Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Čavi neapmierināts ar tiesnešu darbu un uzsver nākamo spēļu nozīmību

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Čavi neapmierināts ar tiesnešu darbu un uzsver nākamo spēļu nozīmību
Čavi Ernandess. Foto: imago/Eibner/Scanpix

''Barcelona'' galvenais treneris Čavi Ernandess pēc neveiksmes UEFA Čempionu līgas mačā pret Milānas ''Inter'' kritizēja tiesnešu darbu, savu padoto spēli pirmajā puslaikā, kā arī atzīmēja nākamo trīs spēļu nozīmību, no kurām divas gaidāmas savā laukumā.

Vakar UEFA Čempionu līgas ietvaros otro zaudējumu trijās spēlēs piedzīvoja ''Barcelona'', kas izbraukumā ar 0:1 piekāpās Milānas ''Inter''. Vienīgie vārti tika gūti pirmā puslaika kompensācijas laikā, kad izcēlās Čalhanolu.

Spēles laikā divas reizes iesaistījās VAR. Pirmajā puslaikā uz ''Barcelona'' vārtiem varēja nozīmēt 11 metru soda sitienu, jo soda laukumā ar roku spēlēja Eriks Garsija, taču pēc video atkārtojuma tika fiksēta aizmugure ''Inter'' spēlētājam. Tikmēr otrajā puslaikā VAR neieskaitīja Pedri izlīdzinājuma vārtus.

Ar tiesnešu darbību spēlē neapmierināts pēc mača bija ''Barcelona'' galvenais treneris Čavi Ernandess. ''Šodien esmu ļoti bēdīgs. Jūtu, ka šodien bija īsta netaisnība. Tiesnesim vajadzētu izskaidrot savus lēmumus un, vai ir kļūdījies. Tas viņus padarītu cilvēcīgākus.''

Spānijas granda galvenais treneris gan vēlāk skaidroja, ka nozīmīgas būs nākamās trīs spēles. ''Mūs sagaida vēl trīs fināli,'' par nākamo maču nozīmīgumu teica ''Barcelona'' galvenais treneris. ''Šo spēli esam zaudējuši, bet no nākamajām trim spēlēm divas būs savā laukumā un tās būs kā īsti fināli. Mums jāspēlē ar lielāku intensitāti. Pirmais puslaiks mūsu izpildījumā nebija labs - būsim paškritiski.''

Pēc pirmā apļa ''Barcelona'' ar trim punktiem ieņem trešo vietu C grupā. Maksimālie deviņi ir Minhenes ''Bayern'', bet seši ''Inter''. Nākamo maču Barselona aizvadīs pēc nedēļas, kad to pašu ''Inter'' jau uzņems savā laukumā.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

  +1 [+] [-]

, 2022-10-05 10:28, pirms 2 gadiem
vispār jau VAR tur iesaistījās vairākas reizes nevis tikai 2. arī spēles beigās pētīja Dumfrissa spēli ar roku.
bez tam, ja skatās pēc noteikumiem VAR kļūdījās neieskaitot vārtus:
https://www.sport.es/en/news/barca/...

  -1 [+] [-]

, 2022-10-05 10:36, pirms 2 gadiem
Protams atkal raud par tiesnešiem, Eiropas līgā jūs jau gaida. Tas tik būs numurs divreiz pēc kārtas netikt no grupas ārā.

     [+] [-]

, 2022-10-05 12:50, pirms 2 gadiem
Fascinē šī barselonas čīkstēšana, bet to ko viņi paši agrāk darīja uz laukumu jau aizmirsuši.