Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Vengers: ''''Stoke'' apzināti pārkāpa noteikumus''

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Vengers: ''''Stoke'' apzināti pārkāpa noteikumus''
Arsēns Vengers
Foto: AP

Londonas kluba ''Arsenal'' galvenais treneris Arsēns Vengers apsūdzējis ''Stoke'' un tā spēlētājus apzinātā noteikumu pārkāpšanā pret viņa padotajiem pēdējā Premjerlīgas spēlē.

Atgādinām, ka sestdien ''Arsenal'' negaidīti ar 1:2 zaudēja ''Stoke''. Spēlē savainojumus guva Teo Volkots, Bakarī Saņja un Emanuels Adebajors. ''Arsenal'' galvenais treneris Arsēns Vengers vakar intervijā izteicās, ka pret viņa spēlētājiem noteikumi esot pārkāpti apzināti: ''Presē lasu, ka mana komanda nav drosmīga. Es uzskatu, ka viņi ir drosmīgi. Ir jābūt ļoti drosmīgam, lai spēlētu futbolu, apzinoties, ka pret jums apzināti tiek pārkāpti noteikumi. ''Stoke'' vēlējās savainot manus spēlētājus, un es jums varu parādīt pāris epizodes no pēdējās spēlēs, kurās tas ir redzams.''

''Vai Delaps spēlēja bumbā, kad savainoja Volkotu? Vai Šokross spēlēja bumbā, kad savainojumu guva Adebajors? Visi spēlētāji tikuši savainoti apzināti. Vai man ir jānosauc visi spēlētāji, kurus tādā veidā esam zaudējuši? Diabī, Rosickis, Eduardo. Tagad šim sarakstam klāt nāk Volktots, Eduardo un Saņja,'' sašutis turpināja Vengers.

Izmantotie resursi:
skysports.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-11-05 08:36, pirms 16 gadiem
keyseedee rakstīja: Par to 4:0 samuldeejos
Es domāju, ka, neskatoties uz visām Arsenal problēmām, tomēr būs diezgan līdzīga spēle. Ja spēle notiktu Old Trafford, teiktu, ka United noteikti vajadzētu uzvarēt, tomēr tagad galīgi neesmu drošs. Jāsaka gan, ka United spēlētāju savanojumu ziņā ir ievērojami labākā pozīcijā nekā Arsenal. Jā, trūkst Skolza un Hārgrīvza, plus nelieli savainojumi ir vēl baram futbolistu, bet nu tomēr to nevar salīdzināt ar Arsenal.

     [+] [-]

, 2008-11-05 17:13, pirms 16 gadiem
artuurs.k. rakstīja: Es domāju, ka, neskatoties uz visām Arsenal problēmām, tomēr būs diezgan līdzīga spēle. Ja spēle notiktu Old Trafford, teiktu, ka United noteikti vajadzētu uzvarēt, tomēr tagad galīgi neesmu drošs. Jāsaka gan, ka United spēlētāju savanojumu ziņā ir ievērojami labākā pozīcijā nekā Arsenal. Jā, trūkst Skolza un Hārgrīvza, plus nelieli savainojumi ir vēl baram futbolistu, bet nu tomēr to nevar salīdzināt ar Arsenal.
Jaa, speele buus ne pa jokam.. 1. - Arsenal shogad galiigi neiet tiesi ar lejasgalu, bet diezgan labi (vismaz tiek paraadiits tas izcilais futbols) tas tiek dariits pret augsgala komandaam... 2. kur nu veel lieliskaaka iespeeja atguuties un aizveert kritikjiem mutes, un beidzot saakt speeleet, kaa jaaspeelee, ja ne tiesi uzvarot MU! Pie shiis speeles, tiks pieliktas maksimaalas puules... ar jebkaadu sastaavu!
pie teemas - nav ko teikt, jo visu jau lieliski pateicis keyseedee...

  -1 [+] [-]

, 2008-11-05 18:08, pirms 16 gadiem
Hahahaa Venger. Vai tieshaam Tev liekas ka visus triis speeleetaajus Stoke traumeeja apzinaati? Nekas tur netika traumeets apzinaati, taads ir futbols un vienkaarshi Vengera beernudaarzam fataali neveicaas pret Stoke. Samierinies. Anglju futbols meedz buut rupjsh.

  +1 [+] [-]

, 2008-11-05 18:31, pirms 16 gadiem
kingland rakstīja: Hahahaa Venger. Vai tieshaam Tev liekas ka visus triis speeleetaajus Stoke traumeeja apzinaati? Nekas tur netika traumeets apzinaati, taads ir futbols un vienkaarshi Vengera beernudaarzam fataali neveicaas pret Stoke. Samierinies. Anglju futbols meedz buut rupjsh.
Nu zini, par Adi tocna - speciaali! Cik noprotu, zaljs gurkjis (saliidzinosi ar paareejiem stokiem) tas bija, bumba sen jau kaa aarpus laukuma, kad shamais izdomaa ietesties kaajaas Adei... par Volkotu arii nevareeja buut nekaada runa par speeleesanu bumbaa - sen jau bija garaam (mums visiem zinaams Theo aatrums), kad sekoja izklupiens... neapreekjinaaja aciimredzot, cik laiciigi vajag jau izklupt - lai kameer chamaajaas, Theo jau sen nav paardesmit metrus taalaak jau! par Sagnu neatceros - tikai to, ka vinjs pa taisno uz gjeerbtuveem devaas! visi triis bija 2. puslaikaa... vismaz divi no tiem - ljoti iisaa laika posmaa...
un CR starp citu nav vienigais speeleetaajs uz Zemes, kuru kaads meegjina traumeet apzinaati - ja kas! Theo ir spilgts piemeers tam!

  +1 [+] [-]

, 2008-11-05 18:44, pirms 16 gadiem
Gunner rakstīja: Nu zini, par Adi tocna - speciaali! Cik noprotu, zaljs gurkjis (saliidzinosi ar paareejiem stokiem) tas bija, bumba sen jau kaa aarpus laukuma, kad shamais izdomaa ietesties kaajaas Adei... par Volkotu arii nevareeja buut nekaada runa par speeleesanu bumbaa - sen jau bija garaam (mums visiem zinaams Theo aatrums), kad sekoja izklupiens... neapreekjinaaja aciimredzot, cik laiciigi vajag jau izklupt - lai kameer chamaajaas, Theo jau sen nav paardesmit metrus taalaak jau! par Sagnu neatceros - tikai to, ka vinjs pa taisno uz gjeerbtuveem devaas! visi triis bija 2. puslaikaa... vismaz divi no tiem - ljoti iisaa laika posmaa...
un CR starp citu nav vienigais speeleetaajs uz Zemes, kuru kaads meegjina traumeet apzinaati - ja kas! Theo ir spilgts piemeers tam!
Paarkaapums pret Adi vispaar bija stulbuma augstaakais piemeers. Nezinu ko iisti tas Stoke speeleetaajs meegjinaaja panaakt. Par to epizodi varbuut var pastriideeties, ja zaljsh gurkjis tad nav nekaads briinums ka lec potiitee kad bumba jau skjeersojusi gala liiniju. Volkots ir ljoti aatrs un var veikt apbriinojamus reidus paari visam laukumam (visspilgtaak atminjaa speele pret Milan pagaajusho sezonu), un aatri speeleetaaji meedz ciest ja pretinieks redz ka vinju buus gruuti panaakt. Kautkaa jaapstaadina ir, bet visticamaak ka Delaps nemeegjinaaja Volkotu taumeet.

  +1 [+] [-]

, 2008-11-05 18:56, pirms 16 gadiem
Delapa komentaars: "I thought I was going to get a ball. He's that kind of player and was too quick for me."

Tas arii ir tas par ko runaajaam, aatrums. Un nav jaasaka ka meegjinaaja traumeet apzinaati. Neredzu iemeslu kapeec Delapam vajadzeetu apzinaati meegjinaat traumeet savu bijusho komandas biedru. Volkots neveiksmiigi piezemeejaas un savainoja elkoni, neveiksmiiga epizode Volkotam.

  +1 [+] [-]

, 2008-11-05 20:24, pirms 16 gadiem
kingland rakstīja: Delapa komentaars: "I thought I was going to get a ball. He's that kind of player and was too quick for me."

Tas arii ir tas par ko runaajaam, aatrums. Un nav jaasaka ka meegjinaaja traumeet apzinaati. Neredzu iemeslu kapeec Delapam vajadzeetu apzinaati meegjinaat traumeet savu bijusho komandas biedru. Volkots neveiksmiigi piezemeejaas un savainoja elkoni, neveiksmiiga epizode Volkotam.
Nu bet par Adi pats atzini, ka stulbuma augstaakais piemeers.. taatad es to saprastu, ka tas bija apzinaati... nu aatruma, ta aatruma deelj, bet kops Horvaatijas speeles, viss ir mainiijies - vinjs ir galvenais meerkjis, kuru notriekt no kaatiem... ok, maybe shoreiz taa nebija, bet tajaa pasaa Boltonaa skjiet, uzvaardu neatceros, bija viens kurs peec tam atzina, ka speciaali meegjinaaja notraumeet Volkotu un esot kuudiijis arii dazu citu taa dariit... skjiet, ka veel shad tad ir taa bijis - vienkaarsi netiek liidz Theo vai vnk baidaas no vinja un chau- tackle un guli m*ita!