Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Barcelona" revanša meklējumos Glāzgovā, "Porto" uzņems perfekto "Atletico"

"Barcelona" revanša meklējumos Glāzgovā, "Porto" uzņems perfekto "Atletico"
Djēgo Simeone un "Atletico" centīsies tikt pie devītās uzvaras šosezon
Foto: AFP/Scanpix

UEFA Čempionu līgas grupu turnīrs šodien turpināsies arī ar G un H apakšgrupu spēlēm. G grupā savā starpā tiksies sezonu lieliski sākušie klubi "Porto" un "Atletico", bet H grupa "Barcelona" viesosies Glāzgovā pie "Celtic", kur centīsies revanšēties par pagājušā gada negaidīto zaudējumu.

G grupa

Grupas centrālais mačs, protams, notiks Portugālē, kur "Porto" uzņems Madrides "Atletico". Abi klubi ČL grupu turnīru ir sākuši ar uzvarām, pie tam rādot fantastisku sniegumu arī vietējos čempionātos.

"Porto" klasiski ir starp līderiem Portugāles čempionātā un turpina to demonstrēt arī šosezon, pēc sešām kārtām esot pirmajā vietā ar 16 punktiem. Neskatoties uz to, komandas galvenais treneris Paulu Fonseka pirms mača ir piesardzīgs: "Zinām, cik svarīgas ir mājas spēles, un saprotam, ka nākamie divi mači būtu jāuzvar, lai radītu veiksmīgus apstākļus iekļūšanai nākamajā kārtā. Tomēr katra spēle būs smaga, un es paredzu, ka mums būs daudz vairāk problēmu kā vietējā čempionāta spēlē."

Tikmēr Madrides "Atletico" turpina ideālo sezonas sākumu – astoņās spēlēs izcīnītas astoņas uzvaras, un galvenais treneris Djēgo Simeone šovakar tēmē uz devīto panākumu: "Šovakar spēlēsim pret lielisku komandu, kas ir īpaši spēcīga savā laukumā. Mēs esam maksimāli sagatavojušies uzvaras izcīnīšanai."

"Atletico", lai gan maksimālā gatavībā, tomēr nāksies spēlēt bez pēdējā Madrides derbija varoņa Djēgu Koštas. Tieši brazīliešu gūtie vārti un parādītais sniegums bija viens no priekšnoteikumiem "Atletico" uzvarai pār "Real" – 1:0. "Atletico" nevarēs palīdzēt arī Adrians Lopess, Djego Godins (kurš gan dosies uz Portugāli, neskatoties uz savainojumu) un Mario Suaress, kamēr "Porto" nāksies iztikt bez Maikona palīdzības.

Gandrīz visas šodien paredzētās ČL spēles sāksies plkst.21:45, tomēr divas komandas uz to brīdi jau būs beigušas spēli. G grupas agrajā mačā Sanktpēterburgas "Zenit" uzņems Vīnes "Austria". Abas komandas grupu turnīru sākušas ar zaudējumiem.

Neskatoties uz zaudējumu ČL grupu turnīra startā, optimistisks ir "Zenit" galvenais treneris Lučiāno Spaleti: "Mums ir diezgan saspringts grafiks, līdz ar to mača taktiku un komandas sastāvu izvēlēsimies pēc rīta treniņiem. Komandā ir labs noskaņojums, ikviens demonstrē labu attieksmi. Ja mēs turpināsim tādā pašā garā, tad spēsim mainīt Krievijas komandu vietu Eiropas hierarhijā."

"Zenit" šefam ir pamats priecāties – pēdējās piecās Krievijas Premjerlīgas spēlēs izcīnītas uzvaras, pie tam pēdējos trīs mačos Sanktpēterburgas vienība guvusi pa četriem vārtiem. Aizvadītajā nedēļas nogalē pārspēts Maskavas "Spartak" ar 4:2.

Pretējā noskaņojumā uz spēli dosies otra nometne – Austrijas čempions Vīnes "Austria". Savainoto futbolistu sarakstā Vīnes klubs jau var iekļaut piecus futbolistus, no kuriem četri nespēlē ilgāku laiku. Komandas problēmas ir atspoguļojušās arī pēdējos rezultātos – Austrijas Bundeslīgā "Austria" ar 0:1 pēdējā mačā piekāpās tabulas lejasgala vienībai "Admira", savukārt no valsts kausa izcīņas izstājās pēc zaudējuma Karlsdorfas vienībai, kas spēlē pēc spēka trešajā līgā.

H grupa

H apakšgrupā principiāls mačs gaidāms Glāzgovā, kur vietējais "Celtic" uzņems Spānijas superklubu "Barcelona". Barsa grupu turnīru sāka ar 4:0 uzvaru pār "Ajax", bet "Celtic" ar 0:2 piekāpās "Milan".

Pirms nepilna gada Glāzgovā grupu turnīra mačā "Celtic" uzvarēja ar 2:1, un no izbīļa Katalonijas klubs izglābās arī mājas spēlē, Lionelam Mesi nodrošinot uzvaru ar 2:1 vien kompensācijas laikā. Šodienas spēlē Lionelam Mesi nebūs iespējas glābt komandu, jo Argentīnas futbolistu ir piemeklējis augšstilba savainojums. "Celtic" galvenais treneris Nīls Lenons neslēpa, ka Mesi prombūtne ir labas ziņas viņa klubam, tomēr atzina, ka arī bez argentīniešu superzvaigznes pretējā laukuma pusē "Celtic" futbolistiem klāsies ļoti grūti.

Līdzīgu viedokli pauda arī "Barcelona" šefs Herardo Martino: "Mesi ir pasaules labākais futbolists, tomēr mums ir arī citi labi spēlētāji. Mesi prombūtne nevar būt attaisnojums sliktiem rezultātiem." Tāpat Martino īsi komentēja arī mača principiālo raksturu: "Es īpaši neticu revanšam futbolā. No mūsu spēlētājiem vienmēr tiek gaidīts labākais rezultāts, tāpēc to arī centīsimes panākt spēlē ar "Celtic"."

Bez Mesi "Barcelona" nespēlēs arī savainotie Alba, Pujors, Maskerano, Kuenka un Afelajs. Aizsardzības līnijā Martino plāno likt kādu no jauniešu komandas spēlētājiem. "Celtic" sastāvā nav iekļauts Džo Ledlijs, bet vairāku citu futbolistu dalība ir zem jautājuma zīmes.

Tikmēr Amsterdamā "Ajax" uzņems viesus no Itālijas – "Milan". Nīderlandes klubs ČL grupu turnīru sācis ar sagrāvi pret "Barcelona" (0:4), bet Milānas vienība tikusi pie uzvaras pār "Celtic" (2:0).

"Ajax" galvenais treneris Frenks de Būrs atzina, ka komandai īsti vairs nav, ko gaidīt: "Centīsimies izcīnīt trīs punktus. Nākamās trīs spēles būs ārkārtīgi nozīmīgas. Ja spēsim koncentrēties visu 90 minūšu garumā, attiecīgs rezultāts neizpaliks."

"Milan" treneris Masimiljāno Alegri bija nedaudz piesardzīgāks savos spriedumos, slavējot pretinieku spēju bumbas atņemšanā. Itāļu kluba šefs gan atzīst, ka uzvara šajā mačā ļoti noderētu turnīra turpinājumā, lai nevajadzētu punktu izcīnīšanu atlikt uz spēlēm ar "Barcelona".

"Milan" nevarēs palīdzēt virkne futbolistu, tostarp Stefans el Šāravi un Kakā. "Ajax" ierindā šovakar nebūs Bojans Krkičs.

Izmantotie resursi:
The official website for European football –...

1 2 36 komentāri

     [+] [-]

, 2013-10-01 13:21, pirms 11 gadiem
šis atletico atgādina valensiju 21 gs sakumaa.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2013-10-01 13:41, pirms 11 gadiem
RobisK rakstīja: "Līdzīgu viedokli pauda arī "Barcelona" šefs Herardo Martino: "Mesi ir pasaules labākais futbolists"

kurš sunim asti cels, ja ne pats?

Messi jau sen vairs nav labākais pasaulē un pat ne Eiropā.
Ak Dievs! Nu logiski Robi, ka nav, jo visi "labaakie" tak Mcity speelee, kursh gan to nezin.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-10-01 13:54, pirms 11 gadiem
RobisK rakstīja: interesanti, ka Atletico ir tik pat uzvaru un punktu cik Barselonai un Djego Koštam ir tikpat golu cik rūķim Messi

kāpēc arī Košta netiek atzīts par labāko?

jo Martino ir demagogs un nekas vairāk.
Jo varbuut pliki vaartu guvumi nenosaka labaakaa speeleetaaja statusu? Bet tev to nesaprast. Un ruukjis aguero ir labaaks par ruukji messi?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-10-01 14:03, pirms 11 gadiem
RobisK rakstīja: šobrīd noteikti Aguero ir labāks un produktīvāks par Messi

Aguero var uz sevi paņemt spēli un vienatnē izšķirt spēles likteni

kamēr Messi ir atkarīgs tikai no Xavi un Iniesta piespēlēm
Ar kuraam darbiibaam vinsh ir produktiivaaks?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-10-01 14:11, pirms 11 gadiem
RobiK,aizej labāk paguli un beidz te runāt muļķības

     [+] [-]

, 2013-10-01 14:14, pirms 11 gadiem
RobisK rakstīja: "Līdzīgu viedokli pauda arī "Barcelona" šefs Herardo Martino: "Mesi ir pasaules labākais futbolists"

kurš sunim asti cels, ja ne pats?

Messi jau sen vairs nav labākais pasaulē un pat ne Eiropā.
Kad tu vienreiz sapratiisi, ka tavi viedokli ir zemiski, un vairs trakaak nevar buut.
Tu esi kaut kaads sportacentrs.com lietotaajs un tu saki, ka vinsh nav labaakais pasaulee, kameer zhurnaalisti un citi sporta (tieshaam speciaalisti) saka, preteejo.
Kaa tu domaa, kam ir taisniiba, kautkaadam sportacentrs.com lietotaajam vai sporta ekspertiem?
Jaa, es esmu messi fans un arii pec maniem uzskatiem, vinsh ir labaakais pasaulee, un to paraadiis taa teikt speeleetaju ''stati''
Jums visiem nepatiik messi, jo vins ir ieguvis balvu ''fifa baloon dor'' jau 4 reizes, un jums tas liekas, absoluuti neiespeejami, jo normaals cilveks to nevar paveikt, bet par to balvu sniedz viedokli arii profesionaali treneri, un es shaubos ka vini melos un patiesiibaa domas ko citu.
Protams, katram ir savs viedoklis un uzskati, bet taadi ir maneejie.

  -1 [+] [-]

, 2013-10-01 14:15, pirms 11 gadiem
ja par Barcas spēli,tad lielākais jautājums ir kas spēlēs Messi pozīcijā,Fabs vai tomēr Neimāram dos lielāku brīvību uzbrukumā

  -1 [+] [-]

, 2013-10-01 14:16, pirms 11 gadiem
RobisK rakstīja: dribls, sitiens, piespēle pašlaik ir augstākā līmenī nekā Messi

kad Aguero ieblieza 30 golus pasaulē labākajā līgā EPL, visiem tapa skaidrs - šis jaunietis sit pušu Messi
Vieniigais, kas aguero ir, tas ir pedinja izskats
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-10-01 14:18, pirms 11 gadiem
Hala Madrid rakstīja: Vieniigais, kas aguero ir, tas ir pedinja izskats
nu labi,nevajag jau šitā par Messi labāko draugu Argentīnas izlasē,vaj,laikam nevajadzēja to teikt,Robis būs ārprātā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-10-01 14:25, pirms 11 gadiem
Džeisons rakstīja: Protams, ka Neimārs spēlēs Messi vietā, tev tas kā Barcas fanam būtu jāzin, Fabregas paliks centrā, pa malām uzbrukumā Sančezs un Pedro. Būs intresanti redzēt, kā Barca izskatīsies bez Messi, Celtic sāvā pēdējā spēlē izcīnīja pārliecinošu uzvaru, kamēr pret Almeria Barca cīnījās ar momentu neizmantošanu.
/Sporta eksperts Džeisons./
lielais ekspert,kurš ta vidējā līnijā nespēlēs-Xavi vai Iniesta,kas man kā Barcas fanam ir skaidrs,ka abi spēlēs,tā kā nekādi nesanāks tevis izdomātais uzbrukuma trio
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-10-01 14:27, pirms 11 gadiem
RobisK tak speciāli čakarē visus, īstenība viņam nemaz nepatīk city, bet fano par barcelonu un messi atzīst kā labāko spēle'taju pasaulē
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-10-01 14:30, pirms 11 gadiem
RobisK rakstīja: to Leo4a

tas, ka kāds ir žurnālists vai treneris nepadara viņus/us par objektīviem spriedējiem

tie visi ir skrējēji līdzi modei un sagaidīt objektivitāti no viņiem NEVAR

Barcelona treneris vēl jo vairāk ir subjektīvisma kalngals, būtu dīvaini, ja viņš teiktu savādāk, princese Messi vēl apvainotos

vienīgi tāds kā es - cilvēks no malas spēj spriest objektīvi un Aguero šobrīd ir labāks par Messi
es tev varu nosaukt vismaz desmit spēlētāju,kas cilvēkiem no malas ir labāki par Aguero 1)Ronaldo 2)Rūnijs 3)Zlatans 4)Neimārs 5)Ribery 6)Kavani,7)Van Pērsijs,8)Beils,9)Suares,10)Robens
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-10-01 14:37, pirms 11 gadiem
Džeisons rakstīja: Injesta _______ Buskets___________Fabregas
/Sporta eksperts Džeisons/
nu tad jau redzēs,es gan esmu pārliecināts,ka Xavi būs sākumsastāvā un Fabs,ja sāks sākumsastāvā,tad būs kā uzbrucējs centrā,vienīgā iespēja viņam sākt centrā ir tad,ja Neimāru ieliek vidū un Iniestu krisajā malā uzbrukumā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-10-01 14:44, pirms 11 gadiem
Kompani un Harts? Seriously?

     [+] [-]

, 2013-10-01 14:54, pirms 11 gadiem
Hala Madrid rakstīja: Kompani un Harts? Seriously?
un,ja viņam būtu jābalso par labāko klubu,tad tu jau zini viņa atbildi

     [+] [-]

, 2013-10-01 14:57, pirms 11 gadiem
NilsK rakstīja: un,ja viņam būtu jābalso par labāko klubu,tad tu jau zini viņa atbildi
Nja, riit jaskatas madrides speele un uz otra ekraana bez skanjas jasledz city - Bayern un man ir sajuuta, ka zinu kursh uzvareees.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-10-01 15:01, pirms 11 gadiem
RobisK rakstīja: šonakt redzēju sapni, ka City sasit Bayern 3-0, vienus vārtus guva tieši Aguero izgājienā 1 pret 1

mani sapņi ir kā pareģojumi
Es tevi saprotu, saveejie jaatbalsta, bet manupraat tev naaksies vilties..
Varbuut kaads zin vai Thiago speelees riit?

     [+] [-]

, 2013-10-01 15:07, pirms 11 gadiem
Hala Madrid rakstīja: Es tevi saprotu, saveejie jaatbalsta, bet manupraat tev naaksies vilties..
Varbuut kaads zin vai Thiago speelees riit?
ja ar būs gatavs,tāpat laukumā tik uz maiņu tiks,tādā spēlē uzreiz pēc traumas Peps neriskēs uzreiz mest cīņā

     [+] [-]

, 2013-10-01 15:16, pirms 11 gadiem
RobisK rakstīja: interesanti, ka Atletico ir tik pat uzvaru un punktu cik Barselonai un Djego Koštam ir tikpat golu cik rūķim Messi

kāpēc arī Košta netiek atzīts par labāko?

jo Martino ir demagogs un nekas vairāk.
jēziņ tu vari aizvērties
labāk pārvācies uz Mančesteru, tad te būs miers no tevis
1 2 36 komentāri