Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Gazajevs atkāpjas no "Dynamo" galvenā trenera amata

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Gazajevs atkāpjas no "Dynamo" galvenā trenera amata
Edgars Gauračs un Andrejs Ševčenko
Foto: www.dynamo.kiev.ua

Pēc vakardienas neveiksmes Eiropas līgas grupu turnīra 2. kārtas spēlē izbraukumā pret Moldovas "Sheriff" (0:2) šodien Kijevas "Dynamo" kluba prezidents Igors Surkiss pieņēmis komandas galvenā trenera Valērija Gazajeva atlūgumu.

Ja Moldovā "Sheriff" uzvara pār Kijevas "Dynamo" uzņemta ar vislielāko sajūsmu, komandas spēlētāji tiek celti debesīs, tad Ukrainā kijeviešu kārtējā neizteiksmīgā spēle tika uztverta ar ļoti asiem nosodījumiem. Daudzi līdzjutēji nevar saprast, kā komanda spēj piekāpties vienībai, kuras budžets ir 20 reizes mazāks.

Tiraspoles stadionā atbraukušie "Dynamo" fani bija izkāruši pat īpašus plakātus, kuros tika kritizēts komandas prezidents Igors Surkiss, taču ne jau viņš pēc vakardienas neveiksmes ir atstājis amatu. Šodien Kijevas "Dynamo" oficiālā mājaslapa ziņo, ka Surkiss pieņēmis galvenā trenera Valērija Gazajeva atlūgumu. Jāpiemin, ka tas bija jau otrais Gazajeva mēģinājums aiziet no darba, bet pirmo Surkiss noraidīja.

Tas varētu mazliet nomierināt iekarsušos komandas atbalstītājus, taču liela nozīme to noskaņojumam būs svētdien gaidāmā Ukrainas grandu mača Doņeckas "Shakhtar" un Kijevas "Dynamo" iznākumam. Ja kijevieši neuzvarēs, ko viņi Doņeckā nav paveikuši jau piecus gadus, neapmierinātība tikai vēl vairāk pieaugs.

Vērts piebilst, ka "Dynamo" kritizēšana ir šīsdienas galvenā nodarbe Ukrainas sporta portālos.

Kijevas "Dynamo" fanu sarīkotās nekārtības

Izmantotie resursi:
Футбольний клуб "Динамо" (Київ). Офіційний сайт

     [+] [-]

, 2010-10-01 15:37, pirms 14 gadiem
kuru reizi jau?
beidzot pienjeema atlugumu...
interesanti, kas vareetu panjemt gazajevu?
zinot, ka vieteejie treneri speej treneet tikai vieteejos klubus, tad gazajevam iisti vietas nekur nav... ja nu vieniigi... spartak?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-10-01 15:41, pirms 14 gadiem
nu es jau arii pasmeejos
bet redz, bistrovs ir piemeers krievijas futbola "liidzsvarotiibai"
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-10-01 16:05, pirms 14 gadiem
anelka nemazaak...

bet es runaaju par bijusho psrs

     [+] [-]

, 2010-10-01 18:06, pirms 14 gadiem
te vajadzeetu pamaaciities muusu politikkiem