Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

G grupa: "Sevilla" var nodrošināt vietu nākamajā kārtā

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

G grupa: "Sevilla" var nodrošināt vietu nākamajā kārtā
"Sevilla cīnās bez zaudējumiem
Foto: AFP/Scanpix

UEFA Čempionu līgas G grupā šodien tiks aizvadītas divas spēles. Labas iespējas nodrošināt vietu nākamajā kārtā šovakar būs "Sevilla" komandai, kurai varētu pietikt pat ar neizšķirtu pret "Stuttgart".

Situācija G grupā nav gluži tāda, kādu to prognozēja futbola apskatnieki pēc izlozes. Ja "Sevilla" atrašanās pirmajā vietā ar deviņiem no deviņiem iespējamajiem punktiem nav nekāds lielais pārsteigums, Rumānijas kluba "Unirea" otrā pozīcija ir diezgan liela sensācija, pie tam pēdējā spēlē ar 4:1 uzvarēti "Rangers" futbolisti, kuriem šodien viesos būs jādara viss iespējamais, lai revanšētos, jo savādāk iespēju tikt pie kādas no pirmajām divām vietām praktiski vairs nebūs.

Spēle Glāzgovā pārsteidza ne tikai ar rezultātu, bet arī ar to, ka trīs no pieciem vārtiem tika gūti, ieraidot bumbu savos vārtos. Ja "Unirea" uzvarēs arī šodien un "Stutgart" zaudēs "Sevilla", rumāņu klubs ar pusotru kāju jau būs nākamajā kārtā. Šodien "Unirea" gan nāksies iztikt bez diviem spēlētājiem (Rusesku un Fernandesa), arī komandas galvenais treneris Dans Petresku bijis vairāk nekā piesardzīgs pirms šodien spēles, sakot, ka uzvarēt būs ļoti grūti, jo "Rangers" otro reizi pēc kārtas nepieļaus pretinieka nenovērtēšanu. Iespēju kvalificēties nākamajai kārtai Petresku nosaucis par brīnumu. Valters Smits ("Rangers") solījis spēlēt uzbrukuma futbolu, kā arī nosaucis zaudējumu iepriekšējā spēlē par apkaunojošāko kluba vēsturē. "Rangers" rindās atgriezīsies Makkalohs, bet spēlēt nevarēs Littls, Bugera un Mendess. Tāpat uz jautājuma zīmes ir arī Edu un Broudfūta iziešana laukumā.

Lieliska iespēja nodrošināt vietu astotdaļfinālā būs "Sevilla" komandai. Pat neizšķirts šodienas spēlē pret "Stuttgart" (ja "Rangers" neuzvar "Unirea") nodrošinās spāņu klubam vismaz otro vietu. Pirms divām nedēļām Štutgartē tika uzvarēts ar 3:1. Vācijas klubu neveiksmes šosezon Eirokausos vairs nepārsteidz nevienu, tādēļ arī bālais "Stuttgart" sniegums nav nekas pārsteidzošs. Pēdējās septiņās spēlēs (ieskaitot gan Bundeslīgu, gan Eirokausus) Štutgartes spēlētājiem nav izdevies uzvarēt. Virkne savainoto spēlētaju (Kakau, Lanigs, Osorio, Marika un citi) kluba izredzes tikt pie panākuma noteikti nevairos. Komandas galvenais treneris Markuss Bābels pirms spēles vairāk analizēja pretiniekus, nekā izklāstīja veidus, kā viņa vadītā vienība varētu tikt pie tik gaidītā panākuma.

Problēmas ar sastāvu ir arī "Sevilla", jo diezi vai laukumā izies Palops, Kanutē un vēl virkne citu spēlētāju. Komandas galvenais treneris Manuels Himenezs tam pievērsis lielu uzmanību, taču solījis, ka komanda nedomās par sestdien gaidāmo maču pret "Villareal", bet gan tikai par šī vakara spēli.

Čempionu līga, G grupa

VKomandaSUNZV.A.P
1.Sevilla FC33009:29
2.FC Unirea Urziceni31115:44
3.VfB Stuttgart30213:52
4.Rangers FC30123:91

Izmantotie resursi:
uefa.com

     [+] [-]

, 2009-11-04 12:49, pirms 15 gadiem
Sevilla FC uzvarēs Vāciešus un jau nākamajā kārtā.

  +4 [+] [-]

, 2009-11-04 13:13, pirms 15 gadiem
Andris Vurčs rakstīja: Sevilla FC uzvarēs Vāciešus un jau nākamajā kārtā.
Mūsu pašu Ventspilnieki ir pierādījuši, ka futbolā visādi var gadīties!

     [+] [-]

, 2009-11-04 13:16, pirms 15 gadiem
Sevilla šogad rāda ļoti labu spēli
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-11-04 14:42, pirms 15 gadiem
AndrisC rakstīja: Es par Unirea lai šie tiek talāk!
same here. rumāņiem pēdējā laikā pavisam neiet.

     [+] [-]

, 2009-11-04 14:48, pirms 15 gadiem
jā, Unirea pārsteidz, diezgan spēcīgā grupā spēlē lieliski. par cik man pārsteigumi patīk, tad vēlu veiksmi šai komandai.

     [+] [-]

, 2009-11-04 14:54, pirms 15 gadiem
Cerams ka Unirea tiks tālāk. Veiksmi viņiem.

     [+] [-]

, 2009-11-04 14:55, pirms 15 gadiem
Nu ko, nav tik nereāli.. Uzvara mājās pret Rangers (viesos skoti tika samīcīti), Sevilla uzvar Stuttgart (domāju, ka tas ir visticamākais), un tabula pēc 4 spēlēm jau ir..

SEV 12
UNI 7
STU 2
RAN 1

Protams, protams, futbols ir neprognozējams. Bet šāds notikumu pavērsiens man ļoti patiktu.