Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Grigorčuks: "Ne jau "Marseille" mūs motivēs"

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Grigorčuks: "Ne jau "Marseille" mūs motivēs"
Romāns Grigorčuks
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze

FK "Ventspils" treneris Romāns Grigorčuks sava kluba oficiālajai mājas lapai fkventspils.lv atzinis, ka ne jau "Marseille" būs noteicošais motivētājs cīņā pret "Brann" - arī bez šī fakta Ventspils futbolistu motivācija būšot ļoti augsta.

Grigorčuks: ""Marseille"? Protams, tas ir ļoti nopietns un spēcīgs klubs. Marseļas futbola komanda ir visā pasaulē labi zināms brends un pārbaudīt savus spēkus uz tās fona būtu ļoti interesanti un aizraujoši. Tomēr tai pat laikā nepavisam neuzskatu, ka iespēja uzspēlēt ar "Marseille" būs spēcīgs motivators otrajā mačā pret "Brann". Kā papildus stimuls - jā, taču nekādā gadījumā ne galvenais un izšķirošais. Tas tāpēc, ka mēs arī bez tā esam maksimāli motivēti un ļoti vēlamies iekļūt trešajā kārtā. Es jau nu noteikti domāju tikai par spēli ar "Brann". Tas šobrīd ir daudz svarīgāk nekā "Marseille" apspriešana..."

Kļuvis zināms, ka "Ventspils" un "Brann" spēli tiesās Austrijas tiesnešu brigāde ar Fricu Štuhliku priekšgalā. Viena no skaļākajām Štuhlika tiesātajām spēlēm bija pērn, kad UEFA kausa izcīņas mačā "Everton" pret Ukrainas "Metalist" (1:1) austrietis noraidīja divus ukraiņus, kā arī piešķīra uz viņu vārtiem divus 11 metru soda sitienus, no kuriem "Everton" gan nevienu nerealizēja.

Izmantotie resursi:
fkventspils.lv

  +5 [+] [-]

, 2008-08-02 23:48, pirms 16 gadiem
Vēlu veismi. Pret Newcastle United spēle bija skaista(ceru, ka neko nejaucu) Kāpēc tad netikt līdz Marseille un nespēlēt tā pat.

  +3 [+] [-]

, 2008-08-02 23:49, pirms 16 gadiem
Tiešām žēl, ka Skonto šogad nekur neiedalās.. Bet ceru uz nākamo gadu..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-08-03 00:19, pirms 16 gadiem
Motivees skatiitaji..!! kuri atbalstiis!!

  -1 [+] [-]

, 2008-08-03 08:06, pirms 16 gadiem
Bez Rimkusa uzbrukumā diemžēl būs problēmas.

     [+] [-]

, 2008-08-03 11:25, pirms 16 gadiem
Piekrītu Grigorčukam, nav jēgas runāt par spēli ar Marseille, kamēr nav uzvarēts Brann. Kad tas notiks (cerams, ka notiks), tad varēsim apspriest spēli pret šo grandu... Paigādām vēl ne...

  -1 [+] [-]

, 2008-08-03 12:04, pirms 16 gadiem
A V-pilī tgt ir mākslīgais apgaismojums vai wiņi vēl joprojām tikai pa dienām spēlē un šitos eirokausus Liepājā vai Rīgā ?
Latvijas futbols