Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Rodžerss: "Ar tādu momentu skaitu mums Siona bija komfortabli jāpieveic"

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Rodžerss: "Ar tādu momentu skaitu mums Siona bija komfortabli jāpieveic"
Brendans Rodžerss
Foto: PA Wire/Press Association Images

"Liverpool" galvenais treneris Brendans Rodžerss pēc neizšķirta 1:1 Eiropas līgā pret Andra Vaņina pārstāvēto "Sion" uzsvēra, ka viņa komanda izveidojusi pietiekami lielu momentu skaitu, lai uzvarētu, taču pievīlusi realizācija. Atšķirībā no daudziem pasaules medijiem Rodžerss neizcēla Vaņina sniegumu.

Brendans Rodžerss: "Mēs esam vīlušies par rezultātu. Stāsts par spēli ir visai acīmredzams - mēs sākām maču labi, nokļuvām vadībā, atdevām muļķīgus vārtus un tad veidojām momentus visas spēles garumā, mums bija komfortabli jāuzvar. Diemžēl pabeidzām ar neizšķirtu un galu galā esam vīlušies."

Līdzīgi kā pirmajā spēlē viesos pret "Bordeaux", arī šodien mājās pret "Sion" Rodžerss neizlika visus labākos spēkus, taupoties Premjerlīgas spēlēm. Šo svētdien paredzēts Liverpūles derbijs pret "Everton"... Taujāts, vai nākamajās Eiropas līgās varētu tikt izmantots spēcīgāks sastāvs, Rodžerss atbild apstiprinoši.

"Jā, tā varētu būt. Jā, šai spēlē bija futbolisti, kurus pietaupījām, ar kuriem mums bija jābūt uzmanīgiem - tādi kā Daniels [Staridžs], kurš nesen atgriezies pēc savainojuma. Taču nav šaubu, ka vēlamies kvalificēties Eiropas līgas izslēgšanas spēlēm, taču arī šobrīd izvēlamies sastāvu, lai iegūtu pozitīvu rezultātu. Šovakar stāsts patiešām bija par iespēju izmantošanu. Mums bija pietiekami daudz momentu, lai uzvarētu spēli."

Izmantotie resursi:
Welcome to Liverpool FC - Liverpool FC

  -2 [+] [-]

, 2015-10-02 01:48, pirms 9 gadiem
Jā Jā ibio Branden Rendžer, kaut 100 momenti... Tur ir LV mūris, visu laiku MVP un vnk perfekts kīpers - Andža Vaniņš.. Lai priecājās , ka to Lalānas litienu sākumā ar zobiem nenoķēra... Taa jau daudz 1 goliņš
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-10-02 10:34, pirms 9 gadiem
Žēl,ka Andrim nav 25... toč ar savu spēli tiktu kāda Top5 līgā

  +1 [+] [-]

, 2015-10-02 10:55, pirms 9 gadiem
bosslv rakstīja: Žēl,ka Andrim nav 25... toč ar savu spēli tiktu kāda Top5 līgā
Pat ar 32 pietiktu...