Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Aguirre: "Arī grandi var priecāties, ka neielozēja mūs"

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Aguirre: "Arī grandi var priecāties, ka neielozēja mūs"
Atletico futbolisti priecājas
pēc vārtu guvuma.
Foto: AP

Madrides "Atletico" meksikāņu treneris Havjers Aguirre novērtējis savas komandas izredzes Čempionu līgas kvalifikācijas turnīra trešajā kārtā pret Vācijas "Schalke" kā 50 pret 50.

"Atletico" izlozē laikam jau bija spēcīgākais klubs starp neizsētajiem, un pretī varēja tikt arī "Juventus", "Arsenal" vai "Liverpool". "Atletico" par laimi izdevās izvairīties no šiem superklubiem, taču Aguirre sacījis: "Noteikti arī viņi var būt laimīgi, ka nebūs jāspēlē pret mums."

Par izlozi Aguirre saka: "Varēja būt gan labāk, gan sliktāk. "Schalke" ir mūsu līmeņa komanda. Izredzes tikt tālāk ir 50%. Kopumā esmu optimistisks. Mums jāspēlē divas spēles, kopā 180 minūtes, un liela priekšrocība būs tāda, ka atbildes mačs notiks mūsu laukumā."

"Pirmajā spēlē "Schalke" būs jāuztraucas, jo prātā būs jāpatur, ka otrais mačs viņiem būs izbraukumā, kā arī tas, ka esam laba, strauja komanda, kura starpsezonā ieguvusi pāris labus futbolistus."

Lūgts novērtē "Schalke", Aguirre prāto: "Redzēsim, vai viņu savainotais pamatvārtsargs Neuers spēlēs. Viņš ir vienkārši lielisks, un tam, vai Neuers spēlēs, būs liela nozīme. Tad vēl viņiem Horvātijas izlases spēlētājs Rakitičs, kurš arī iespējams ir savainots. Rafiņja ir Pekinā [spēlēs Brazīlijas izlases sastāvā olimpiskajās spēlēs - aut.piez.]. "Schalke" ir nopirkusi Farfanu, kurš būs svarīgs faktors uzbrukumā, arī Halils Altintops. Līdzīga līmeņa komanda kā mēs, Bundeslīgā pagājušajā sezonā ieņēma trešo vietu."

Saistītais raksts:
"Atletico" pret "Schalke", "Spartak" pret "Dynamo"

Izmantotie resursi:
as.com

  +1 [+] [-]

, 2008-08-02 14:27, pirms 16 gadiem
Ceru uz interesantiem dueļiem. Ja būs iespēja, tad vismaz 1 spēli no šo klubu cīņas noskatīšos!

  +1 [+] [-]

, 2008-08-02 14:30, pirms 16 gadiem
par Atletico

     [+] [-]

, 2008-08-02 14:52, pirms 16 gadiem
Tikai loģiski, ka tādas limes, jo tiekas Eiropas vieni no spēcīgākajiem klubiem pašlaik! Abās komandās, man personīgi ir favorīti Atletico (Aguerro, Luis Garcia, Forlan), Schalke (Rafinha, Rakitic, Neuer). Tomēr es lieku uz Madrides klubu vairāk iespējamību, ka tiks tālāk, jo tomēr gribētos pavērot šo klubu pēc tik ilgas ČL prombūtnes.

  +1 [+] [-]

, 2008-08-02 14:52, pirms 16 gadiem
bus lidzigi!!!

  -1 [+] [-]

, 2008-08-02 14:54, pirms 16 gadiem
Lai gan tā būšu par Atletico, gribētu novēlēt veiksmi arī Scheisse, lai nes Vācijai punktus reitingā! Pat nezinu! Abi iznākumi labi!

  -2 [+] [-]

, 2008-08-02 15:42, pirms 16 gadiem
atletico - labaakais spaanu klubs nu kas tur war schalkei sanaakt, ja madridei forlans, luis garcia, simao, maniche, reyes :-) buus toch winne.;-)

     [+] [-]

, 2008-08-02 17:04, pirms 16 gadiem
edwarts rakstīja: atletico - labaakais spaanu klubs nu kas tur war schalkei sanaakt, ja madridei forlans, luis garcia, simao, maniche, reyes :-) buus toch winne.;-)

maniche jau nu gan nebija pieminēšanas vērts. Varbūt šosezon atkal spēlēs pamatsastāvā,bet stipri šaubos. Schalkei jau arī labi spēlētāji, tā kā būs sīvs un interesants duelis.

     [+] [-]

, 2008-08-03 09:51, pirms 16 gadiem
Es jau ceru, ka vinnēs Schalke, bet tad jau redzēsim...