Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

PSG un "Olympiacos" izcīna pārliecinošas uzvaras

PSG un "Olympiacos" izcīna pārliecinošas uzvaras
Zlatans Ibrahimovičs
Foto: AFP/Scanpix

UEFA Čempionu līgas C apakšgrupas spēlēs pie panākumiem tika Francijas PSG un Grieķijas "Olympiacos". Parīzes klubs savā laukumā ar 3:0 pārspēja Lisabonas "Benfica", savukārt grieķi izbraukumā ar tādu pašu rezultātu uzveica beļģu "Anderlecht".

PSG – "Benfica"

Francijas čempionvienība PSG pēc teicamā ČL grupu turnīra starta (viesos ar 4:1 pārspēts "Olympiacos") arī šodien negrasījās apstāties pie sasniegtā. Jau piektajā minūtē rezultātu atklāja Ibrahimovičs, pielabojot bumbu vārtos pēc Gregorija van der Vīla cauršāviena gar vārtiem.

Tomēr mājinieki jau pirmajā puslaikā vēlējās izšķirt mača likteni, un lielā mērā tas viņiem arī izdevās. Puslaika otrajā daļā ar piecu minūšu intervālu lisaboniešus sarūgtināja Markinjušs un Ibrahimovičs, pārtraukumā Parīzes klubam dodoties pie ļoti pieklājīgā 3:0.

Pateicoties lielajam handikapam, otrā puslaika sākumā PSG varēja nedaudz atlaist grožus, un lisabonieši metās to izmantot, pārejot uzbrukumā. Tomēr Francijas čempioni pilnībā kontrolēja spēli un īstajā brīdī prata piebremzēt spēles tempu, lai viesi nespētu radīt bīstamas epizodes pie Salvatores Sirigu sargātajiem vārtiem. Rezultātā Francijas klubam pārliecinoša uzvara ar 3:0, pateicoties pirmajā puslaikā gūtajiem vārtiem.

"Anderlecht" – "Olympiacos"

"Olympiacos" jau no paša sākuma centās uzbrukt daudz, un 17.minūtē Kostass Mitroglu atklāja mača rezultātu, saņemot bumbu pēc labas Havjera Saviolas un Vladimira Veisa saspēles.

Jau pēc septiņām minūtēm mača rezultāts varēja būt neizšķirts – pēc Andreasa Samara pārkāpuma savā soda laukumā "Anderlecht" izcīnīja tiesības uz 11 metru soda sitienu, tomēr viesu vārtsargs Roberto nosargāja vārtus neskartus. Arī atlikušajās pirmā puslaika minūtēs komandas nekautrējās demonstrēt uzbrukuma futbolu, tomēr rezultāts nemainījās.

Otrajā puslaikā komandas turpināja demonstrēt atklātu futbolu, īpaši bīstami uzbrukumi padevās mājiniekiem. Tomēr vārtus guva "Olympiacos" – 56.minūtē Mitroglu otro reizi pārspēja Tomasu Kaminski, tiekot galā ar mākslīgo aizmuguri un prasmīgi apstrādājot bumbu pēc Delvina Ndingas sitienu ar galvu.

Turpinājumā viesi koncentrējās aizsardzībai, kas radīja lielas grūtības pēc vārtiem izsalkušajiem "Anderlecht". Vēl sarežģītāka (ja ne bezcerīga) situācija kļuva pēc viena no pretuzbrukumiem, kad Mitroglu saņēma labu piespēli no Davida Fustera un izpildīja "hat-trick". "Anderlecht", lai gan centās gūt vismaz vienus vārtus, tomēr vairs nedemonstrēja tādu entuziasmu kā sākumā un piedzīvoja smagu zaudējumu mājās ar 0:3.

SpēleRezultātsVārtu guvēji
PSG-Benfica3:0 (3:0)Ibrahimovičs 5' 30' Markinjušs 25'
Anderlecht-Olympiacos0:3 (0:1)Mitroglu 17' 56' 72'
VKomandaSUNZVAP
1.PSG22007:16
2.Olympiacos21014:43
3.Benfica21012:33
4.Anderlecht20020:50
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-10-03 00:38, pirms 11 gadiem
Super!

     [+] [-]

, 2013-10-03 01:27, pirms 11 gadiem
Aiziet!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja