā krievu kluba Maskavas "Spartak" pirmā spēle šajā turnīrā. Maskavas klubam pretī stāsies spēcīgā "Udinese", kas savā laukumā neatstāja nekādas cerības "Tottenham" (2:0). "Spartak" šosezon demonstrē vārgu sniegumu, bet savā laukumā noteikti centīsies uzvarēt. Otrajā spēlē tiksies "Tottenham" un Zagrebas "Dinamo". Totenhemas klubs nekādā gadījumā nedrīkst nenovērtēt horvātu kluba futbolistus, kuri pirmajā spēlē pašā mača galotnē spēja uzvarēt "NEC" (3:2). Totenhemas futbolisti izskatās, ka sāk pamazām atgūties no krīzes sezonas sākumā, tādēļ būs interesanti pavērot viņu spēli pret "Dinamo". "Spartak" un "Udinese" spēle sāksies 19.00, spēle Totenhemā sāksies 22.00.

Izspēles sistēma

Grupu turnīrā komandas aizvadīs tikai viena apļa spēles (divas spēles izbraukumā un mājās), pēc kurām cīņu izslēgšanās mačos turpinās katras grupas trīs labākās komandas. Tām pievienosies astoņas Čempionu līgas grupu trešo vietu ieguvējas.

UEFA kausa izcīņas grupas

A grupa

KomandaValsts
Schalke Vācija
PSG Francija
Manchester City Anglija
Racing Spānija
Twente Holande

B grupa

KomandaValsts
Benfica Portugāle
Olympiacos Grieķija
Galatasaray Turcija
Hertha Vācija
Metalist Ukraina

C grupa

KomandaValsts
Sevilla Spānija
Stuttgart Vācija
Sampdoria Itālija
Partizan Serbija
Standard Beļģija

D grupa

KomandaValsts
Tottenham Anglija
Spartak Krievija
Udinese Itālija
Dinamo Horvātija
NEC Njimegen Holande

Izmantotie resursi:
uefa.com

  -4 [+] [-]

, 2008-11-06 12:10, pirms 16 gadiem
Šeit MC noteikti uzvarēs, kaut kāds kaktu turnīrs, EPL gan vajadzētu uzlabot pozīcijas un cīnīties par top 5 vismaz sākumā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-11-06 12:21, pirms 16 gadiem
tvente sodien uzvares!

     [+] [-]

, 2008-11-06 12:25, pirms 16 gadiem
Krokodils rakstīja: Šeit MC noteikti uzvarēs, kaut kāds kaktu turnīrs, EPL gan vajadzētu uzlabot pozīcijas un cīnīties par top 5 vismaz sākumā!
Tu tak esi jokdaris.
Turnīrs ar Seviļu, Štutgarti, Šalki, PSG, AC Milan, Valencia Tev kaktu turnīrs?
Tu labāk skaties, ka izbraukumā MC nedabū no Šalkes vai PSG. Un pirms kausa izcīnīšanas papriekš ir jātiek ārā no apakšgrupas.

  +1 [+] [-]

, 2008-11-06 12:39, pirms 16 gadiem
march_2k rakstīja: Tu tak esi jokdaris.
Turnīrs ar Seviļu, Štutgarti, Šalki, PSG, AC Milan, Valencia Tev kaktu turnīrs?
Tu labāk skaties, ka izbraukumā MC nedabū no Šalkes vai PSG. Un pirms kausa izcīnīšanas papriekš ir jātiek ārā no apakšgrupas.
ar tadiem speletajiem ka Hart, Jo, Robinho, Petrov jau var uz kaut ko cereet, bet pagaidaam vel tas neko nedot, jo no saakuma ir japrot vinnet vismaz tada turnira ka Carling cup treshas peec speka England liigas klubu Brighton
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-11-06 13:24, pirms 16 gadiem
MNC-TWE solās būt vairāk kā interesanta spēle. Kā nekā bijušais Middlesbrough FC un Anglijas treneris McClaren atgriežas savā dzimtenē..lai gan to jau paspēja izdarīt pirms kāda laika, kad TWE CL trešajā kvalifikācijas kārtā jau tikās ar pašu ARS un zaudēja 0:6 divu spēļu summā (0:2 mājās un 0:4 Londonā).
Anglijas futbolu viņš ļoti labi pazīst, vēl jo vairāk McClarenam ir lielisks ieraksts viņa CV tieši spēlēs pret City, kur viņš ar Middlesbrough FC 8 spēlēs pret City izcīnījis 5 uzvaras un 3 neizšķirti. Ta neko! Bet ne šoreiz! Paredzu City uzvaru 2:0 vai 3:1, lai gan viegli nebūs.

  +1 [+] [-]

, 2008-11-06 13:26, pirms 16 gadiem
samss rakstīja: tvente sodien uzvares!
uti, tuti - izskatās,ka samss uzprasās