Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Fergusons neapmierināts ar sniegumu

Andrejs Siliņš

Fergusons neapmierināts ar sniegumu
"Manchester United" galvenais treneris
sers Alekss Fergusons.
Foto: AFP

Pēc UEFA Čempionu līgas astotdaļfināla spēles, kurā "Manchester United" ar 1:0 pārspēja "Lyon", kvalificējoties ceturtdaļfinālam, uzvarētāju galvenais treneris sers Alekss Fergusons atzina, ka nav īsti apmierināts ar parādīto sniegumu.

"Mums bija jāizmanto vairāk iespējas, kā arī tas, ka kontrolējām bumbu vairāk nekā viņi," pēc spēles iespaidos dalījās Fergusons. "Mēs paši sev sarežģījām dzīvi. Lai nu kā, esam tikuši nākamajā kārtā, un tāds arī bija mērķis pirms spēles."

"Nervozitāti radīja tas, ka nespējām realizēt vairāk iespējas, visu laiku balansējām uz naža asmens," turpināja skotu treneris. "Tomēr vēl svarīgāk bija tas, ka aizsardzībā darbojāmies labi. Aizsardzības četrinieks bija līmenī un allaž apspēlēja pretiniekus. Tas arī radīja lielāko atšķirību. Izņemot Keitas iespēju, kad tas trāpīja pa stabu, viņiem nebija daudz citu iespēju."

"Ronaldu vārti varbūt nav paši labākie, kādus viņš guvis šosezon, taču svarīgākie gan tie varētu būt," par vienīgo vārtu autoru Ronaldū (30. vārti šajā sezonā kopumā) izteicās Fergusons. "Viņš ir guvis jau 30 vārtus sezonā, un ir tikai marta sākums. Vēl ir aptuveni 16 vai 17 spēles potenciāli, tā kā viņš varētu beigt sezonu ar vēl lielāku gūto vārtu skaitu. Pussargam tas ir izcils panākums."

"Lyon" galvenais treneris Alains Perins pēc mača atzina sāncenšu pārākumu: "Mēs nevaram strīdēties pret faktu, ka "Manchester United" bija pelnījuši tikt nākamajā kārtā. Pat, ja mūsu atdeve laukumā varēja mums dot kaut nedaudz lielākas cerības. Domāju, ka izšķirošs bija pirmajā spēlē pašā mača izskaņā "United" gūtie izlīdzinājuma vārti."

"Manchester United" ar šo uzvaru atkārtojuši Turīnas "Juventus" savulaik uzstādīto rekordu, uzvarot desmit mājas spēlēs pēc kārtas. "Tas ir apbrīnojams panākums," stāsta Fergusons. "Liela daļa "vainas" par to jāuzņemas atbalstītājiem. Līdzjutēji atkal šeit bija fantastiski."

Izmantotie resursi:
www.bbc.com

  +4 [+] [-]

, 2008-03-05 01:43, pirms 17 gadiem
nav starpiiba kaadus vaartus guustam, tie tomeer ir un paliek vaarti un tos tev neatnjems ja buusi guvis visvienkaarshaakajaa veidaa. Ronaldo ieveda MU 1/4 finaalaa un par to ir jaapriecaajas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-03-05 01:49, pirms 17 gadiem
Njāā... Gribēju ET un pendeles, tākā žēl, ka Keita neiesita...
Apsveicu MU.

P.S. Par Keitu itkā nopietnu interesi izrādot Bayern... Ko tas nozīmē? Schweinijs tomēr pāries uz Chelsea? Njāā...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-03-05 01:57, pirms 17 gadiem
robi - nepiiksti. ir pilns ar futbola saitiem kur var izlasiit daudz info. tak shto uz priekshu ja paarvaldi arii citas valodas.

  -1 [+] [-]

, 2008-03-05 07:33, pirms 17 gadiem
robi kāds sakars tavam otrajam komentāram vispār ar šo rakstu ?!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2008-03-05 10:09, pirms 17 gadiem
Gan jau Ronaldu un Rūnijs atgūsies, jo vakar viņi bija vienkārši drausmīgi, īpaši jau Cristiano, tik daudz pazaudētu bumbu un neprecīzu piespēļu sen nav bijis. Īpašs bonuss aiziet Krisam - kādas 3-4 reizes neļāva izdarīt precīzas piespēles, citādi būtu vismaz 3-0

  +2 [+] [-]

, 2008-03-05 10:15, pirms 17 gadiem
Domaaju gan!!

Go Home, seeeer Ferguson!

  -1 [+] [-]

, 2008-03-05 11:22, pirms 17 gadiem
reiniksrobis, 2008-03-05 01:49

Tad, kad Tu vēl nemācēji rakstit, te vecajā esportā bija, jo vairāk komentāru uzraksti, jo varāk zvaigznītes klāt....nu bija tādi, kuri rakstija par visu un visu ko...man liekas šodien pie veterānu sporta neesi neko uzrakstījis, robi kauns, veterāni Tev nepiedos

  +2 [+] [-]

, 2008-03-05 11:55, pirms 17 gadiem
Par United aizsardzību runājot, bija interesanti vērot Vidiča un Benzema dueli. Serbs perfekti paveica savu darbu!

Hose, domā, ka ir pareizi spriest par United izredzēm 1/4 finālā pēc vienas konkrētas spēles? 1/4 finālā pretī būs pilnīgi cita komanda ar citu spēles stilu. Turklāt Fergusons jau arī nav stulbs - redz, ka komanda nespēlēja, kā vajadzētu un no kļūdām mācīsies.

Pozitīvi, ka ar šo uzvaru tika atkārtots Juventus rekords - 10 uzvaras pēc kārtas savā laukumā. Ceru, ka 1/4 finālā tas turpināsies.

Starp citu ievērojāt, cik nemanāms bija Juninho? Par to jāpateicas vienam cilvēkam, kuram Fergusons bija devis tiešu uzdevumu uzmanīt viņu - Darrenam Flečeram. Flečers nospēlēja lieliski.

  -3 [+] [-]

, 2008-03-05 12:04, pirms 17 gadiem
nakamajaa kaartaa gribu pretii arse anal

  +2 [+] [-]

, 2008-03-05 12:36, pirms 17 gadiem
Par cik neesmu un nekad nebūšu par MU, tad ceru ka nākamajā kārtā būs preti vienalga kurš tikai lai rezultāts būtu patīkamāks! Bet tik un tā
apsveicu MU.

  +1 [+] [-]

, 2008-03-05 12:51, pirms 17 gadiem
to massbeat
jaa Criss vakar speeleej tieshaam labi Lyona ar Crisu un bez vinja ir pavisam divas dažaadas komandas par to vareeja paarliecinaaties paskatoties pirmo speeli Lyonaa.Kad Cris ir laukumaa , liekas ka vinjsh paareejos aizsargos ievesh taadu kaa droshiibas sajuutu. vievaardsakot aizsardziibas galvanais balsts.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2008-03-05 16:28, pirms 17 gadiem
Soad,
Tā droši vien darītu lielākā daļa treneru. Tikai ne Fergusons. Viņš ir apmierināts tikai tad, ja komanda perfekti izpilda spēles plānu. Un tieši tāpēc komandai ir tādi panākumi.