Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Sjomins: "Pievīla koncentrēšanās trūkums mača izskaņā"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Sjomins: "Pievīla koncentrēšanās trūkums mača izskaņā"
Jurijs Sjomins (pa labi) dusmīgs
Foto: AFP

Par galveno zaudējuma iemeslu vakardienas UEFA Čempionu līgas spēlē pret "Porto" (1:2) Kijevas "Dynamo" galvenais treneris Jurijs Sjomins nosaucis koncentrēšanās trūkumu mača izskaņā.

Atgādināsim, ka vakar G grupas spēlē Kijevas "Dynamo" savā laukumā ar 1:2 atzina "Porto" pārākumu, kaut arī lielāko daļu spēles bija vadībā, bet otros vārtus ielaida kompensācijas laikā.

"Zaudējām otros vārtus, jo nerealizējām savas iespējas. Mēs trāpījām pa vārtu stabu, bet viņi uzreiz atbildēja ar pretuzbrukumu, kurā iesita mums vārtus. Bijām noguruši, tādēļ zaudējām koncentrāciju. Mani spēlētāji izdarīja visu iespējamo, bet ir tādas spēles, kad tu nevari uzvarēt, pat ja izdari visu nepieciešamo," pēc spēles sarūgtināts bija Jurijs Sjomins.

Daudz labākā noskaņojumā bija "Porto" galvenais treneris Hesualdo Fereira: "Tā bija laba spēle, spēlētāji nospēlēja labi, tādēļ, ka mums vajadzēja uzvarēt. Spēlētāji pilnībā izpildīja spēles plānu. Vēlos pateikties visiem saviem spēlētājiem, jo šovakar nospēlējām tāpat kā "Porto" spēlēja savos labākajos laikos."

Izmantotie resursi:
uefa.com