Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Crvena Zvezda" treneris: "Tā bija labākā spēle manā vadībā"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Crvena Zvezda" treneris: "Tā bija labākā spēle manā vadībā"
Eduardam Višņakovam bija divi vārtu gūšanas momenti
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas futbola Eirokausi noslēgušies pēc apkaunojošā futbola kluba "Ventspils" zaudējuma viesos izbraukumā pret "Crvena Zvezda". Ventspilnieku galvenais treneris Sergejs Podpalijs pēc spēles izteicās, ka viss varēja būt izvērsties citādāk, ja mača sākumā iesistu Eduards Višņakovs, bet horvāts Roberts Prosinečki šo spēli nosauca par labāko viņa vadībā.

Sergejs Podpalijs, "Ventspils" galvenais treneris: "Pirmajā spēlē bijām labāki par pretinieku, bet šodien mums negāja. Protams, ka negaidījām tādu iznākumu, bet, kas ir, tas ir. Viss varēja izvērsties citādāk, ja spēles sākumā iesistu Višņakovs, bet to vairs nav jēgas atcerēties. Pretinieks nospēlēja lieliski, bet vārtu gūšanas momentu realizāciju komentāri vispār ir lieki. Pirmos trīs vārtus ielaidām pēc standartsituācijām. Gribētu pateikties mūsu faniem, kuri bija stadionā, jo viņu atbalsts mums ir svarīgs. Protams, ka mājinieku atbalsts vispār bija fenomenāls. Mums pietrūka Mišela Makī Mvondo, kurš labi nospēlēja atbildes spēlē pret Soļigorsku. Zaudējums ir sāpīgs, bet mēs nedrīkstam zaudēt modrību, jo tagad visa uzmanība jākoncentrē Latvijas čempionātam. Kopumā Eirokausu sezona mūsu atbalstītājiem sagādāja vairāk pozitīvu, nekā negatīvu emociju. Mums izdevās divas reizes uzvarēt spēcīgo "Shakhtyor", kā arī aizvadīt labu pirmo spēli pret "Crvena Zvezda". Žēl, ka kopējo iespaidu sabojāja šīs dienas spēle.

Roberts Prosinečki, "Crvena Zvezda" galvenais treneris: "Esmu ļoti apmierināts ar šo uzvaru. Jau no pirmajām minūtēm mūsu mērķis bija aktīvi presingot pretinieku, pārņemt bumbas kontroli, kā arī izveidot vārtu gūšanas momentus. Ar visiem uzdevumiem puiši tika galā lieliski. Tā bija "Crvena Zvezda" labākā spēle manā vadībā. Atskaitot aizsardzības kļūdu pašā spēles sākumā, visi nospēlēja lieliski. Gribētu izcelt mūsu fanus, kuri bija lieliski. Daudz laika svinībām mums nav, jo jāgatavojas nākamās kārtas izlozei. Man ir vienalga, ar kuru komandu tiksim spēlēt. Vēl neko neesam paveikuši, tā ka nav iemesla eiforijai.

"Crvena Zvezda" sastāvā šajā mačā debitēja 16 gadus vecais, sešus mēnešus un 18 dienas vecais Filips Jankovičs. Pat leģendārais Dejans Stankovičs pieaugušo futbolā debitēja, esot par vienu dienu vecāks. "Man ir liels gods debitēt tik jaunā vecumā. Es jūtos laimīgs, ka 40 tūkstošu skatītāju klātbūtnē varēja palīdzēt vienībai uzvarēt ar 4:0."

Arī citi komandas spēlētāji slavēja lielisko fanu atbalstu, kā arī izteica viedokli, ka vēl nekas nav paveikts, tādēļ komandai jāturpina gatavoties nākamajām spēlēm gan Eirokausos, gan čempionātā.

Starp citu, "Ventspils" sagraušana ar 7:0 ir serbu trešā lielākā uzvara Eirokausu vēsturē. 50. gados Luksemburgas "Dudelange" tika sagrauts ar 9:1, bet 70. gados ziemeļīru "Linfield" ar 8:0. Eirokausos ar 7:0 klubs vēl arī bija uzvarējis gruzīnu "Kolkheti".

Izmantotie resursi:
Zvanični portal - FK Crvena zvezda
FK Ventspils

  +2 [+] [-]

, 2011-08-05 12:41, pirms 13 gadiem
7-0 ... tas tomēr ir pazemojums...

     [+] [-]

, 2011-08-05 12:45, pirms 13 gadiem
Prieks, ka latvieši dāsni

  -2 [+] [-]

, 2011-08-05 12:52, pirms 13 gadiem
7-0...tas ir toto-9 sitieni vārtos un 7 goli

  +3 [+] [-]

, 2011-08-05 13:56, pirms 13 gadiem
asdasdasd123 rakstīja: asdasdasd
Kas tad tev? Erors uzmeties smadzenēs?

  +1 [+] [-]

, 2011-08-06 00:27, pirms 13 gadiem
reaali slikti aizvadiita spele. ventini nebij savu speju augstumos

     [+] [-]

, 2011-08-16 06:41, pirms 13 gadiem
Eu, a Prosinečkijs tak bija horvāts? Un serbi viņu laiž par treneri?