Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Gauračs ar lapsenēm par punktiem pret "BATE"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Gauračs ar lapsenēm par punktiem pret "BATE"
Edgars Gauračs
Foto: www.fc-sheriff.com

Šovakar plkst. 20:00 Borisovā Edgara Gaurača pārstāvētais Tiraspoles „Sheriff” viesos centīsies tikt pie punktiem pret Baltkrievijas vadošo klubu „BATE”.

Divas nedēļas pagājušas kopš iepriekšējās abu komandu tikšanās reizes Tiraspolē. „Sheriff” visa mača garumā piederēja milzīgs pārsvars, bumba vairākkārt norībināja vārtu konstrukciju, divas reizes mājinieki guva arī vārtus (vienus no tiem Edgars), taču tie netika ieskaitīti. Uz to visu „BATE” atbildēja ar Sergeja Sosnovska spēles sākumā gūtajiem vārtiem. Ļoti sāpīgs zaudējums lapsenēm, kas gan nav laupījis izredzes uz izkļūšanu no grupas.

Par šo neveiksmi „Sheriff” reabilitējās vietējos turnīros, izcīnot trīs uzvaras pēc kārtas ar kopējo vārtu attiecību 7:0. Vienus no vārtiem guva arī Gauračs. Arī „BATE” pēc 23. oktobra spēles atzīmējies ar labiem rezultātiem – viena uzvara un neizšķirts. Baltkrievijas čempionātā Borisovas vienība atrodas pirmajā pozīcijā, par sešiem punktiem apsteidzot tuvāko sekotāju.

Pēdējā mačā komandas galvenais treneris Viktors Gončarenko deva iespēju izspēlēties vairākiem rezervistiem, jo kluba spēlētājiem pēdējā laikā ir bijusi liela slodze. Nav izticis arī bez savainotajiem – spēlēt nevarēs Artjoms Koncevojs un Pāvels Nehaičiks (iespējams, ka nāks uz maiņu). Paguris ir arī komandas labākais snaiperis pussargs Renāns Bresāns (tikko nosvinējis 22. dzimšanas dienu), bet laukumā, visticamāk, viņš dosies.

„Sheriff” uz Baltkrieviju devās jau trešdien, kur paspēja aizvadīt arī vakara treniņu. Pirms gaidāmās spēles kaujinieciski noskaņots bijis galvenais komandas treneris Andrejs Sosnickis, kurš komandu gatavo uzvarai. Zinot, cik labu iespaidu viņa padotie atstāja pirmajā komandu tikšanās reizē, šāds iznākums nebūtu pārsteigums. Par labu lapsenēm runā arī tas, ka no savainojumiem izdevies atgūties pamatsastāva spēlētājiem Nelsonam Fredam un Džimijam Fransam.

Edgars Gauračs pēdējo Moldovas čempionāta spēli noraudzījās no rezervistu soliņa, un līdzīgs liktenis viņu varētu piedzīvot arī šajā spēlē. Visticamāk, ka pamatsastāvā viņš nedosies, bet uz maiņu viņš gan varētu iznākt. Uzbrukuma smailē varētu darboties Andrē Djedu un Fransa, bet Gauračam ar Volkovu būs jābūt gataviem nepieciešamības gadījumā viņus aizvietot.

Otrā grupas spēlē Kijevas „Dynamo” savā laukumā tiksies ar „AZ Alkmaar”. Skatoties no „Sheriff” pozīcijām, šajā spēlē labvēlīgākais iznākums būtu neizšķirts.

UEFA Eiropas līga, E grupa

VKomandaSpēlesVārtiPunkti
1.BATE37:37
2.Dynamo34:54
3.AZ Alkmaar34:73
4.Sheriff33:33
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2010-11-04 09:45, pirms 14 gadiem
karstgalvis rakstīja: Nu ja nebūs vismaz 2 goli Gauračam, tad šī ir pēdējā viņa spēle, kurai sekoju
ņemot vērā BATE's līdzšinējo sniegumu un to, ka tā spēlēs savās mājās, tad visticamāk vairs nesekosi

     [+] [-]

, 2010-11-04 12:42, pirms 14 gadiem
atceroties iepriekšējo abu komandu spēli,koefs par šerifiem ir vairāk nekā vilinošs

     [+] [-]

, 2010-11-04 16:37, pirms 14 gadiem
Edgars, lai tev veicās!

     [+] [-]

, 2010-11-04 18:29, pirms 14 gadiem
Veiksmi. Būtu labi kādu goliņu iesist un kādus trīs punktiņus paņemt, bet tad jau redzēsim.