Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

C un D grupa: Līderu tikšanās Kopenhāgenā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

C un D grupa: Līderu tikšanās Kopenhāgenā
Lionels Mesi
Foto: AFP/Scanpix

UEFA Čempionu līgas D apakšgrupā šovakar Kopenhāgenā tiksies grupas līderes – "Barcelona" un "Kobenhavn", tikmēr Kazaņā "Rubin" uzņems Atēnu "Panathinaikos" cīņā par 3. pozīciju.

"Barcelona" gaida vēl viena grūta spēle pret dāņiem

Lai arī Spānijas čempioni pirmajā spēlē pret dāņu komandu uzvarēja ar 2:0, droši par uzvaru spāņi nevarēja justies līdz pat mača pēdējai minūtei. Abus vārtus "Barcelona" labā toreiz sasita pasaules labākais futbolists Lionels Mesi, otro reizi bumbu Johana Vīlanda vārtos raidot kompensācijas laika otrajā minūtē. Arī šodien "Barcelona" nesolās būt vieglāka spēle, jo "Kobenhavn" savā laukumā spēlē ļoti labi, bez tam būs iedvesmojusies no "Nou Camp" parādītā futbola. Toreiz dāņiem bija nesliktas iespējas gūt kādus vārtus, taču neizdevās izmantot spāņu paviršības aizsardzībā. Varbūt šoreiz...

"Kobenhavn" treneris Stāle Sulbakens gatavs riskēt, lai pārsteigtu "Barcelona" un uzvarētu: "Ar pamatīgu komandas darbu mums ir izredzes. Ja spēlēsim tā, kā to darījām otrajā puslaikā Barselonā, mums noteikti būs iespējas uzvarēt. Līdzjutēji dzīs komandu uz priekšu. Mesi bija fantastisks pirmajā spēlē. Šodien jācenšas viņu pēc iespējas maksimāli ierobežot, jācenšas viņu atbīdīt uz laukuma malu, lai Mesi būtu mazāk iespēju sist pa vārtiem pašam vai veidot iespējas partneriem."

"Barcelona" vizītei Dānijā iesildījās ar 5:0 pret "Sevilla". Mesi atkal atzīmējās ar dubli. Kataloniešiem šodien ierindā atpakaļ būs pleimeikeris Čavi, kura pietrūka "Barca" pirmajā mačā pret dāņiem.

Spēle Dānijā plkst. 21:45, bet jau plkst. 19:30 sāksies spēle Kazaņā, kur Krievijas čempione "Rubin" uzņems "Panathinaikos". Grupu turnīram esot pusē, neviena no komandām nevar atļauties zaudēt, tādā veidā tikpat kā atvadoties no cerībām uz otro vietu grupā. Abas komandas Atēnās uzvarētāju neprata noskaidrot, nospēlējot neizšķirti 0:0. Vēl viens neizšķirts labumu nedos nevienai komandai, tāpēc šodien gaidāms uzbrukuma futbols. "Panathinaikos" Kazaņā ieradusies lieliskā noskaņojumā, jo nedēļas nogalē Grieķijas čempionātā ar 2:1 apspēlēja Pirejas "Olympiakos". Nevienai no komandām nav būtiski zaudējumu sastāvā.

D grupa

VKomandaSUNZVārtiP
1.Barcelona32108:27
2.Kobenhavn32013:26
3.Rubin30211:22
4.Panathinaikos30121:71

"Manchester United" pie Turcijas čempiones

C apakšgrupā līderu godā abas britu komandas – "Manchester United" un "Rangers". Abas vienības šodien spēlēs izbraukumā. Mančestrieši dosies pie Turcijas čempiones "Bursaspor". Abu komandu pirmā spēle "Old Trafford" stadionā noslēdzās ar minimālu 1:0 uzvaru angļu labā. "United" bija nospiedošs pārsvars, taču vairāk par vieniem vārtiem gūt neizdevās. Tāpat kā spēlē pret "Rangers", arī toreiz Alekss Fergusons uzlika eksperimentālu sastāvu, ļaujot spēlēt vairākiem rezervistiem. "United" mājās atstājusi Rio Ferdinandu, tāpat uz Turciju nav devies arī Džonijs Evanss, kuram vīruss. Līdz ar to aizsardzības centrā pārī ar Nemanju Vidiču darbosies Kriss Smolings. Par pārējām pozīcijām grūti spriest – Fergusons gan jau pārsteigs atkal. Bursa pagaidām trīs mačos vēl nav guvusi nevienus vārtus, savukārt "United" nav nevienus ielaidusi.

Pašreiz otrajā vietā esošā "Rangers" viesosies Valensijā. Abu komandu pirmā spēle Glāzgovā noslēdzās ar neizšķirtu 1:1. Toreiz abus vārtus guva "Rangers" pussargs Moriss Edu (vienus savos, otrus pretinieku vārtos). Skotijas vadošajai komandai bija ļoti daudz iespēju gūt otros un pat trešos, ceturtos vārtus, taču daudz tika grēkots uzbrukuma noslēgumā. "Mestalla" stadionā tik lielas izvēršanās pretinieku laukuma pusē nebūs. Spāņiem atpakaļ būs Migels un Hoakins, bet malā paliks Sezars Sančess. Skotiem zem jautājuma zīmes ir Vladimirs Vaiss un jau pieminētais Edu. "Rangers" zaudējusi pēdējās trīs spēles Spānijā, kopumā izcīnot divus neizšķirtus un piedzīvojot astoņus zaudējumus desmit spēlēs.

C grupa

VKomandaSUNZVārtiP
1.Manchester United32102:07
2.Rangers31202:15
3.Valencia31115:24
4.Bursaspor30030:60

Izmantotie resursi:
uefa.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: induvis

  +1 [+] [-]

, 2010-11-02 12:24, pirms 13 gadiem
induvis rakstīja: nebūtu šovakar jāstrādā varētu aizbraukt pakskatīties Barsu dzīvajā
neuzblatoji?

  -3 [+] [-]

, 2010-11-02 12:36, pirms 13 gadiem
daanji jaasagrauj, shitaa suudzeeties par Pinto joku nebija smuki

     [+] [-]

, 2010-11-02 13:52, pirms 13 gadiem
Jāpiemin, ka bez Evansa mājās palika arī Macheda, Gibsons un Andersons, šiem arī vīruss!

  +1 [+] [-]

, 2010-11-02 13:54, pirms 13 gadiem
varētu dāņi ierādīt vietu Barcai!

  -1 [+] [-]

, 2010-11-02 13:54, pirms 13 gadiem
induvis rakstīja: nebūtu šovakar jāstrādā varētu aizbraukt pakskatīties Barsu dzīvajā
Labākajā gadījumā tu redzētu dzīvajā kā šie izkāpj no autobusa un ieiet stadiona, jo diez vai tu dabūtu vēl kādu biļeti uz šo spēli par kaut cik saprātīgu cenu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2010-11-02 15:41, pirms 13 gadiem
go valencia
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-11-02 20:07, pirms 13 gadiem
induvis rakstīja: nebūtu šovakar jāstrādā varētu aizbraukt pakskatīties Barsu dzīvajā
Ja vien Tu, mans dēls, zinātu, kādā skaudības radītā sāpju agonijā mēs tagad mokamies..

     [+] [-]

, 2010-11-02 20:09, pirms 13 gadiem
piemirsu

āmen