Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Fosters debitēs Čempionu līgā

Andrejs Siliņš

Fosters debitēs Čempionu līgā
Bens Fosters
Foto: AP

UEFA Čempionu līgas E grupas spēlē trešdien "Manchester United" rindās noteikti laukumā nevarēs doties pamatsvārtsargs Edvīns van der Sārs, līdz ar to skaidrs, ka mančesteriešu vārtus sargās Bens Fosters, kam tā būs debija Eiropas prestižākajā turnīrā.

"United" rindās mačā pret Glāzgovas "Celtic" noteikti nevarēs iziet laukumā ne tikai van der Sārs, bet arī aizsargs Vess Brauns, kuram potītes savainojums, tāpat cits aizsargs veterāns Garijs Nevils nebūs ierindā. Kā zināms, jau iepriekš bija skaidrs, ka nespēlēs arī Ouvens Hārgrīvzs un Pols Skolzs.

Izmantotie resursi:
bbc.com

     [+] [-]

, 2008-11-04 19:39, pirms 16 gadiem
Žēl, ka vienlaicīgi ar Bayern, varētu paskatīties, domāju, ka malā varētu uzlaist kādu no tiem dvīņiem, Rafaelu vai Fabio, tikai nezinu kurš spēlē kurā malā.

  +1 [+] [-]

, 2008-11-04 21:46, pirms 16 gadiem
reiniksrobis rakstīja: Žēl, ka vienlaicīgi ar Bayern, varētu paskatīties, domāju, ka malā varētu uzlaist kādu no tiem dvīņiem, Rafaelu vai Fabio, tikai nezinu kurš spēlē kurā malā.
Malās domājams spēlēs Rafaels un Evra (ja Fergusons neizlems Evru pietaupīt). Fabio noteikti nē.

  -2 [+] [-]

, 2008-11-04 22:35, pirms 16 gadiem
gaidu ar nepacietību, ko parādīs nākamais England no. 1